Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2005-03-17 23:41:32 http://www.superlaugh.com/1/bushgirl.htm -bush jako brit
http://www.00fun.com/whackbritney.shtml -walnij brit kiełbaską ****************************************************** W drodze do nieba spotykają się dusze dwóch facetów i zaczynają rozmowę: - Ja zmarłem przez zimno. No wiesz niska temperatura, organizm nie wytrzymał.. - Ja zmarłem że zdziwienia.. - Jak to że zdziwienia? - Wracam wcześniej z pracy, widzę gołą żonę w łóżku, no to szukam faceta. Sprawdzam pod łóżkiem, za szafa, w szafie, na balkonie, w łazience, w kuchni, jednym słowem wszędzie i nie mogę go znaleźć. I z tego zdziwienia umarłem. - Oj, żebyś ty wtedy zajrzał do lodówki, to obaj byśmy żyli. ************************************************* nie pamiętam czy to już wrzucałem ale..jest się z czego ostro pośmiać teledysk call on me a właściwe po przeróbce FALL ON ME obejrzycie naprawde wato Pozdrawiam |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2005-03-18 23:54:32 ten ostatni jest niezły |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2005-03-28 13:27:34 Mama dala Jasiowi ostatnie 50 zl na zakupy (do wyplaty bylo jeszcze 2 tygodnie) i mówi:
- Jasiek kupisz chleb, margaryne i kawalek sera. Reszta kasy trafia na stól. Jasiek poszedl do sklepu, ale po drodze spodobal mu sie misiek za cale 50 zlotych. Kupil misia i pedzi do chaty. Matka na to: - Jasiu k*rwa co zes zrobil ty baranie, natychmiast idz sprzedaj tego misia. Jasiek bez namyslu poszedl opchnac misia sasiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sasiadka w lózku z jakims facetem. Nagle rozlega sie pukanie do drzwi. Sasiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: - Kup pan misia - Spadaj chlopcze - Kup pan misia bo bede krzyczal. Jasiu dalej do goscia: - Oddaj misia - Nie oddam - Oddaj, bo bede krzyczal Sytuacja powtarza sie parenascie razy, Jasiu zarobil kasy od cholery, wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i cala fure szmalu jeszcze przytargal). Matka do Jasia: - Jasiek chyba Bank obrabowales, natychmiast do ksiedza idz sie wyspowiadac!!! Jasiek poszedl do kosciola, podchodzi do konfesjonalu i mówi: - Ja w sprawie Misia, - Spierd*laj juz nie mam kasy. [ wiadomość edytowana przez: Jackal dnia 2005-03-29 11:12:58 ] [ powód edycji: cenzura ;-) ] |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-03-30 23:32:36 Zlapali hitlerowcy McGyver'a i zamkneli go w komorze gazowej .
Po pieciu minutach slysza pukanie do drzwi komory i glos: -Hej ,Hans tu sie gaz ulatnia ! Po kolejnych dziesieciu ,znowu: -Hans ,tu sie gaz ulatnia !! Niemcy sie wkurzyli i wpuscili jeszcze wiecej gazu . Po chwili slysza : -Hans ,naprawilem to . |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-03-30 23:35:19 ościa należy spławić, gdy podjedzie:
Audi - przyjemność tylko dla niego... gość odczuje każdą dziurę podczas jazdy! BMW - kilka sekund jazdy, chwila nieuwagi i... gość jest w rowie Cinquecento - gość wygląda tak z przodu, jak samochodu z tyłu (płasko...) Deawoo - wymaga wspomagania podczas jazdy Ford Ka - taa... patrzysz na samochód i wiesz w jakiej pozycji on to lubi... Jeep Cheeroke - to będzie twarda jazda, która wytrzęsie Ci tyłek... chyba, że taką lubisz... Mercedes - gość potrzebuje celownika żeby trafić Nissan Micra - nazwa mówi sama za siebie Polonez - bez ssania nie odpali Seat - nie wiadomo co szybciej wybuchnie Ci w twarz, gość czy poduszka powietrzna... Tir - taka duża rura wydechowa, a takie małe przyspieszenie?! Trabant - w ogóle nie odpali albo gość ma plastikową protezę VW Beetle "Garbusek" - z pewnością ma zdeformowanego Xsara Picasso - gość wygląda jakby pozował do obrazów tego artysty Żuk - sorry... za duże luzy na kierownicy Gościowi można dać szansę, gdy podjedzie: Opel - świetnie trzyma się na zakrętach Peugeot - prowadzi po francusku Toyota - bezpieczna jazda (zwłaszcza, gdy jest jeszcze autoalarm i blokada kierownicy) Dodatkowe punkty, gdy samochód: jest umyty ma nowe ogumienie staje i rusza bez zbędnych opóźnień ręczny łatwo się zaciąga ma pokrowiec na szybę ma aktualny przegląd techniczny Punkty ujemne, gdy gość: parkuje tylko tyłem nie pozwala Ci prowadzić przyjeżdża z kumplami (w kilka samochodów) ...and the winner is: Maluch - nie, nie żartujemy. Pomyśl tylko: gość wcisnął w to maleństwo 180 cm i 80 kilo mięsa. ON MUSI MIEĆ DOBRY SPRZĘT!!! |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2005-04-19 11:46:57 Musże Wam to pokazać - znaleziona na forum Corolli
|
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2005-04-19 11:48:45 hehe dobre
koles ma twardy leb |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2005-04-19 12:29:59 Kawał z "tatutami" mnie rozwalił |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-04-21 08:52:46 kołpaki mi sie wydają zajefebiste
|