| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-07-28 13:07:31 "Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem, zeby ciebie spotkac w malym końcu świata, zeby z toba zostac na calutkie lata" To był hicior ![]() |
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa | 2006-07-28 13:13:36 a to pamiętacie?
Od tylu dni, nie widziałem cię Zostały mi, smutne listy twe W których piszesz mi, jak ci bardzo źle Jak chciałabyś, znowu ujrzeć mnie Moja mała blondyneczko, Czy ty o tym wiesz Tyle razy cię spotykam, W każdym moim śnie Lecz mi, przyjdzie taki czas Że wiosna wnet, znów połączy nas I spotkamy nagle u stóg gór By razem iść, szukać własnych dróg Moja mała blondyneczko, Czy ty o tym wiesz Tyle razy cię spotykam, W każdym moim śnie |
Koval_stm Miłośnik FSO Fiat 125p ; Fiat 126 ... Warszawa | 2006-07-28 13:14:48
Bayer Full
Znam Sławka (wokalistę)_ osobiście
OOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!11 Zaproszę Go na zlot
[ wiadomość edytowana przez: Koval_stm dnia 2006-07-28 13:15:23 ] |
jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-07-28 13:15:27 1. Malowane na niebiesko okiennice,
słoneczniki wyglądają na ulicę, na podwórku kundel biały, pręży się jak bury kot. A twe oczy tak się śmiały, bo patrzyłaś mi wprost. I wróżyłaś z mojej ręki nie pytałaś, Wody dałaś, chleba dałaś, miodu dałaś. Znad wioseczki mnie wywiodłaś między drzewa, i zaczęłaś moją rzewną piosnkę śpiewać. Ref. Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem, Wielkim lasem szedłem nocy nie przespałem, Żeby ciebie spotkać w małym końcu świata, Żeby z tobą zostać na calutkie lata. 2. Powiadają przyjaciele, że za górą, Powiadają przyjaciele, że za rzeką, Mieszka piękna lica co mi wróży z kart, To nie żadna czarownica to jest tylko żart. Czemu oni twoich czarów tak się bali, Czemu oni czarownicą cię nazwali. Czemu oni nie widzieli twej urody. Czemu oni nie płynęli przez te wody (tak jak ja). |
Koval_stm Miłośnik FSO Fiat 125p ; Fiat 126 ... Warszawa | 2006-07-28 13:18:29 EEEE tam...
Przynudzacie !!! A znacie to: Sama w domu jest Jej mąż pracuje w nocy Wiesz dokładnie, że Ni może was zaskoczyć Pukasz do jej drzwi Otwiera Ci pół naga Zdobyś doświadczenie Sąsiadka pomaga ref: Nie da Ci tego ojciec, nie da Ci tego matka co moze dać Ci dzisiaj twa bliska sąsiadka Nie da Ci tego żona, nie da kufelek piwka co może dać Ci dzisiaj, sąsiadka z naprzeciwka :d
To jest hicior !!! |
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa | 2006-07-28 13:20:27 to będzie HIT ZLOTU!@!!!!!!
Szedłem wtedy było z góry Szedłem wtedy ja i głupich trzech Szliśmy na czworaka od krzaka do krzaka A nad nami szumiał refren ten. (bis) Ach wódko , droga wódeczko My cię kochamy z czerwoną karteczką My cię kochamy , my cię lubimy Jak młody stawia to wtedy trzeba pić. Fajnie było w tej kawiarnii Piłem wtedy ja i głupich trzech Piliśmy od rana , od rana do rana A nad nami szumiał refren ten. (bis) Ach wódko ... Pijana , pijana moja głowa A to zrobiła żytnia wyborowa Ona nas lubi , ona nas bawi A w towarzystwie rozwesela nas. (bis) Ach wódko ... |
jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-07-28 13:20:35 Eee, mam lepszy hicior (oczywiscie Milano):
Gdy cię tylko zobaczyłem głowę nagle straciłem ładne nogi mini w kratkę ładną mam sąsiadkę. Bara, bara, bara riki, tiki, tak jeśli masz ochotę daj mi jakiś znak wreszcie raz się odważyłem i do chatki zaprosiłem patrzę na nią same wdzięki, potem hola do łazienki Zobaczysz kiedyś kochana jak dobrze będzie z rana nie gorzej też z wieczora to jeszcze lepsza pora Uśmiechasz się moja miła bo już to przeżyłaś nie wiem co będzi dalej a ty śpiewasz stale Mówisz mi malutka dlaczego noc za krótka lecz ja nie mam ochoty na twoje hm... zaloty |
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa | 2006-07-28 13:21:56 a tu z łatwym refrenem
Miałem jedną ciotkę co wódeczkę piła I z tego powodu sto dwa lata żyła. Niech żyje wódzia, wódzia ukochana Niech żyje wódzia, więc pijmy ją do rana. Miałem drugą ciocię, wódzi nie pijała Ciocię diabli wzięli a wódzia pozostała. Niech żyje wódzia ... Wraca mąż z pracy, pracował do rana A jego żoneczka w dechę jest zalana. Niech żyje wódzia ... Rzekł ojciec do syna , synu mój kochany Jak chcesz być człowiekiem to bierz przykład z mamy. Niech żyje wódzia ... Jak dasz pannie kwiatek, to się będzie śmiała Jak postawisz litra, to będzie cię chciała. Niech żyje wódzia ... Żeby nas tu dwóch do sejmu wybrali Wódzia by staniała, a wszyscy by klaskali. Niech żyje wódzia ... |
Koval_stm Miłośnik FSO Fiat 125p ; Fiat 126 ... Warszawa | 2006-07-28 13:22:27 Pszcółka maja sobie lata
oooooooo Zbiera nektar gdzies na kwiatach A tam Gucio w tulipanie czeka sobie na śniadanie :d |
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa | 2006-07-28 13:23:48 a tu jest mało moralna;
Używaj pókiś młody , używaj póki czas nie pijaj zimnej wody , a będziesz żył sto lat pij tylko stare wino co liczy trzysta lat i kochaj się z dziewczyną co ma szesnaście lat Szesnaście lat dziewczyna , to niby pączek róż a gdy ma lat trzydzieści , to przekwitnięty już pij tylko stare wino co liczy trzysta lat i kochaj się z dziewczyną co ma szesnaście lat W dwadzieścia lat po ślubie dziadek był jeszcze chwat wspominał młode lata , gdy coś od babci chciał A babcia jemu na to : stary , wstydziłbyś się co dziadek chciał od babci sami domyślcie się |
jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-07-28 13:26:36 1) Osiemnastkę miała, chłopców się nie bała
Każdemu dawała to co tylko chciał Osiemnastkę miała chłopców wszystkich znała Każdy o tym wiedział co to był za smak. REF: Daj mi buzi przyszedł na to czas, daj mi buzi daj Daj mi puki nikt nie widzi nas, daj mi buzi daj Daj mi buzi przyszedł na to czas, daj mi buzi daj Daj mi puki nikt nie widzi nas, daj mi buzi daj. 2) Dziewietnastkę miała chłopców wybierała Szukała takiego by coś w sobie miał Dziewietnastkę miała wiele spróbowała Dlatego wiedziała jaki to jest znak. REF: Daj mi buzi przyszedł na to czas ... 1. Godzina późna na zegarze, Wszyscy kładą się spać, Wtedy ja zaczynam marzyć, O dziewczynie w swoich snach. Ref. Dziewczyno, Dziewczyno, Dziewczyno ma, Dlaczego jesteś taka Dziewczyno, Dziewczyno, Dziewczyno ma, Odrzucasz miłość chłopaka Dziewczyno, Dziewczyno, Dziewczyno ma Dlaczego jesteś taka, Dziewczyno, Dziewczyno, Dziewczyno ma, Odrzucasz miłość chłopaka 2. O dziewczyno jasnowłosa, Którą kochać chcę Popatrz na mnie i pokochaj nie odrzucaj mnie Ref .Dziewczyno, Dziewczyno, Dziewczyno ma.. 3. W końcu ona mnie poznała, Ale to był pech W sercu dwóch chłopaków miała, Nie mogło ich być tam trzech Ref .Dziewczyno, Dziewczyno, Dziewczyno ma... Milano rzondzi ![]() |
momik Miłośnik FSO Subaru Warszawa | 2006-07-28 13:29:56 JOSE jakie fajne pisnki o lachonach znasz trzeba przed zlotem wydrukować ostatnie strony tego watku |
Koval_stm Miłośnik FSO Fiat 125p ; Fiat 126 ... Warszawa | 2006-07-28 13:42:12 seseseses :d
Ogólnmie DP wymiata :d |
jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-07-28 13:49:54 To lecimy dalej z tekstami
1. Miłości głos usłyszysz kiedyś nagle, obejżysz się i złapiesz miłość w żagle, popłyniesz tam gdzie jeszcze nikt niezdołał być. 2.W gwieździstą noc rozejżysz sie dookoła, usłyszysz że ktoś właśnie ciebie woła, to będe ja. Odnajdziesz wreszcie szczęscie swe. Więc uśmiechnij sie i pocałuj mnie. Ref. Ciało do ciała, usta do ust i nigdy więcej nie smuć sie już. Uśmiech za uśmiech i widzisz że, zawsze to działa niezmieniaj sie. x2 3. Być może gdzieś na oceanie zdarzeń istnieje ląd nazwany wyspą marzeń, pragnienie Twe się spełni jak w cudownym śnie. 4. Radości moc ogarnie Twoje ciało, poczujesz że miłości juz Ci mało każdego dnia odkrywać będziesz ze mną świat. Więc uśmiechnij sie i pocałuj mnie. Ref. Ciało do ciała, usta do ust i nigdy więcej nie smuć sie już. Uśmiech za uśmiech i widzisz że, zawsze to działa niezmieniaj sie. x2 Więc usmiechnij sie i pocałuj mnie ... Ref. Ciało do ciała .... x2 Nie o uśmiech mi chodzi, bo się śmiałaś nieraz, Ale o to co kiedyś utworzyło się w nas. Coś co przyszło tak nagle i odeszło jak wiatr, Czego w życiu najbardziej mi brak. Przychodziłem co wieczór posłuchać Twych płyt, O miłości w ogóle nie mówiliśmy nic. Odjechałaś tak nagle, cichutko jak mysz, Zostawiłaś swój adres i list. Ref. W taką, w taką ciszę wszystkie gwiazdy na niebie wyliczę, Ciebie, Ciebie wołam, ale cisza i pustka dookoła. x2 Jesteś moim aniołem i miłością bez barw, Jesteś moją boginią, którą widzę co dnia. Jakże długo mam czekać i jak prosić Cię mam, Każesz tak w niepewności mi trwać. Ref. W taką, taką ciszę... Wciąż dostaję Twe listy i zdjęć parę Twych mam, Żyję jak grzeszny anioł w tłumie ludzi lecz trwam. Jeszcze błyśnie nadzieja i spotkamy się znów, Do księżyca się śmiejąc przywołując Cię - wróć! Ref. W taką, taką ciszę... |
Janisz1990 Miłośnik FSO W-wa | 2006-07-30 12:44:40 Pytanko:
Ma ktoś 12 groszy Kazika? [ wiadomość edytowana przez: Janisz1990 dnia 2006-07-30 12:53:59 ] |
ButonCaro Caro 1.6 GLI Łuków | 2006-07-30 19:20:10 1.
Ja jestem chłop z Mazur, I tak wołajcie na mnie - chłop z Mazur. To właśnie śpiewa dla was - chłop z Mazur, Więc wszyscy na Mazury nie w góry. Chłop z Mazur za siebie mówi samo, Chłop z Mazur i jak to luks zabrzmiało Chłop z Mazur więc wszyscy na Mazury nie w góry. REF: A jeśli coś się stanie, Nie bójcie się o granie, Do świtu jeszcze długi czas, A my zagramy dla was. To jeszcze nie rozstanie, To czas na zakochanie, Dziewczyny rozglądajcie się Ja o jedynej śnię. 2. A jeśli złe chwile, zabiorą Twoja duszę, Weź plecak, pożegnaj się z ratuszem, Kup bilet i wyjedź na Mazury nie w góry. Śnieg sypie, Zakopanego nie ma, Łódź płynie, już dawno odpłynęła, Kup bilet i wyjedź na Mazury nie w góry. REF: A jeśli coś się stanie... Teksty |
Mgacek Miłośnik FSO Polonez Caro+ GSI Częstochowa | 2006-07-31 00:20:47 Jose pisze:
To jest piosenka zespołu Universe. I za cholerę nie pasuje mi do disco polo. Zapraszam!!! |
JaneX Miłośnik FSO praga warszawska | 2006-07-31 15:31:27 |
jose Miłośnik FSO '73 Warszawa (Las Palmas) | 2006-08-07 11:01:02 "What is love, baby don't hurt me, don't hurt me, no more..." ![]() |