Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
OMEGATSZL288 Forumowicz Opel Omega A Wola Żyzna | 2006-03-10 13:13:20 Panowie co jest?
Ruszczie swoje .... auta i zorganizujmy jakiś mały spocik w ramach OKP bo szkoda że tu nic się nie dzieje a w LOB aż wrze pozdrawiam Adrian mam nadzieję że tym razem dasz rade przyjechać na cały zlot XII LOB PARTY Pozdrow ienia |
Adrian_M Pełnoprawny Klubowicz Mazda 323F BJ DiTD Ostrowiec Świętokrzyski | 2006-03-19 14:30:29 Damian na zlocie bede na 100 % a w ktore dni to okresle sie blizej wzjazdu bo mam szkole wtedy jak zlot. Bede znal plan to powiem co i jak, napewno bede w sobote bo bedzie wyjazd na lotsko, a tego nie moge oposcic
Damian na LOBie wrze, bo przeciez wiadomo jest ze : "LOB TO LOB I NIE MA TO TAMTO" Pozdrawiam i do zobaczenia w Belchotowie |
Mantagsi Opel Manta B, Hyunda ... Kielce | 2006-08-24 11:14:28 Witajcie. Wybiera sie ktos z was na Motokopytko www.motokopytko.pl do starachowic? w Niedziele? |
GrzesD Opel Astra F X14NZ Kielce | 2006-11-21 19:59:36 Witajcie Panowie.
Jestem tu nowy. Od tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Astry [ wiadomość edytowana przez: GrzesD dnia 2006-11-21 20:16:03 ] |
NAZAR (S) RegionAdmin VECTRA B 1.8 16V ŁÓDŹ | 2007-02-23 12:19:00 A MOŻE WYBRALIBYŚCIE SIĘ NA NASZ NAJBLIŻSZY ZLOCIK OKP W ŁODZI (wątek na głównym forum) TYLKO BEZ WYMÓWEK ŻE MACIE DALEKO KAŻDY MA TAKĄ SAMĄ DROGĘ BO JESTEŚMY W SAMYM CENTRUM POLSKI....PISZCIE SIĘ ŚMIAŁO BĘDZIE SUPER ZABAWA...TRZA ZACZĄĆ TEN SEZON Z GRUBEJ RURY..POZDRAWIAM
NAZAR |
GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2007-04-11 09:39:21 Ramki OPEL KLUB POLSKA wczoraj zostały zamówione.
Wybrałem najdroższe, ale ponoć najlepsze. ( jakość wykonania, szerokość paska na reklamę OKP, idealne dopasowanie). Termin realizacji to 15 dni roboczych. Od tej chwili zbieram zamówienia pod adresem poczta@opelklub.pl Proszę w tytule podać: IND - gdy zamówienie indywidualne GRP - gdy zorganizowana grupa Cena została ustalona na poziomie: 10 zł ZA DWIE RAMKI. Jeśli wysyłka będzie zbiorcza min 10 ramek (obniżam próg) nie doliczam kosztów przesyłki. W innym wypadku należy doliczyć 5 zł. Na zlotach regionalnych w Warszawie sprzedaję ramki po 10 zł. Ostatnia środa miesiąca BlueCity ~20:00. ( inf. zawsze wcześniej na forum w wątku warszawskim) Pieniądzę będę zbierał ( wtedy podam numer konta) jak juz ramki będę miał w rękach. Pozdrawiam P.S. Proszę Region Adminów o zajęcie się sprawą w swoim regionie. |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2007-05-09 08:13:02 zlot! |
GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2007-09-21 23:41:09 Proszę osoby odpowiedzialne za region o pilny kontakt email.
Maciej Różalski poczta@opelklub.pl |
GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2007-09-26 13:04:21 Witam!
W związku z reorganizacją w Klubie proszę o osoby zajmujące się regionem o kontakt poczta@opelklub.pl w tytule proszę napisać RegionAdmin. Ci którzy odpowiedzieli na mój poprzedni apel nie muszą jeszcze raz wysyłać listu. Jeśli w Regionie niema takiej osoby, czekam na propozycje Dodam, że po zmianach taka osoba będzie miała znacznie więcej obowiązków. m.in będzie zajmować się mini portalem Regionu. Uczestniczyć w podejmowaniu decyzji klubowych. Ostateczny termin zgłoszeń - 01 Listopada 2007. Po tej dacie wszystkie regiony bez Admina zostaną skasowane. Pozdrawiam Maciej Różalski 0608375222 |