Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-08-09 05:34:44 Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika. Pyta się ludzika:
- czemu stoisz na ulicy? - jestem bardzo głodny i jestem pedałem Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - chce mi się pić i jestem pedałem Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - a ty pedale czego chcesz? - prawo jazdy i dowód rejestracyjny |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-08-16 23:55:38 Pewna matka zabrała swoja córkę do lekarza i poprosiła o zbadanie spuchniętego brzucha swojej pociechy. Po chwili badania doktor stwierdził, że córka jest w ciąży.
Matka zrobiła się czerwona z gniewu i przez 10 minut kłóciła się z lekarzem, że jej córka jest porządną dziewczyną i nigdy nie popsułaby sobie reputacji przez uprawianie seksu w tak młodym wieku. W pewnym momencie lekarz wstał i zaczął patrzeć za okno. Matka zdenerwowała się jeszcze bardziej, krzycząc: Niech się pan tak nie gapi! Pan mnie ignoruje! Na co lekarz: Nie, nie - bo wie pani, coś takiego już się raz zdarzyło, tyle że wtedy na niebie pojawiła się gwiazda i przybyli trzej królowie, a ja bym tego za cholerę nie chciał przegapić! |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-08-17 03:15:51 Microsoft vs GM
Na ostatniej wystawie komputerowej COMDEX, Bill Gates dokonujac porownania przemyslu komputerowego z samochodowym powiedzial: "Gdyby GM dokonal takiego postepu, jaki mial miejsce w przemysle komputerowym, wszyscy jezdzilibysmy samochodami kosztujacymi 25 dolarow i zuzywajacymi galon paliwa na 1000 mil." W odpowiedzi na te uwage, rzecznik GM zlozyl na konferencji prasowej nastepujace oswiadczenie: Gdyby GM rozwinal technologie taka, jaka rozwinal Microsoft, wszyscy jezdzilibysmy samochodami o nastepujacych wlasnosciach: 1. Auto ulegaloby wypadkowi dwa razy dziennie bez zadnego powodu. 2. Po kazdym nowym malowaniu znakow na jezdni nalezaloby kupic nowe auto. 3. Od czasu do czasu auto stawaloby bez powodu na drodze; nalezaloby to uznac za normalne, zapalic ponownie silnik i kontynuowac jazde. 4. Wykonywanie jakiegokolwiek manewru np. skretu w lewo, powodowaloby czasami wylaczenie silnika, niemoznosc ponownego uruchomienia i w konsekwencji koniecznosc ponownego wbudowania silnika do samochodu. 5. Tylko jedna osoba bylaby uprawniona do korzystania z auta, chyba ze kupiloby sie wersje "Auto95" lub "AutoNT". Ale wowczas nalezaloby dokupic wieksza liczbe siedzen. 6. Macintosh wyprodukawalby wprawdzie pieciokrotnie szybszy, dwukrotnie latwiejszy w obsludze i niezawodny samochod napedzany energia sloneczna, ale mogacy jezdzic tylko po 5% drog. 7. Wskazniki temperatury oleju, wody i lampka kontrolna alternatora zastapione bylyby przez pojedynczy wskaznik "general car default". 8. Nowe siedzenia zmuszalyby kazdego do posiadania tylka tego samego rozmiaru. 9. Przed zadzialaniem, system airbag zapytalby "Are you sure?". 10. Od czasu do czasu, bez powodu, samochod zamknalby sie i dalby sie otworzyc tylko przez jednoczesne pociagniecie za klamke, przekrecenie kluczyka i przytrzymanie anteny radiowej. 11. GM wymagalby od kazdego klienta zakupu luxusowej wersji map samochodowych wydawnictwa Rand McNally (bedacego wowczas firma podlegla GM) nawet, jesli kupujacy ani ich by nie chcial, ani nie potrzebowal. Rezygnacja z tej opcji powodowalaby natychmiastowe zmniejszenie osiagow samochodu o 50% lub wiecej. Ponadto spowodowaloby to rozpoczecie sledztwa przez Deparartament Sprawiedliwosci na wniosek GM. 12. Za kazdym razem, gdy GM zaprezentowalby nowy model, kupujacy samochody musieliby uczyc sie wszystkiego od poczatku, gdyz nic nie dzialaloby tak, jak dotychczas. 13. Aby zgasic silnik nalezaloby nacisnac przycisk "Start". |
Prowo LOB WETERAN Kura Indian ze wsi (OPO) | 2003-08-20 09:46:13 |
disel Gliwice | 2003-08-24 12:43:04 |
Res best memory O-ka | 2003-08-26 15:09:13 |
Prowo LOB WETERAN Kura Indian ze wsi (OPO) | 2003-09-02 08:11:56 Może się przydać:
|
macior13 LOB SYMPATYK Opel Omega Wrocław | 2003-09-04 12:29:47 Oto najłatwiejszy quiz pod słońcem.
Plan-minimum to 5 poprawnych odpowiedzi. Bądź duży i nie oszukuj! Ale nie daj plamy! 1) Jak długo trwała Wojna Stuletnia? 2) Który kraj robi kapelusze Panama? 3) Z jakiego zwierzęcia robi się catgut? 4) W jakim miesiącu Rosjanie obchodzą rocznicę Rewolucji Październikowej? 5) Z włosów którego zwierzęcia zrobiona jest szczotka wielbłądzia? 6) Nazwa Wysp Kanaryjskich pochodzi od nazwy którego zwierzęcia? 7) Jak miał na imię król Jerzy VI? Jakiego koloru jest zięba purpurowa? 9) Skąd pochodzi chiński agrest? 10) Jakiego koloru jest czarna skrzynka w samolocie? Wszystko zrobione? A teraz sprawdź odpowiedzi: 1) 116 lat 2) Ekwador 3) z owiec i koni 4) w listopadzi 5) z wiewiórki 6) od psów 7) Albert szkarłatnego 9) z Nowej Zelandii 10) pomarańczowa, oczywiście No i jak poszło? |
darq LOB MEMBER SENATOR C30SE Warszawa | 2003-09-05 18:23:43 Spotkało się w barze dwóch kumpli i opowiadają sobie jak tam im się życie ułożyło. W miarę kolejnych wypijanych browarków tematy robią się "lżejsze" i jeden pyta drugiego
- ty, a robisz czasem to ze swoją żoną ... hmm.. w tę.. drugą dziurkę ? - no co ty, stary, żeby w ciążę zaszła ??? |
Res best memory O-ka | 2003-09-10 10:39:31 Nie wiem, czy zaglądacie tam czasem, ale to mnie rozwaliło
agent ABW |