Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
FabiaNOS Pełnoprawny Klubowicz OMEGA Yese | 2007-09-30 19:38:15 no no ładnie!
Ale to niebezpieczne i nie legalne Swego czasu moim CA GSI zamykałem licznik do ogranicznika koło 20 ale to było na pasie startowym przyznam sie ze 5-10 razy tez pocisnąłem na trasie do 200 by pokazać jak sie sprawuje Niemiecka technologia a pasażerowie bladli i milczeli Ach to były czasyyyy |
Gladi Pełnoprawny Klubowicz KadettB/CorsaA/Kadet ... Warszawa | 2007-10-02 11:42:34 Tak tak wiem ze to nie legalne dlatego testy były na specjalnie wydzielonym odcinku toru ściśle tajnego |
Allll Pełnoprawny Klubowicz Corsa A/Kadett E Wawa i Okolice | 2007-10-03 20:30:24 lepiej nie pisać tak na forum bo jeszcze policja się zaloguje i mandat wlepi
ja jak piszę ile jechałem to zawsze jechałem na pasie startowym lotniska |
Gladi Pełnoprawny Klubowicz KadettB/CorsaA/Kadet ... Warszawa | 2007-10-04 19:04:17 No w sumie masz racje po przebiegu dojdą do własciciela i klops
All mam wrażenie ze jakoś mało popularny jest Dział --- Corsa czyzby ten model jest tak nie osiągalny ze stać na niego tylko wybranych i nielicznych |
FabiaNOS Pełnoprawny Klubowicz OMEGA Yese | 2007-10-04 19:43:52
Oszczędne szybkie auta zawsze były w cenie A tak powaga to zastanawiałem sie nad nowa D ale stac mnie było tylko na podstawe ewentualnie z klima wiec postawiłem na C z dobry wypasem brakuje mi tylko grzanych pup i tempomatu do pełni szczescia |
WojMaz Forumowicz brak Warszawa | 2007-10-17 11:51:48 |
Allll Pełnoprawny Klubowicz Corsa A/Kadett E Wawa i Okolice | 2007-10-19 23:16:39 Mazur fakt wczoraj liczyłem ile ma do 100 wyszło licznikowo poniżej 10s |
Gladi Pełnoprawny Klubowicz KadettB/CorsaA/Kadet ... Warszawa | 2007-10-30 11:07:45 SEAMAN
Olej biorą ale w normie więc nie powinno aż tak znikać a co do maźi pod korkiem to obawiam się ze połączyły się obiegi chłodzenia ze smarującym i stąd osad. Może coś nie wyszło przy pasowaniu uzszczelki pod głowicą... ja stawiam na to ze płyn chłodniczy dostał się do oleju a co za czym idzie proponuje jak najszybciej zmienić uszczelke i będzie po ból... |