| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-09-20 21:08:25 Jeśli masz do niej zbyt wielki sentment, to mam dobrą kontówkę i garaż jakiś się znajdzie.
Będziesz miał wtedy pełne prawo do kupna czegoś nowego. A sama Manta nie będzie Ci mówiła "remontuj mnie" |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2005-09-20 22:30:47 Bufi to wtedy kupilbym SuperGlue i bym musial ja skleic ... bo inaczej Ania moja urwala by mi dupe ![]() |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-09-21 06:53:15 Spokojnie. Może porozglądaj się po ogłoszeniach, i znajdziesz jakiś lepszy model ulubionej Manty.
Ja w każdym bądź razie powoli zaczynam zbierać €, a później jakąś Vectrę z klimą (niekoniecznie na automacie). |
Roberto Pełnoprawny Klubowicz BMW 316i Zabrze | 2005-09-21 13:19:07 robicie kiedyś jakiś spocik?? bo cos widze że nie ma z kim się spotkać jak wy tylko we dwójke lub trójke to siedziecie ![]() |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2005-09-21 13:40:00 Gerrif_Newell - z tego co wiem to niedługo spędzimy razem weekend mamy rozebrać jakąś Twoją Mantę, zgadza się ??
powiedz mi czy jest możliwy jakiś nocleg dla mnie i Luza, u Ciebie? bo w jeden dzień się nie wyrobimy raczej no i troche chłodno już jest w nocy żeby spać w aucie lub pod chmurką
Pozdrowionka
powód edycji postu:...BO MOGE!!, a tak poważnie to dbam o dobry wizerunek szanownego Pana Region-Admina Foresta i poprawiłem literówki [ wiadomość edytowana przez: Luz dnia 2005-09-21 14:09:45 ] |
Luz RegionAdmin Kadett C x3/Omega B/ ... Poznań | 2005-09-21 13:42:04 Objazdowa ekipa destruktorów pod przewodnictwem mistrza gumówki, młotka i przecinaka nadciąga |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2005-09-21 13:44:30 obiecujemy że będziemy delikatni.... |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-09-21 20:41:54 To ja wezmę sprzęt sięższy i przyjadę z kontówką Chociaż przy Waszych stukach, kilka skier się przyda. |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2005-09-22 06:25:19 Spoko Forest .... dam ci znac pozniej ... ale z noclegiem raczej nie bedzie problemu zadnego ... daj znac kiedy bedziecie chcieli przyjechac ... a zalatwie sobie wolne w pracy i na studiach ![]() |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2005-09-22 08:29:11 z tego co wiem to głównie zalezy to od KOMARKA, jak bedzie miał siano dla Ciebie i dla nas to przybywamy..
takze mozemy sie 'ustosunkować' do Ciebie i do niego
Pozdro i do zobaczyska!! |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-09-22 19:53:13 Gerrif_Newell kiedy wyjeżdzasz z garażu swą Mantą?
Mam nadzieję, że szybciej niż ja swoją Vecrtą |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-09-22 23:22:51 ja rozgladam sie za oplem GT do remontu-bo zachorowalem na cos starszego |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-09-23 07:18:07 Kiedyś coś takiego było do sprzedania chyba w Gdańsku lub okolicy jak pamiętam.
W każdym bądź razie, dla mnie to śmiesznie wyglądające autko. Taka sobie "żabka". |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2005-09-23 07:28:09 zwykła wersja wygląda kichowato... ale to co ma np Kinga mmmm miodzio!! .. auto poszerzone, lekka gleba WIELKIE laczki (chyba 9,5") no i piękny czarny kolorek, tylko pozazdrościć |
Luz RegionAdmin Kadett C x3/Omega B/ ... Poznań | 2005-09-23 07:47:10
Jak chcesz coś starszego to może.....KadeCik*?
*reklama dźwignią handlu |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-09-23 19:30:48 Ma ktoś może dostęp do siłowników dźwigających maskę do góry.
Kiedyś widziałem coś takiego na allegro, ale szybko się straciły z oferty. Może można jeszcze coś takiego kupić? |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2005-09-23 20:08:15 tak tak ``od kadeds never die``wiem wiem ale ta mini corvetta ma cos w sobie-mam na oku jedna ale niewiem jaszcze co i jak |
GTVoytec Pełnoprawny Klubowicz S60 T5 Southampton UK | 2005-09-24 19:22:54 Witam przyjaciol z kontynentu .
Nie odzywalem sie ostatnio bo "WASKI" mnie nie dopuszczal ( juz wyjasniam - waski to nowa ksywka Piotra ), a tak szczerze, to nie bardzo mialem powod do rozpisywania sie na forum, poza przeslaniem pozdrowien, wiec przesylalem je za posrednictwem Piotra - Waskiego .
Ostatnio nie mam czasu na przesiadywanie w necie, ponadto sa z nim pewne problemy ostatnio. OK - poniewaz nie wiem co napisac pozostaje mi tylko przeslac serdeczne pozdrowienia z kraju deszczowcow dla calej braci klubowej. PS Piotr dolacza sie do owych pozdrowien (oto jego jnowe haslo: coco jumbo i do przodu... )
Pozdrawiamy z Soton... ajjjjj - powiedzcie mu cos... on mnie bije... help me......... ...zbil mnie ;( i kazal dopisac: OLD KADETTS NEVER DIE !!!!!!!!!!!!!!! ajjjjj, znowu mnie leje... Pozdrowka dla Foresta i Luzika... [ wiadomość edytowana przez: GTVoytec dnia 2005-09-24 19:28:48 ] |
Bufi (S) RegionAdmin Omega B kombi automat Zabrze | 2005-09-24 20:17:55 Ach mnie zbiło z siedzenia jak zobaczyłem kto napisał.
Cześć chłopaki. Myślałem że już całkiem zapomnieliście o braci klubowej, i tylko Wam zarabianie kasy w gołwie. Lecz dobrze przeczytać że jesteście cali i zdrowi. Zaglądajcie częściej na strone klubową. Pozdrowienia. |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2005-09-24 23:13:46 Forest spoko ... mam twoj numer kom ... wiec jak cos bede wiedzial to sie odezwe do ciebie. Slyszalewm ze chcesz sobie wziasc dwururke ... no problem.
Bufi .... moja manta jak wyjedzie z garazu przed zima to bedzie dobrze ... wiec modlmy sie zeby twoja bryczka wyjechala wczesniej ... bo inaczej to sie zalame. Chaoseba ... GT to piekny samochod ... i jak masz mozliwosc cos takiego kupic to ani bym sie nie zawachal. |