Lasia-lada 2107 by Lachon - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
bedzie robione nisko i nadkola tez sa w planie zrolowania jeszcze nie wiem kiedy i jak

-----------------
H... na to kŁADE i tak dalej jade!!
Jedyny LADZIERZ w Miastku

Jest zima u nas lodu pelno

">

">
Kożuch zimowy
">
Płacząca łada

[ wiadomość edytowana przez: Lasia dnia 2017-02-06 11:26:38 ]

Witam. Dawno nic nie pisalem ale ladacznica smiga juz od 1,5 tygodnia Wczoraj OC oplacone masakra az 450zl . A dzis nowe chlapacze

A prace przy ladzie sa drobne a to spowodowane garbim ale juz na wykonczeniu

Zostalo
-dorobic progi,
-zalorzyc zderzaki,
- i drobiazgi przy dopasowaniu klapy przod i tyl

[ wiadomość edytowana przez: Lasia dnia 2017-03-30 20:32:35 ]

Wydaje mi się że z Twoim zamiłowaniem do takich prześwitów powinieneś Nive kupić
Jesteś zapisany do jakiegos klubu zrzeszonego w PZMocie? Strasznie drogie te Twoje OC, ja płaciłem 106 zł na rok

hehe nie mialem czasu na zmniejszenie przeswitow i nie jestem w pzmocie

a kiedy placiles oc? bo teraz wzroslo

[ wiadomość edytowana przez: Lasia dnia 2017-03-30 22:34:42 ]

Płaciłem OC w grudniu a więc już po podwyżkach.
Zapisz się do jakiegoś automobilklubu okolicznego, dostajesz wtedy dodatkowe 70% zniżki na OC jeśli auto ma minimum 25 lat. Samochód nie musi być zarejestrowany na żółte blachy.

450zł pfff co to jest ja za 07 zapłaciłem w grudniu 218zł na rok a za 04 we wrześniu 750zł na rok. W tym roku mam nadzieje że bd inaczej bo wykupuje karte w PZMocie. W chwili obecnej jak mi liczyli za 2104 to wyszło coś ok tysiąca ale niestety wisi mi szkoda

No to trzeba sie rozejrzec za PZMotem.

-----------------

Ostatnio sporo sie dzieje

Byla polerka lakieru

A dzis nowy Fancik wszyscy maja mambe " Mam i ja"

-----------------

Ładna

-----------------
АвтоBA3 непобедим, скрутим, склеим, полетим

Maskę masz w innym, bardzie "koralowym" kolorze, prawda ? Pytam bo można wywnioskować tak z pierwszej i drugiej fotki a z trzeciej już niekoniecznie... Jeśli tak to co się stało ? Jakaś przygoda kiedyś była ?

Jest inny odcień . Taka kupiłem poprzedni właściciel nic nie mówił bo kupił ją taka też .

-----------------

Ostatnio jak smigalem lada od paru dni cos slabo bylo z wolnymi obrotami :/ ale myslalem ze to z zimna a dzis to juz calkiem krucho wiec trzeba zajrzec pod mache "innego koloru " hihi no i nie swiem co sprawdzam wszystko a tu nagle takie cos

szybka wymiana i jak reka odjal

-----------------

Wiesz że wężyki do zaworu masz odwrotnie podpięte? Tak też działać będzie ale podpięte odwrotnie działać będzie lepiej

I wężyki zamienione

-----------------

A ja w niedzielę i poniedziałek byłem raptem kilkanaście/kilkadziesiąt km od kolegi... Jaki ten świat mały.

Ustaliliśmy, że następnym razem odezwę się wcześniej i zgadamy się na małego spota. Posiedzę sobie w Ładzie.

Cytat:
2017-05-04 20:53:04, emde pisze:
A ja w niedzielę i poniedziałek byłem raptem kilkanaście/kilkadziesiąt km od kolegi... Jaki ten świat mały. Ustaliliśmy, że następnym razem odezwę się wcześniej i zgadamy się na małego spota. Posiedzę sobie w Ładzie.

Wow. Ale jazda. Fajnie macie.

-----------------
АвтоBA3 непобедим, скрутим, склеим, полетим

Ale muszę przyznać, że tamte rejony Polski to raczej pustynia ładowska. Trochę się pokręciłem i widziałem w pobliżu tylko jedną Samarę. I to z mojego regionu.

No i to straszna pustynia ładowska przy Gdańsku jest ich trochę .

-----------------

Panowie taka sytuacja wlasnie skonczylem wymieniac jeszcze zostal poprzeczny ale to pozniej bo trzeba zrobic regulowanego

[ wiadomość edytowana przez: Lasia dnia 2017-06-26 21:31:57 ]