Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
djtados (S) Sympatyk FEFK BLU Wrocław | 2013-03-31 07:47:16 Kolego nie denerwuj się
My lubimy z przekorą ludzi buntować |
Kakiel Sympatyk FEFK Kraków | 2013-03-31 22:22:43 Jeśli auto przejdzie przegląd "z gazem" oraz ma homologacje na elementach które ja powinny mieć. To jest dopuszczone do ruchu z instalacją gazową. Można wbić w tedy gaz w dowód bez faktur gazownika.
Faktura od gazownika jest potwierdzeniem, że auto ma zamontowany prawidłowo - przeszło by przegląd - może mieć gaz wbity |
zenq Sympatyk FEFK Knight Industries Two Thousand | 2013-03-31 23:56:02 o takiej opcji to ja nie wiedzialem... wiec co, wsadzam gaz, jade na przeglad, biore jakis kwitek i ide do WK po pieczatke? |
djtados (S) Sympatyk FEFK BLU Wrocław | 2013-04-01 08:37:02
Tu niestety się mylisz. Aby zarejestrować lpg musisz mieć fakture.Bez tego się nie obejdzie...Z 15lat temu nie potrzeba było faktury... |
zenq Sympatyk FEFK Knight Industries Two Thousand | 2013-04-01 11:10:53 no wlasnie. znam tylko jedna stacje na ktorej interesuja sie czyms wiecej niz tylko papierem na butle. sprawdzaja przy przegladzie okresowym szczelnosc na miedzi pod maska i tyle. a do wbicia w dowod w WK u mnie chcieli FV na montaz (wystarczylo 200pln bez czesci) i papier homologacyjny ten wypisywany przez montazyste. |