Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PG RN MOD Fiat 125 x 2 ,Tyran ... Kraków | 2005-06-01 23:12:47
koszty zaleza od wielu czynnikow. nie da sie okreslic ceny nie widzac auta... trzeba zadzowinc spytac sie i podjechac na ogledziny wtedy mozna mowic o cenie... wiecej zdjec jest na stronce forum. |
rogacek VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2006-06-26 09:20:20 szukam lakiernika we wrocku. chce moja lade pomalować. niestety część lakierników olewa stare auta.. |
MAREKOPEL Zabrze | 2007-01-04 17:38:30 Witam jesli szukacie dobrego lakiernika
Moge polecic jednego z okolic Gliwic.Lakierował mi całoa Calibre wyszła doskonale i koszt był niski bez lakieru zapłaciłem 950zł.Jego namiary to tel.665604609(Artur) |
k1cyprys 125p 1972 Kraków | 2007-03-08 15:30:18
kraków ul pradnicka 9 na wprost ulicy zbożowej. felga stalowa piaskowanie+podkład+lakier (do wyboru jaki chcesz) 50zl/sztuka no i oczywiście ściąganie i wyważanie opon. mam ulotke - 15% jak co to daj znać. |
andrzej_krakow (S) Złom 2105 aktualnie Warszawa | 2007-03-09 13:57:33
Hmm, dzięki, ale taką felge to nową kupuję za 65 zł. I chyba na to jednak pójdę. Niemniej jednak wielkie dzieki Pozdr. Andrzej |
rogacek VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2007-03-15 22:51:20 we wrocku płaciłem 30 zetów za piaskowanie i malowanie proszkowe.
za alusy ostatnio za szkiełkowanie pełne całej felgi wszystkich powierzchni 40 zetów za sztukę |
Boni76 Zabrze | 2007-07-15 17:38:49 Polecam zakład z okolic Gliwic,robiłem tam dwa auta (Golfa,Pande) i za kazdym razm byłem pod wrazeniem perfekcji wykonania.Ceny dosyc atrakcyjne chyba od 150zl za element.
tel. 032 230 39 96 www.automarks.za.pl Niestety adrsu nie pamientam |
ppdfg kraków | 2010-10-14 17:30:49 Witam, moze ktos robil auto u pana tomka z krakowa? dokladniej to biezanow ul bierkowskiego u pana Mirka Bobka?? robilam u niego samochod i nie wspomne ze pan byl ciagle pijany i malujac auto chyba za bardzo popil bo zostaly na nim smugi, kiedy zwrocilam mu na to uwage ZNIKNAL !! auto stalo rozkrecone a do pana tomka nie szlo sie dodzwonic. Na sam telefon wydalam ponad 100 zl zeby wogole sie z nim skontaktowac. Bylam u niego w domu to wyszla jakas pani przypuszczam ze mama i powiedziala ze sie w to nie miesza bo co chwile ludzie tak przychodza na skargi ze znika. Zreszta nie wspomne ze ten pan wyglada jak ostatni kretyn wlosy w szachownice kazda kratka innego koloru i zachowanie typowego pijanego aroganta !!! |
pablo208 warszawa | 2011-07-04 19:23:57 W-WA REMBERTÓW KADROWA 37A. POLECAM
Ja osobiście polecam pana Przemka z Pod warszawskiego Rembertowa. Zakład mieści sie na ulicy Kadrowej 37a. Chłopaki wiedzą co robią, ceny mają bardzo konkurencyjne, pewnie dla tego że dopiero zaczynają. Na razie pomalowałem dwa elementy w swojej corsie za 600zł. Wyszło idealnie dlatego z całą odpowiedzialnością mogę chłopaków polecić wiedzą co robią i nie głupieją z cenami. Pzdr. |
Damian666diablo Opel Astra Kombi-FSO ... Warszawa | 2011-07-06 14:08:15 Post troszkę z muzeum, ale sie dołączę. Mam w sumie dwie sprawy. a jako człek niezbyt obeznany w temacie wolę się zapytać:
1/W Astrę strzelił mi kamyk i zrobił się mału wgniot na masce (lakiet nie uszkodzony, ale wygląda to jak wygląda). Znalazłem w internecie (wpiszę link bo nie chcę niczego pomieszać, a zależy mi na rzetelnej odpowiedzi) coś takiego. Jak to wygląda w rzeczywistości, czy faktycznie jest możliwość wyciągnięcia drobnego uszkodzenia maski bez uszkodzenia lakieru i lakierowania? 2/Szukam dobrego pod względem jakości warsztatu do pomalowania Poldka. Spec, który do tej pory mi pomagał w sprawach blacharsko lakierniczych i był, mogę to określić geniuszem niestety zakończył swój żywot na tym świecie (fakt, że "lakiernię" miał w garażu, ale wiek, doświadczenie i dokładność nieziemską). Z tego tez powodu szukam jakiegoś warsztatu do polakierowania Poldka (praca na jesień-obecnie jest w cześciach i reaktywuję to co jestem w stanie sam zrobić, a z blacharką pomaga mi znajomy, na lakierze się nie zna, a jeździlismy do tego samego gościa). Poldek ma wyglądać jak w chwili opuszczenia parkingu FSO. NO i nie będę ukrywał, że jakość jakością, ale cena też się liczy (jednak na pierwszym miejscu jakość) |
Damian666diablo Opel Astra Kombi-FSO ... Warszawa | 2011-07-18 18:05:36
Więc po prawdzie odpowiedzi się nie doczekałem, to co piszę proszę nie traktowac jako odpowiedzi na włąsne pytanie tylko wyjaśnienie i uzupełnienie tematu, autko zrobione (było/jest-nie wiem jak to określić) odebrałem dzisiaj rano. Fakt , że fachowcy pierwsza klasa, ani śladu, że cos było uszkodzone. Jednak piszę, że jest / było zrobione bo..... [to nie żart], na Daniszewskiej zaparkowała na mnie 190. Miałem delikatny wgniot na masce, a teraz nie mam połowy tyłu. No cóż laweta (inaczej się nie dało) i z powrotem na Liwską (jak Opel był "wygładzany" przed odbiorem, to troszkę pochodziłem, bo podjechałem przed czasem i rozmawaiałem na temat lakierowania Poldka, więc przypadkowo i nieświadom tego, że skorzystam tak szybko znalazłem lakiernika) |
Damian666diablo Opel Astra Kombi-FSO ... Warszawa | 2011-10-17 18:39:58 Ja naprawiam samochód o ile jest taka potrzeba w www.naprawy-nadwozi.pl Warsztat nigdy mnie nie zawiódł, wszystko jest zrobione idealnie, lakier dobrany perfekcyjnie. Więc jak ktoś szuka naprawdę fachowca godnego polecenia to może warto skoczyć pod podany adres |
lookforit warszawa | 2011-10-22 21:47:17 Technika jest znana i powinno być wporządku wyciągniete to wgniecenie pod warunkiem że to miejsce nie było szpachlowane. Jest dużo magików którzy wyciagaja nie tylko dziury ale i kasę najlepiej jechać do zakładu i zobaczyć jak oni to robią. Każde auto jest inne. S.P.A 668 086 616 |
karo-kalina Kielce | 2011-11-15 14:50:56 Witam. Jako doświadczeni posiadacze aut, poradźcie nowicjuszowi motoryzacyjnemu gdzie udać się na naprawę: wgniotłam trochę tzn. ok. 4 cm zderzak tylny z prawej strony. Muszę szybko naprawić.
Może da sie jakoś "wyklepać"??? Wdzięczna Kalinka |
karo-kalina Kielce | 2011-11-29 13:20:42 No i się nie doczekałam. Zaczęłąm szperać i znalazłam
http://fachowe-lakiernictwo.pl/ są widoki na szybką naprawę |
anikl67 Lublin | 2012-01-09 15:52:30 Ja polecam Reflex na Rzemieślniczej w Lublinie, wszystko zrobione perfekcyjnie, na czas. Załatwiają wszystkie sprawy, tylko dajesz pełnomocnictwo i nic cię nie obchodzi. Robiłam kilka razy i bez pudła. Polecam |