Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2014-10-17 19:50:18 nic, bo ją zatyka |
chemik333 LOB MEMBER saab9-5, F650CS Warszawa | 2014-10-20 10:52:49 Odnośnie tych tematów powyższych.:
Przychodzi facet do baru i na wejściu mówi - "Pierdolony matiz, tfu!Kelner setke wódki". Kelner podaje alkohol i delikatnie prosi klienta o kulture. Po chwili znowu - "Pierdolony matiz, tfu! Kelner daj jeszcze setke". Kelner na to: - Panie powiedz no pan wreszcie o co chodzi. - No widzi pan, jadę sobie TIRem, załadowanym na maxa-40 ton, rozumie pan-i nagle patrze gówniarze na drodze. To co miałem zrobić, zacząłem hamować i wpadłem do rowu. Nagle patrze, podjeżdża jakiś koleś nowiutkim, błękitnym matizem prosto z salonu, uchyla okno i mówi -Może panu pomóc, może pana wyciągnąć? No to ja mu na to - Jak mi tego TIRa tym matizem z rowu wyciągniesz to ci loda zrobie! Pierdolony matiz, tfu! |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2014-10-22 11:18:09
prawidłowa odpowiedź brzmi: wiem ot, taki kawał z brodą |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2014-10-22 12:04:23 mam tyle do roboty na jutro, że nie wiem co olać jako pierwsze... Zebranie w przedszkolu. Wychowawczyni do rodziców: - Ja tam nie wnikam czym się zajmujecie Państwo w weekendy, ale czemu w poniedziałek na śniadaniu wszystkie dzieciaczki stukają się kubeczkami z herbatą - Tato, mama wywinęła orła na schodach i rozwaliła sobie podbródek! - Nie szkodzi, ma drugi. Do właściciela stacji benzynowej przychodzi jakiś gość. - Czy Pan potrzebuje ludzi do pracy? - Nie, mam komplet, nawet o dwie osoby za dużo. - Poważnie? - Przykro mi, ale naprawdę mówię poważnie. - No to, ku..a , niech mnie ktoś wreszcie obsłuży! Mąż i żona oglądają horror. Nagle pokazuje się potwór. Przestraszona żona krzyczy: - O matko! Mąż ze spokojem odpowiada: - Hmm... Rzeczywiście podobna. Po kilku godzinach żona wychodzi z salonu piękności a mąż na jej widok: -Trudno, przynajmniej próbowałaś... |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2014-11-24 10:22:13 stare, ale niezłe http://www.wiocha.pl/1170537,Myslalem-ze-to |
michcio_007 LOB MEMBER B MV6 Płock / Liszyno | 2015-03-11 22:32:54 |