Allegro,Ebay,Otomoto - opinie czyli pogaduchy - Strona 14

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No to pochwalić sie kto mi lampki zwinął

A ja wam mówie, że poszły wcześniej, no chyba, że lampy zdemontowali pracownicy złomu i odłożyli gdzieś na półkę.
Sam chciałem wczoraj tam jechać z rana (bo ogłoszenie było już o 7 rano), ale tak jak piszę, byłem tam wcześniej i ten esiok utkwil mi w pamięci, bo pytałem się jeszcze o zderzak rs'owski z niego.

Jeszcze może być taka opcja, że to nie to auto o którym piszę

[ wiadomość edytowana przez: Pele19m dnia 2011-11-24 12:29:22 ]

widzę że lampki miały zainteresowanie ale z nie wyjaśnionych przyczyn znikły

dzwonilem rano jak sie pojawila aukcja i byly, gosc jescze poszedl mi na auto spradzic w jakim sa stanie pordzewiale odblysniki, oraz popekane dwa klosze, wraz z postojuwkami zaproponowal mi 190 zł z wysylka i niby wyslal wczoraj, ale znowu dizsiaj zadzwonil ze kurier uszkodzil mu paczke doszczetnie i maja zwrot

coś tu śmierdzi... albo koleś dostał lepszą propozycje albo.... dostał lepszą propozycje ja tego nie podwędziłem bo nie mam essa przyznać się który haha

no ja doskonale wiem ze ktos mu zaoferowal wiecej tylko nie chcial powiedziec ile

dałem 10 pln więcej i ja je wziałem

oczywiście to jest joke

[ wiadomość edytowana przez: stilon dnia 2011-11-24 20:27:56 ]

łezki

Marek zapodał ostatnio, dawno już ich nie ma. Zdjęcie jest sprzed ponad roku. Nie uratowali ich przy rozbiórce. Ten szrot jest z 500 metrów ode mnie. Straszni zdziercy i partacze. Wszystkie samochody rozbierają przy pomocy młotka i kątówki.

Heh to nieźli rzeźnicy. Wsumie jak za klapę chca 400zł to pewnie nawet jakby mieli takie łezki to by cenili jak za złoto.

Na moje oko to nie były ori nakładki tylko laminatowe - nie mają wycięć z dołu.

jednak moretty sie nie uszkodzily, a koles je wystawil do licytacji

No przecież masz napisane w aukcji, że się uszkodziły

i dodam tylko że dzwoniłem i pytałem za ile chcą je sprzedać to powiedzieli 500zł, więc ktoś już sprzedał wiadomość sprzedawcy ile te lampy warte...

ehhh. zawsze sie znajdzie jakas czarna owca co nie pozwoli kupic w dobrej cenie. fotki sa marne i nie pokazuja wszystkiego. jesli to sa oryginaly i koles chce 500zl to i tak uwazam, ze cena jest dobra, bo nowe kosztuja prawie 4 razy tyle.

zaraz będzie że moja wina bo je wygrzebałem z czeluści allegro

Nie twoja, wisiały na allegro, sam je widziałem. Komedia, no ale za 1-szym razem dużo ludzi dzwoniło to się zorientowali o co kaman i stwierdzili, że lepiej dać na aukcję.

Druga sprawa to nie wiadomo czy te lampy to oryginały wogóle...

P.S. zawsze można oddać do 10 dni

[ wiadomość edytowana przez: Pele19m dnia 2011-11-28 00:59:20 ]

nie w przypadku licytacji, przy kup teraz masz prawo zwrotu towaru w ciągu 10dni

dokładnie - przy zakupie towaru w drodze licytacji nie mamy możliwości zwrotu.

Z tymi morettami to już totalne przegięcie
Mógł ktoś w miarę niedrogo kupić te lampy, ale znalazł się jakiś fagas pewnie który akurat nie miał dostatecznie kasy żeby policytować, więc i innym zepsuł zabawę. Nasuwają mi się nawet realne podejrzenia kto wykapował... nie będę pisał tu.

A mnie się wydaję, że za 1-szym razem było dużo telefonów, więc nie wysłali kol. daras84, tylko sprawdzili na allegro i znaleźli TO i tym o to sposobem chcą trzepać kasiorę

Jak ktoś będzie zainteresowany tymi lampami, to mogę podjechać zobaczyć ile to warte...