Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-06-14 23:05:20
no... powiedzmy... chwilowo moje finanse są zerowe... ale nieprzeszkadza mi to... wszystko zobaczycie jak przyjade |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-06-14 23:06:34
To brzmi bynajmniej ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,intrygująco,,,,,,,,,,,ciekawie,,,,,hm,,,,,,,,,,,,ale czas pokaże |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-06-14 23:59:01 A ja chciałam się pochwalić, iż z samego rana jadę oddać moje Espero w ręce blacharzo-lakiernika.Na początku chciał większą sumę wziąć ode mnie,ale zadzwoniłam do pewnego kolegi z Forum (tak do Ciebie Czarku ) i po tej rozmowie Pan zniżył cenę tak aby jednak zrobić u niego Do obioru za 2 dni,więc na zlocie będzie piękny, bez żadnych zacharatanych blaszek. Co do rudej to też mi się franca przyczepiła ale co zrobić
Ileż nowiutkich świeżych klubowiczów, no proszę Heniu a Ty pomimo tych żab z nieba, nie zrażaj się, klubowa brać czeka na Ciebie |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-06-15 00:12:17 ja musze przednie drzwi od dołu zrobić....a Ty co robiłaś i w jakiej cenie??? |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-06-15 00:23:16 Kiedyś z nienacka zachaczył mnie betonowy słup , szczegóły w którymś tam wątku. Zderzak był zrobiony, ale nie wygląda najlepiej, gdyż obdarte z lakieru i "nierówności" blachy były widoczne na kilometr. Mam nadzieję,że jak odbiorę Esperaczka będzie wyglądał jak kiedyś Podsumowując: blacha do wyklepania jeszcze, 3 elementy do malowania (nosek, błotnik i zderzak) a Pan sie zaofiarował,że jeszcze rudej z nadkola się pozbędzie Cena 400zł |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-06-15 00:25:31 ciekawe na ile by wycenił moje drzwi |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-06-15 00:27:37 Nie omieszkam zapytać, sama musiałabym sie za drzwi wziąć |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-06-15 00:31:30 będę wdzięczny.
Dzięki |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-06-15 08:10:59 Basia... a czy ten lakiernik ma komore lakiernicza? zderzak i nosek beda szpachlowane...jezeli masz odebrac auto po dwoch dniach..niechcialbym go widziec w zimie... z popekana szpachla to wszystko niezdazy wyschnac...a on ci polozy lakier. |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-06-15 10:36:12 Z tym akurat nie ma problema (podobno).Gdyby coś nie tak to poprawią w ramach gwarancji i znajomości.
Oczywiście mam nadzieję,że nie będą musieli i ,że będzie wszystko ok. |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-06-15 13:27:26 ja oczywiscie bede, z ramkami mam nadzieje !! WEZCIE SRUBOKRETY
Kolber, 125 albo Espero - wybor nalezy do Ciebie. O ile chcesz ramki... Do odebrania ramek bedzie potrzebna niesamowita umiejetnosc podpisania sie na liscie odbioru - prosze sie psychicznie przygotowac Esperaka w sobote pastuje myje pucuje odkurzam i ogolnie caluje do zobaczenia [ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2005-06-15 13:30:35 ] |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-06-15 17:50:15
żeby przyjechać fiaciorem, musiałbym się prosić kuzynka ponadto nubira jest taka ładna P.S. Mam wziąć coś do pisania??? |
Darek54495 Klubowy Weteran Frontera i czarny katowice | 2005-06-15 21:56:19 O srubokrety bym sie nie martwil zawsze mozecie liczyc na mnie ci co jezdza na zloty to wiedza
byle do niedzierli |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-06-15 22:42:01 Mnie srubokret nie jest potrzebny.. wezme sobie klucz 8-10 |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-06-16 09:15:43
A wiec jednak przyjezdzasz esperem ? Ja oczywiscie z niewydawaniem ramek zartuje dzisiaj ramki powinne byc juz u mnie. Mam nadzieje! |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-06-16 09:17:23
A wiec jednak przyjezdzasz esperem ? Ja oczywiscie z niewydawaniem ramek zartuje dzisiaj ramki powinne byc juz u mnie. Mam nadzieje! Z tego co widze na liscie to bedzie ok 12 samochodow |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-06-16 10:36:42
nie ma szans... w sobote w nocy starszy mi je znów zabiera....... >>>jeżeli zdążymy je naprawić...... przy 140 wyleciał w powietrze i nie mam sprężyn z tyłu....... nie wiadomo czy czegoś jeszcze nie uszkodził....... w dodatku któryś tłumik przy silniku albo plecionka hałasują niemiłosiernie....... |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-06-16 21:29:35 Odebrałam Esperaka: Prawie jak nowe espero Prawie robi dużą różnicę
Mogłoby być lepiej ale za te pieniądze całkiem nieźle Jest parę niedociągnięć ale... zobaczycie na zlocie. Przynajmniej nie jest juz jak "uderzone espero" |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-06-16 23:02:14 Porównamy robote amatora (moją) przy aucie kingi i lakierników zawodowych przy aucie basi teraz wyjdzie na to ze sie czepiem.. a i tak bym sie niepodjął malowania auta basi bo czasowo jestem calkowicie niewydolny |
basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-06-16 23:25:26 Hmm.. "lakierników zawodowych" to za dużo powiedziane. Tak jak napisałam, jest się do czego przyczepić, choćby do tego, że malując nosek nawet nie usuneli znaczka i w tamtym miejscu jest nieładnie.
Czarku nawet nie chodziło o to czy teraz mógłbyś mi zrobić czy później,ale o to ,że ktoś mi gdzieś tam był wdzięczny, załatwił znajomego więc ja pojechałam tylko na wycenę. Stwierdziłam, że i tak nie miałabym czasu jeździć do Katowicuf i tak też oddałam mojego Esperaka w ręce tych Panów. Nie zależy mi szczerze mówiąc na pięknej robocie pomalowania mojego Esperaka, bo i tak go całego będę przemalowywać (moje plany na przyszłość) A przyczepić napewno się przyczepicie |