Omega A pick up??? - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ciekawe co z tego wyjdzie czekam na dalsze foto z prac

No to trzeba zajechać do ciebie
Lepiej ci zdjęcia czarno-białe wychodzą choć drogie

[IMG]https://images4.fotosik.pl/225/867c7300d2de5830.jpg">[/IMG]
]pikuś 3[/URL]

[ wiadomość edytowana przez: marek281 dnia 2006-11-27 16:44:21 ]

Kurcze, jestem ciekaw jak to wyjdzie Marek.Lubię takie wynalazki,a tym bardziej na bazie omy A .Paka będzie z ryflowanej blachy czy jak?? No a szybki boczne z pleksi czy blache wspawasz??

myśle o ryflu,ale w opcji jest tez plastik kiedyś na allegro widziałem takie wkłady do bagażnika omy ,tylko musze dotrzeć do producenta żeby taki wkład zrobił troche dłuższy.

Jak zauważyłem dziura na szyber zostaje czyli będziesz musiał zakombinować coś z szybrem uchylnym do góry bo w tył to on się nie odsunie z braku miejsca, no chyba że będzie to jakieś badziwie szpanerskie co odsuwa się do tyłu nad dachem i będzie to taka "lotka"

niestety nie.chciałem zostawic szyberek tylko uchylany do góry ale są tam przewody odwadniające i trzeba byłoby przerabiać cała rynne -skracac- dużo zachodu dla kawałka nieba nad głową.jak bede robił następnego pikusia to nad tym pomysle

No i jak postępy?

Na stronach www.senatorman.de nie doszukałem się wersji fabrycznej specjalnej A w pick-up'ie, choć jest super (jak dla mnie) wersja dla osób niepełnosprawnych, gdzie tylne drzwi się odsuwają do tyłu - jak dla mnie bomba

Jest tylko conieco z modelu B i to w pochodnych vauxhalach czy holdenach
Nie wklejam fotek, bo duże, ale dla leniwych podaje bezpośrednie linki

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4

Może Ci to trochę pomoże w wizualizacji końcowej

Cytat:
Foto 1

Marku koniecznie musisz strzelić sobie takie skrzydło

na razie stoimy,mam foteliki grafitowe już odebrane z renowacji,i zzaczynam bebeszyć środek senia do przekładki

odgrzewamy kotleta..

[ wiadomość edytowana przez: marek281 dnia 2010-10-16 12:54:39 ]

w tej chwili w podkładzie...zostają orginalne listwy z omegi a.przodek i środek senia..na pace blacha ryfel.wstępnie kolor drobna perła w kolorze bordowym wpadajaca w brąz..w środe malujemymyślałem nad srebnym pasem od grila maski rozchodzacy sie do przetłoczeń na dachu..ale boje sie eksperymentować,może ktoś ma program do tuningu wizualnego...

Wygląda zajebiście
Jak dla mnie to jednolity kolor, bez szaleństw. I tak będzie zwracał uwagę

A ja myślałem, że się poddałeś
Tym bardziej trzymam kciuki
Zgadzam się z Ilku. Kolor tylko jednolity.

fajny pomysł z klapą od kombiaka

Witaj Marku dobrze widzieć Cię na forum.
Powodzenia

Obserwuje od poczatku i czekam na efekt koncowy.Powodzenia

Marunia,widzę że działasz ostro no to przy malowaniu trzeba dużo pić ,co by farba nie odpadła ( na płocie się trzyma )