Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
NAZAR (S) RegionAdmin VECTRA B 1.8 16V ŁÓDŹ | 2003-10-07 07:51:20 SPOKO SPOKO
może będzie trochę więcej ludzi ale to zależy czy pamiętają pozdro |
Masterlysy VECTRA EDITION 2000 Skierniewice/Łódź/Białystok | 2003-10-07 16:21:36 Hej jestem tu nowy i mam pytanko.
Czemu stronka klubu Łódzkiego nie chodzi ,probowałem się cos dowiedziec na temat przynależności ale juz od jakiegos czasu nie moge sie tam dostać. PS Jeśli auto mam zarejestrowane w Skierniewicach (ES) ale mieszkam w Łodzi (i przez 3 lata napewno bede mieszkał) to czy jest szansa dostać sie do klubu czy klub jest zamknięty tylko dla rodowitych Łodzian |
krisC Opel Record Opoczno | 2003-10-08 07:06:07 przykro lecz o tej godzinie(19.00) nie będę mógł się wstawić(na 22.00 do pracy).
|
NAZAR (S) RegionAdmin VECTRA B 1.8 16V ŁÓDŹ | 2003-10-08 07:32:47 witam i wyjaśniam
dla masterlysy:stronka łódzka jest innego klubu który kiedyś istniał i prężnie funkcjonował teraz zostało kilku pasjonatów którzy spotykają się gdzieś raz w tygodniu, a stało się to za sprawą tego że jak wybraliśmy miejsce na lodowej dwa lata temu było super al;e jednemy z nas zachciało się pochwalić tuning klubowi łódź i się zaczęło-palenie gum wyścigi po papierniczej, został potrącony chłopak na rowerze i policja od tej pory ganiała nas w każdy czwartek.....tak to wygląda w skrócie, a co do dostania się do klubu to nie ma jakichś specjalnych wymagań możesz być nawet z zakopanego jak lubisz przyjeźdzać to wal śmiało(czwartek 18.00 hala sportowa koło samolotu)narka a kris może wpadnij przed pracą ja będę od 18.00 postaraj się przecież to PREMIERA |
DrA eS ... | 2003-10-08 08:04:52
Bo to byl zlot LOB Same chujowe Omegi... nie bylo na co popatrzec... Belchatowowi mowimy NIE !! |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-10-08 08:31:19 no faktycznie zlot okp w bełchatowie był chujowy - 1 słownie jeden samochód Nazar - twój.
bo my byliśmy w rodzinnym komplecie 50 osób, 26 - aut. chujowo co nie ??! ale na TWOIM zlocie będzie chyba o niebo lepiej co ? - 3 auta może 5. po prostu jesteś zajebisty. ja pierdolę btw. młody - "żebym się nie zdziwił" - powiem Ci jedno : NIE ZDZIWIŁEM SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie zdziwię sie również jak wyjebiecie tego posta - norma [ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2003-10-08 08:32:02 ] |
jarecki21 Omega B 2.5 v6 automat Bytom | 2003-10-08 11:36:38 Brawoooooooooooo, no to macie zajebisty zlocik |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-10-08 12:27:24 jakas aluzja? |
NAZAR (S) RegionAdmin VECTRA B 1.8 16V ŁÓDŹ | 2003-10-08 15:16:32 słuchajcie po pierwsze to nie napisałem że zlot był "chujowy" tylko że była to "lipa" pod względem pogody i tego że nie było nikogo z okp a to że zlot był odwołany nigdzie nie było napisane, a przynajmniej nigdzie do piątku(w żadnym wątku) a do tego nikt nie miał waszego programu zlotu .po drugie to nasze spotkania w łodzi to nie są zloty jak sama nazwa wskazuje, a po za tym jest to organizowane po raz pierwszy(napisane było w wątku moim niżej-słowo PREMIERA)a jeśli na waszym pierwszym spotkaniu było więcej samochodów to ok.jeśli kogoś uraziło moje sformuowanie że była lipa to sorki ale nie tylko ja się tak wyraziłem.by |
Masterlysy VECTRA EDITION 2000 Skierniewice/Łódź/Białystok | 2003-10-08 16:40:18 Nazar-dzięki za informacje jak tylko doprowadze swoj autobus do stanu uzywalnosci to na 100% wpadne |
JanuszGnitecki Forumowicz OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-10-08 17:33:26 Nazar, pdziwiam cię, jesteś jak ci co zeznają przedk Komisją w sprawie Rywina , my nigdy nie mowiliśmy, my nie o tym . Jak się coś pisze to trzeba wiedzieć jak precyzyjnie wyrażać opinie. Wyraziłeś ją i tyle, więc nie ściemniaj teraz i umiej się zachować.
Rozumiem, że zlot przez ciebie organizowany posiada wydrukowany na czerpanym papierze program, kolorowe mapy, na życzenie każdy dostaje osobisty nadajnik GPS z trasą dojazdu, w drzwiach ekskluzywnego hotelu przybyli uczestnicy witani są hymnem OKP, a dziewczęta w strojach ludowych witają chlebem i solą, potem lampką szampana, wyfraczeni boy'e niosą walizki do pokoi, następnie ty masz speach w sali audiencyjnej, potem burzliwe oklaski po czym zebrani udają się na wystawną kolację przy świecach i dyskretnej muzyce, po kolacji lokaje odprowadzają do pokoi na spoczynek. Jak tak, wyślij mi zaproszenie, a jak nie to bądź łaskaw zająć się czym innym niż pisaniem na nieznany ci temat. Janusz |
DrA eS ... | 2003-10-08 18:11:25 Bestiales byli otwarci na przyjazd autek z OKP. Byly nadmiarowe miejsca do spania w razie czego. Bylo piwko, byl grill, byla zajebista zabawa.
Trzeba bylo zostac i ocenic. A nie wpasc na chwile i pisac podsumowanie
Bo to byl od poczatku do konca zlot LOB a nie OKP, pod ktory OKP jak widac nieudolnie probowalo sie podpiac. To byl nasz piaty zlot w tym miejscu. Spotykamy sie tam od samego powstania LOB.
Bylismy my... mogles zostac i ocenic jakosc naszej zabawy. Twoj wybor, nie gryzlismy. |
DrA eS ... | 2003-10-08 18:16:48 hehehe... a na domiar zlego zle obserwowales
Byla jedna Zafira i jedna Astra |
_Gepard_ Pełnoprawny Klubowicz Ognisty Rydwan Zeusa Centrum krainy uśmiechu | 2003-10-08 18:31:14 << No tak,zapomnialem,ze aby napic sie pifka,posiedziec przy grilu i pogadac z zajebistym towarzystwem potrzebne jest; slonce,40 stopni w cieniu i bron Boze ani jednej chmurki.Tak naprawde wystarczy tylko dobre towarzystwo reszta naprawde jest malo istotna,wszystko zalezy od checi. |
Mlody_Omega Lanser Pabianice | 2003-10-08 20:11:16 Dramar... a jareztky to niby czym przyjechał Omegą?
Bardzo mi się podobała tablica rejestracyjna na jego Vectarynce A... pozdr. |
JanuszGnitecki Forumowicz OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-10-08 21:55:43 Powinien dostać po głowie ten, co podał błędną informację, a na dodatek sam został w kapciach przed telewizorem.
Poza tym delikatnie mówiąc, to bezczelność podłączać się pod zkot LOB, który był pomyślany jako zlot OMEGI na ktory są zaproszeni wszyscy chętni, o ile wykażą się wystarczającą dozą chęci, determinacji i zdolności organizacyjnych. Efekt końcowy myślę nie wymaga komentarzy. Dlatego proszę komentatorów z OKP o stosowną dozę krytycyzmu co do własnych działań, a na przyszłość więcej działania, mniej gadania. Pozdr, Janusz |