Mój Caddy`lak :] - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W golfie juz siedzi 1,6 diesel z caddy. Silnik juz odpala musze jeszcze załozyc połosie, pospawac od nowa caly wydech i takie tam pierdolki jeszcze W tym tyg powinien juz smigac.

Elo jak tam rapcio postepy trwaja może juz masz nowe foty itp pozdro

Dziś przeglądając tapety na komorke znalazłem coś takiego:

Pomyślałem ze to twój ale coś mi tablica przeszkadzała

hahaha

Odpalił Juz za niedługo bedzie smigał

A miało byc tak pieknie i... dupa
Wczoraj szlak trafił panewke i pekł kawałek tłoka. Co najlepsze dzisiaj miał sie odbyc pierwszy test drive caddy z nowym serduchem Robic tego nie zamierzam. Naszczescie juz znalazłem cały nowy blok w niezły stanie na org czesciach. We wtorek go bede miał i odnowa składanie. Moze sie wyrobie do soboty i wkoncu nim wyjade
Ponizej foty;

No to sie nacieszyłem dopiero 2 dzien jazdy caddy z nowym serduchem
Stary dziadek wyjechał mi na dwupasmowke ja po heblach i skret w bok i tak polecialem bokiem koszac znak podrodze.
Była troszke lipka z dziadkiem bo sie niechcial przyznac sie do winy ale po jakims czasie gliniarze wkoncu wbili mu w ten pusty łeb ze to on jest winny i sie przyznal wiec przynajmiej z jego ubezpieczenia pokryje koszty naprawy. Gdybym nie odbil dostal by centralnie w bok
Do wymiany mam blotnik drzwi do malowania, maska do malowania, pas przedni do malowania,slupek do malowania, caly zawias na smietnik bo wszystko pogielo lacznie z felga dobrze ze alusow nie zalozylem jednym slowem zajebiscie juz pojechalem sobie na majowke

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2007-05-09 20:29:31 ]

o fuck masakra... dziadka bym chyba zmaskrował na miejscu. liczymy na szybki powrót Caddy'ego

wyrazy wspólczucia a dziatkowi to bym taka sumke zaspiewał za to co zrobil ze by sie nauczył do koncza zycia

Dziadkom to powinni pozabierać Prawka szkoda fury noi niestety nici z majówki VW. życze szybkiego odbudowania Fury i żeby nadal śmigała na Stalowowolskich ulicach Pozdro

Ja piernicze.
Chyba bym zabił takiego

Rapcio sledze temacik i jak zobaczylem zdjecie to az ..........

Wyrazy wspolczucia

no z dziadkami juz tak jest, oni tego nie rozumieją, że niektorzy ludzi jedżą a nie pełzaja po drogach, tez kiedys mialem taka nieprzyjemną przygodę
wyrazy współczucia i życze szybkiej odbudowy

[ wiadomość edytowana przez: galczas dnia 2007-05-10 12:41:32 ]

Policja przyjechała niedługo po zdarzeniu i sie pytała co sie tam stało

wez drakstar nie dzialaj ludzia na nerwy, zawsze sie pytaja co sie stało

no to sie popisales

Cytat:
2007-05-17 07:54:38, hotrod7 pisze:
no to sie popisales

"Dziecko, czy Ty masz mozg ?!!!"

Cytat:
2007-05-17 07:54:38, hotrod7 pisze:
no to sie popisales

użytkownik hotrod7:
data rejestracji: 2007-05-17 (2 dni na forum)

Cytat:
"Dziecko, czy Ty masz mozg ?!!!"

chyba nie ma

[ wiadomość edytowana przez: _wydra dnia 2007-05-18 15:48:49 ]

?????.....nic wiecej nie powiem

rapcio sie pochwal sie głowicą obrobioną