TOYOTA OŻYŁA!!!!!!!!!!!:) - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
On ja tak ztjuninkował, że ma napęd na tył

wiadomo ze do ruszania jest lepiej miec z przodu szeresze oponki a z tylu najciensze .ale mi nie to otu chodzi chodzim i o wyglad a nie o trakcje .i tka toyotas wymiata zreszta przekonalo sie dzis pare osob to tego

napisz Majer jak nie tajemnica komu pokazałeś miejsce w szeregach dziś dla tych co nie byli

troche tego było

nom masz racje czu dzis sie spisałem jak na pierwszy street to 95% poległo

To ile teraz ma do 100 z 6s?

8,5-9

Cytat:
To ile teraz ma do 100 z 6s?

Dokładnie to wam nie odpowiem bo nie mieryłem jeszcze jej Gtechem jak zmierze to zobacze jak nie gtechem to stoperem

Cytat:
napisz Majer jak nie tajemnica komu pokazałeś miejsce w szeregach dziś dla tych co nie byli

Więc poległa Carizsma 1.8 115 km,Peugot 205 Gti 1.9 129km,honda civic ???km,Kia .??? ,golf 2 gti 1.8 115km....Wiecej grzechów nie pamietam

No majer to niezle toyka zamiata Gratulejszyn Pozdrawiam

No jak dałeś radę 205 GTi to jakiś zajechany musiał być.
Mam w garażu 205 1.3 Rally i myślę że nie dał byś mu rady Toyotą

nom te gti jakos nie chodziło jak gti ,a co do towjego to niwiem bo jeszcze sie nie scigalismy pozdro

Jakby na to nie patrzec ,czy gadalo to jak gti czy nie ,jedno przyznac kazdy musi,MAJER ... Twoja Toya teraz smiga !!

Ja nie mam 205 1,9 Gti tylo robię co nieco przy 205 1.3 Rally.
I nie żebym mówił że twoja Toyota ne idzie ale do zdrowego Gti to nie miała by szans

Cytat:
nie żebym mówił że twoja Toyota ne idzie ale do zdrowego Gti to nie miała by szans

zgodze sie poniewaz nie dosz że ma ma silniczek o pojemnosci 1.9 i dotakowo prawie 130 czy tam moze wiecej to jeszcze waga tez robi swoje

no calkiem przyjemnie Ci chodzi ta toya

sorki ale z tego co pamietam to 3 razy majer wygralem z toba(dodam ze jechalem z pasazerka).choc ostatni raz bylo blisko.

Co to za przedni zderzak dorwałeś ?

a no powli zaczynam tez robic body kit do toyi jeszcze progi i tylny..i bedzie git

Można prosic o jakieś zdjecie ? zdezaka przedniego ??

Foty zrobie dopiero po pomalowaniu go