Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Smaq Opel Astra II Warszawa | 2007-10-03 18:52:39 teraz ja ze swojej strony na temat pana Grabowskiego...
jakiś czas temu (może ze 3 tygodnie) zjawił się u nas (Auto-Remar) pewien pan od Graboszczaka z rewelacyjną ofertą do współpracy. Jednym z wielu atutów jake mieli w rękawie była bezpłatna diagnoza. taaaa Więc kiedy przyjechał znajomy z prawdopodobnie uszkodzonym kompem, wysłałem go właśnie tam (uprzednio raz jeszcze dzwoniąc do Graboszczaka upewnić się co do tej darmowej diagnozy) Mówię mu: przynajmniej się upewnisz. Nie będziesz chciał robić, bo za drogo, ok. ale pewność co do kompa - też cenna i co?? darmowa diagnoza kosztowała go 200 zeta. Na robotę się nie zdecydował bo wymiękł Moja opinia: Grabowski to kawał złodzieja |
Smaq Opel Astra II Warszawa | 2007-10-05 18:19:41 a się porobiło
Pisałem ostatnio o przygodzie mojego znajomego z panem Grabowskim, która to niezbyt korzystnie skończyła się dla tego pierwszego. i co? i dzisiaj w godzinach popołudniowych odwiedził mnie przedstawiciel firmy Grabowski - pan Krzysztof. Właśnie w tej sprawie. Taka niespodzianka. Odbyliśmy miłą rozmowę w trakcie której wyciągnęliśmy następujące wnoiski: 1. Pan Krzysztof zobowiązał się wyjaśnić całą sprawę z płatną diagnozą 2. Ja, wobec powyższego: odwołuje ABSOLUTNIE wszystko (związane z firmą Grabowski) co opisałem wcześniej Licząc na w miarę szybkie wyjaśnienie całej sytuacji, odezwę się niebawem |
kodzio Forumowicz Opel Corsa B Szczecin | 2008-01-11 23:25:51 A są tu gdzieś warsztaty ze szczecina?? |
maxsped Forumowicz Windstar Opel Serle | 2008-02-25 10:32:11 Pragne wszystkim klubowiczom zareklamować super sklepik z częściami..do Opla i nie tylko ,,,,,,,,,,,,,Super tanie częsci OPEL Wybór części różnych firm ceny super .kontakt rewelacja . Bez najmniejszych problemów wysłali mi paczke za granice.. Naprawde Serdecznie wszystkim Polecam maxsped |
journeyman Sportive.. Warszawa | 2008-03-04 11:48:10 Zaufany i sprawdzony warszawski blacharz (i w sumie tez lakiernik) poszukiwany.
Robił coś ktoś w Autokolor z Traktu Lubelskiego? |
_model_ Forumowicz opel Astra 1.7D Toruń | 2008-03-10 20:22:36 Chciałbym polecic wszystkim z Torunia i okolic, warsztat Pana Edka Kapusty z podtoruńkiego Przysieka. Warsztat ten znajduje się zaraz za kościołem. Zreanimował moją asterkę, po uszkodzeniu paska rozrządu, no i naprawił błą dpoprzedniego mechanika który przy wymianie tegoś paska nie zauważył trefnej pompy wody (no chyba ze tamten "mechanior" wstawił tą pompę).
Rzecz się miała nastęująco: Przy odpalaniu samochodu walnął pasek (miał ścięte wszystkie zęby) no i poszły dzwigienki i jakieś tam inne duperele. Pan Edek w swoim warsztacie nie tylko porządnie naprawił furkę, ale równierz zauważył że pompa wody miała rozstaw zębów nie taki jaki powinien być. Przy okazji zrobił kompleksowy przegląd samochodu i powiedział co się nadaje do wymiany teraz, a co niedługo trzeba będzie zrobić. Może nie jest tani (za remont wziął 900 zeta, ale wymienił: rozrząd, pompę wody, komplet dzwigieniek, końcówki wtrysków, uszczelke pod głowicą, jakies oringi, uszczelki przy kolektorze wydechu, świece żarowe, końcówki drążków, linkę od sprzęgła i je wyregulował, i wiele innych dupereli). Samochód odebrałem po 3 dniach. odpala za pierwszym razem, nie kopci, zrobił się cichszy i w ko0ńcu chodzi tak jak bym sobie życzył. Pozdrawiam |
MISZAsty Pełnoprawny Klubowicz manta B cabrio/ reks ... Poznań | 2008-04-08 15:22:41
Również miałem przyjemność zawitać do tego sklepiku. Mała klitka ale duzy wybór czesci i chłopaki pala sie do roboty. Polecam. Po wizycie w opel shopie który jest 2 ulice dalej, sklep ten zdecydowanie odradzam!!! bo sprzedający tam robią fochy i wielką łaske gdy maja cos sprawdzić w mikrofilmie. Chciałem zamówić reperaturki przednich zacisków do senatora a.. po wielkich fochach i parskaniach pana zza lady, wysolił mi cene 110 zł za strone, stwierdzając ze nie wie na kiedy beda i czy wogóle będą.. Wiec paną z tego sklepu podziekowałem za współprace.. W ten sam dzien miałem przez znajomego załatwione za 25 zł komplet a zapomniałem sie o rabat upomnieć... [ wiadomość edytowana przez: MISZAsty dnia 2008-04-08 15:31:59 ] |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2008-06-12 12:12:59 zamieszczam na prośbę dawnego klubowicza Marcela
"08 Pit Stop Service hala 114m2 + parking strzeżony Zakres usług: - serwis ogólny, - przygotowanie aut do sportu, - odbudowa samochodów, - strojenie seryjnych ECU, - sklep motoryzacyjny (Produkty Cat Cams, Milltek , Woessner , MOMO) Wkrótce również WULKANIZACJA Serdecznie zapraszamy na nasza strone: www.08pss.pl GLIŃSKI Bartosz +48 604 154 862 MROŻEK Marcin +48 696 460 398 kontakt: kontakt@08pss.pl 00-906 Warszawa Żwirki i Wigury 2b HALA nr 3 UWAGA! Do konca czerwca 10% rabatu na hasło "OKP"!!! W dniu 10.06.2008 do naszego teamu (Marcel i Barto) dołączy profesjonalny mechanik z wieloletnim stażem i ogromnym doświadczeniem." |
SENATOR Forumowicz SENATOR B GDANSK | 2008-08-10 23:48:21 Diagnostyka komputerowa OPLA Wszelkie z tym zwiazane sprawy.
Teren Gdanska i okolic. 609259796 |
Kniga-Bytom Forumowicz Vauxhall Signum 1,9C ... Bytom,Nottingham | 2010-05-05 14:26:46 od dzis zajmuje się rówznież zmianą podświetlenia we wnętrzu samochodu |
Tristyan Forumowicz opel astra, C-2 1.4 ... Gostynin | 2010-11-09 15:50:19 "Auto Elektro Mechanika" Andrzej Zawalski
Płock Ulica Graniczna 46 Telefon 243673788 |
Scilo Forumowicz Warszawa | 2011-01-15 14:11:50 Witam polecam firmę PM SERWIS mieszczącą się na ulicy fortuny 14a tel 501 807 749. Ceny mają dość konkurencyjne, ja znalazłem ich za pomocą forum opel 24 jak i mko http://mazowieckiklubopla.pl/elektryka-mechanika-wulkanizacja-klimatyzacja-warszawa-vt532.htm
|
lisisko Forumowicz Opel Astra Rzeszów | 2011-02-21 17:43:21 Hej koledzy! Od niedawna mieszkam w Rzeszowie, może mi ktoś polecić firmę instalującą LPG w regionie? |
DOVectra Forumowicz vectra/xantia Warszawa | 2011-04-21 07:48:37 witam,
czy ktoś może zna solidnego balacharza -lakiernika do naprawy powypadkowej z Warszawy lub okolic? pozdrawiam |
Vincent Pełnoprawny Klubowicz Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2012-06-17 10:44:23 Witam
Mój Przyjaciel otwiera w Stargardzie Szczecińskim nowoczesny warsztat szybkiej obsługi - Auto Rondo. Najnowocześniejsze maszyny marki Hofmann, najwyższy standard obsługi, nowatorskie podejście marketingowe to jego zalety. Mocny akcent zostanie położony na współpracę z Klubami motoryzacyjnymi - będą solidne zachęcające do współpracy bonusy, zniżki, karty stałego klienta/Klubowicza i akcje specjalne. Idea powstania serwisu Auto Rondo była taka - skoro trudno jest znaleźć serwis z którego jest się zadowolonym to trzeba samemu otworzyć taki warsztat. Taki w którym obsługiwaćklienta będzie się tak jak samemu chciałoby być się obsłużonym. Będzie to realizowane przez profesjonalną i uczciwą grupę mechaników pasjonatów. Oferta: Wymiana kół i opon Wymiana oleju i innych płynów eksploatacyjnych Serwis zawieszenia Serwis układu hamlcowego Serwis układu wydechowego Geometria i zbieżność Obsługa klimatyzacji Wymiana rozrządu Myjnia ręczna plus autodetaling Stacja LPG Szczegóły już wkrótce. Otwarcie planowane jest na wrzesień 2012 r. www.autorondo.com.pl |