| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2006-06-28 13:57:39 A wiec jesli chodzi o ustalenia co do spotu ... wjazd na impreze kosztyuje 4-5zl ... niestety troszke driogo ... no ale za to miejsce zajefajne.
Jesli macie to wezcie jakis grill ... czy jakies krzeselka ... bo moga sie przydac. |
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-06-28 14:03:58
ok ja mam grilla to wezmę i dwa krzesełka Cleric może damy hasło o naszym spocie na Opel24 może ktoś sie przyłączy |
Cleric_Preston Pełnoprawny Klubowicz Vectra B Wolbrom | 2006-06-28 15:25:11 jasne że tek, zapodaj, może ktoś będzie chętny, zawsze to więcej samochodów, co do krzesełek to spoko, weź bo ja nie dysponuje żadnym takim sprzętem, napisz mi o której byłbyś w rejonie bolesławia to ja wyjadę na trasę i poczekam na ciebie w takim miejscu cobyś widział moje auto jak będziesz jechał, stanę gdzieś na poboczu. pozdro |
wyndkorz CORSA/SpOrT/1.4 16V Kraków | 2006-06-28 15:26:33 no ja sie raczej na taka wycieczke nie pisze, jak dla mnie to troche za daleko bo musze byc pod telefonem caly czas zeby jak cos moc wracac a z tej calej sosiny to by mi toche zajęło, mielismy organizować spota gdzies w krakowie albo w okolicy, miał być przylasek, pozniej kryspinow a teraz wymysliliście sosine |
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-06-28 16:06:06 ok dałem info na Opel24 zobaczymy czy coś z tego będzie, czy ktoś sie odzwie, czy poprostu wyjdzie jak zawsze |
Cleric_Preston Pełnoprawny Klubowicz Vectra B Wolbrom | 2006-06-28 16:38:14
|
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-06-28 19:15:39 Czy wie ktoś co dzieje sie z naszym szefem Focussem i Redem czy bedą oni na spocie
Właśnie prosze sie określić kto jeszcze oprócz mnie i Clerica będzie |
Cleric_Preston Pełnoprawny Klubowicz Vectra B Wolbrom | 2006-06-28 20:04:39 wumurzyn z tego co mi jest wiadomo to spot jest 02.07 a nie 01.07 jak napisałeś na 0pel24 myślę że taka data tesh ci pasuje |
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-06-28 20:44:46
z tego co pamiętam (powyżej) miało być 1.07 |
Cleric_Preston Pełnoprawny Klubowicz Vectra B Wolbrom | 2006-06-28 21:28:51 nasz miał być 01.07 natomiast śląsk organizuje 02.07 a my do nich jedziemy, nie psuje ci ten termin?? nie zostawiaj mnie samego |
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-06-28 22:54:59
nie ok spoko tylko że byłem nastawiony na sobote ale niedziela też może być nie ma problema stary. Tylko słuchaj napewno masz numer do Reda daj mu znać bo mówił że jest do dyspozycji tylko prosił o info bo mu neta chyba odcieli, albo daj mi nr to ja sie z nim skontaktuje Na mnie możesz liczyc, powiedz lepiej co z resztą a w szczególności z Focussem strasznie nas zaniedbał. A Misio i jego Astra F bedą? Słuchaj zabierz może też swoją Panią żeby moja sie sama nie czuła co |
Gerrif_Newell (S) RegionAdmin Omega 2.5 DT Kombi Sosnowiec / Sulechów | 2006-06-28 23:30:01 Co do obecnosci:
1. Ja i Bzzyk - jedno auto 2. Mikro65 i szwagier z VKP - 2 auto 3. Cleric - 3 auto 4. wumurzyn - 4 auto 5. Bufi - jesli przyjedzie - 5 auto 6. radek - czyli radson sc - moze nie wiadomo (oby) 7. Red - chlopie licze na ciebie Jesli chodzi o termin spotu to dokladnie tak jak cleric pisal ... 02,07,2006r. ... jezeli jakies male zamieszanie sprawilem to sirki ... ... Co do Reda ... mam olbrzymia nadzieje ze Red bedzie bo Mante dla niego specjalnie picuje ... wiec musi sie pojawic ... ... co do spotu jeszcze i do ciebie wyndkorz ... nie martw sie kolega Clerickiem ... chociaz ma racje ... ja szczerze mowiac bylem juz w kraku na spocie ze 3 razy ... i do tego jeszcze kilka razy na spotach youngtimer.pl i midnight crusing ... wiec to sie nazywa przynaleznosc klubowa ... nie chce juz mowic ze u nas na slasku spoty odbywaja sie raz w okolicy katowic a dokladniej w okolicy sosnowca ... a za miesiac w okolicy zabrza ... wiec i ja sie troszku musze najezdzic ... no i do tego ogolnopolskie zloty ... wiec wiesz ... nie chce zebyc to odebral jakos glupio ... ale poprostu tak juz jest ... ... aha i jeszcze jedno ... spoty na sosninie chcialbym przytrzymac na dluzszy okres czasu .. gdyz mysle ze to jest ciekay pomysl z zazebieniem sie oddzialow slask i malopolska ... wy krakowa macie chyba nawet blizej niz ci ludzie z zabrza ... co wy na to?? Chyba ze znacie jakies inne fajne miejsce na pograniczu slaska i malopolski. |
Misio007 Forumowicz GrandVitara'02,e32'8 ... Kraków LCG Rally&Sport Garage | 2006-06-28 23:45:49 Witam
Wiec tak sprawa przedstawia sie tak 01.07.06 _jestem niedostepny -rajd wawelski 02.07.06 _postaram sie byc w sosinie bedzie ciezko z finansem na paliwo ale o ile tylko dam rade czasowo nawet jezeli dam rade tylko na godzine to bede wiec niech moc bedzie z wami i NA GAZIE
pozdrowionka |
Cleric_Preston Pełnoprawny Klubowicz Vectra B Wolbrom | 2006-06-28 23:56:12 Misio007 liczę na ciebie, myślę że będziesz... choćby na godzinkę na jedną kiełbaskę ... przybywaj |
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-06-29 09:57:55
Dokładnie!!! Musi być jakaś reprezentacja!!! |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2006-06-29 16:00:24 Witam,
Nie mialem niestety kilka dni mozliwosc wejscia na forum i widze ze sporo sie tu podzialo... z tego co widze chyba zostal ustalony jakis spot... wiec moze ktos mnie uswiadomi co jest?? gdzie i co wogole?? Bo moze jak nie jestem w jego organizowaniu to moze bym sie pojawil... |
Focuss (S) RegionAdmin Opel Astra II / Opel ... Kraków | 2006-06-29 16:07:03 Widze ze daleko bedzie spot i kurde 2giego a ja ustalalem wstepnie na 1 bo 2 mam wyjadz na impreze, ale posaram sie przyjechac... Misio najwyzej mozemy zorbic tak ze cie zabiore i pojedzimey 1 autkiem albo kogos zabiore, nie wiem RED przyjedziesz do mnie i pojedizmey dalej labo cus...
I Clericu nie mam w dupie ale czasami tak bywa ze sie nie ma deostepu do forum... no ale to juz jest twoja opinia, uwazasz ze zaniedbuje to moge ustapic i przekazac komus innemu region?? |
wumurzyn Forumowicz Opel Astra II Kraków | 2006-06-29 17:42:28 Focuss brachu tylko bez nerwów, dobrze że już jesteś. Nie zastanawiaj sie tylko wsiadamy w niedziele w Asterki i jedziemy. Raz na jakiś czas można sobie pozwolić na dalszy wypad Aha i nie zapomnij o lepie dla mnie. |
Cleric_Preston Pełnoprawny Klubowicz Vectra B Wolbrom | 2006-06-29 18:40:15
|