Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-24 11:57:26 Po pobieznych pomiarach wychodzi na to, ze nic tam nie trzyma wymiaru ![]() |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-11-24 19:22:14
Zaczynasz mnie straszyc ![]() Obudowa dobrze zeby byla prosta, bo prostowanie raczej nie wchodzi w gre, a napewno nie byloby to oplacalne. Moze w Piotrkowie juz sie cos wyjasni, moze cos odpadnie samo ![]() To byl oczywiscie zart, i juz go odpukalem w niemalowane.... Damian |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-24 19:47:04
A bedziesz laweta? ![]() ![]() ![]() Ale powaznie - kola ustawione sa tak /- w pionie i /-/ w poziomie. Czy jest zachowana rownoleglosc, bez dokladniejszych pomiarow nie jestem w stanie stwierdzic. Na razie wiec moge jezdzic wylacznie lajtowo (poniewaz ten stan trwa od konca sierpnia, powoli mam go dosyc), wiec mam nadzieje, ze w Piotrkowie beda objazdy ![]() Co do po Piotrkowa: kroi mi sie jednak, ze zostawie w twoim warsztacie samochod i w poniedzialek rano pociagiem bede wracal do Warszawy. Bedziesz mial wiec duzo czasu na reanimacje sztrucla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-11-24 20:17:04 /-/ ustawienie w poziomie troche mnie pocieszylo, duzo gorzej byloby gdyby bylo |-/ albo /- i miejmy nadzieje ze takie nie bedzie...
Natomiast to /-/ w pionie troche mnie martwi, ale tez nie wskazuje na zgiecie obudowy. zmierzymy zobaczymy, a czasu jak widze bedzie duzo. Haldy no problem, jestem tam w kazdy weekend co zreszta widac w niektorych miejscach ![]() ![]() Damian |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-25 13:02:08
Nie lubisz sniegu? Zobaczymy jaka bedzie pogoda, jak brzydka pojedziemy na haldy, a jak spadnie snieg lub bedzie slonce to w gorki ![]() Pozdrawiam |