Opel GT - moze ktoś się zainteresuje - Strona 2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj zaczalem kompletowac pieniazki,a wydatkow wiele w tym kupno jeszcze vw transportera,potrzebny mi do pracy,a sprzedac omesie nie tak latwo teraz.Dzwonilem po urzedach i rzeczoznawcach. W Dekrze powiedziano,ze najlepiej starac sie o zolte tablice,czyli auto zabytkowe,nie placi sie wtedy ani cla,ani akcyzy,tylko malutki podatek.Ale sa pewne warunki,ktore po sprawdzeniu przeze mnie ,to auto spelnia,oryginal,pelna dokumentacja z bylego kraju,stan techniczny i chyba jeszcze troche w koperte .Sadze ze calkowity koszt zamknie sie w 30 tys.zl. Opcja,jak sprzedam omesie,to ja zastapi mi GT i dodatkowow kupuje transportera,jak nie pchne i wlasciciel bedzie sie kurczowo trzymal ceny to niestety pas.

a do tej pory ja chyba rzeczywiscie sobie rozbije obok niego namiocik by na niego paczec ach.... -piekny ten GT -szkoda ze ten snieg tak go zakrył ach....

Cytat:
2005-03-01 22:05:39, PatkaSunny pisze:
a do tej pory ja chyba rzeczywiscie sobie rozbije obok niego namiocik by na niego paczec ach.... -piekny ten GT -szkoda ze ten snieg tak go zakrył ach....

adasko wiec jak przyjda roztopy to sie kopnij i zrob kilka ŁADNYCH fotek - coby reszta OKP mogla popatrzec

mario26DR - POWODZENIA ZIOM .... oby sie udał plan

[ wiadomość edytowana przez: Marcel dnia 2005-03-02 09:29:49 ]

Mario nie chce Cie przerażać, ale koszt tego w "kopertę" może być wiekszy niż myślisz (przynajmniej w Poznaniewie tak jest.... )
Ale jeśli się zdecydujesz to nie będziesz żałował - autko jest wdzięczne, super się nim jeździ no i jest dość małe więc spoko z parkowaniem (uwaga na przód!).
Ja też myślałam nad żółtymi blachami, ale koszty mnie "przerosły"...
Trzymam kciuki!!!!!