Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tomek_L-wo Legionowo | 2005-01-07 11:01:59 Jak możesz otworzyć bagażnik to jesteś w domu. Podepnij napięcie do lampki podświetlenia bagażnika i otwórz auto z centralnego |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-01-07 20:08:04 Jak kiedyś w niemczech oglądałem autko z padniętym aku, to najpierw otwierali maske bagażnika, potem przypieli jedną końcówką kabla od "matki" do masy a drugim do plusa przy lampkach. No i centralny wtedy zadziałał i dostaliśmy się do auta, aby odpalić wystarczy podpiąć plus do plusa (chyba w każdej beemie jest pod maską bolec z proądem) no a minus gdziekoliwek do masy. No i autko odpala. Było to bmw E34 z 1991r. |
Bancik Katowice | 2005-02-11 17:39:51 Do przeczytania tego forum skłoniła mnie moja 'nowa' E32 z 1991. Po 2 tygodniach postoju na mroziku akumulator powiedział: pass. Jeśli chodzi o metody otwierania manualne podnosząc klamkę, kręcąc kluczykiem itd. nie sprawdziły sie u mnie. Natomiast bez żadnego problemu otwarłem bagażnik i podpiąłem plusa z drugiego auta do złącza żarówki bagażnika. Centralny zadziałał wzorowo. Zauważyłem natomiast, że po wyjęciu akumulatora do naładowania i zamknięciu kluczykiem drzwi kierowcy i pasażera, można je z powrotem kluczykiem otworzyć. |
flash13 Kielce | 2008-04-28 14:57:59 Dzięki bardzo za uratowani mojego krótkiego urlopu gdyby nie forum to bym siedziel i płakał nad zamknietym autem Dzięki bardzo sposób z podniesioną klamką i krenceniem działa juz wiecej nie bde sie bał rozładowanego akumulatora dzięki wielkie jeszcze raz
A tak apropos to koleś od zamków z DH Katarzyna w kielcach chciał za takie otwarcie 200zł to sie nazywa fachowiec z reszta nikomu kolesia nie polecam potrafi tylko wziać kase i nic ponad to Pozdrawiam |
ankawojtek12 Piła | 2017-01-25 10:45:37 Witam serdecznie ,posiadam bmw 525 tds z 97 roku , mam taki problem mianowicie , moj maz robil cos przy aucie i musial odlaczyc akumulator majsterkowanie musial zakonczyc na jakis czas i zakluczyl auto. Na nastepny dzien chcial wrocic do sprawy ale okazalo sie ze auta nie idzie otworzyc ani z pilota ani kluczykiem , ratunku jak je otworzyc szykuje sie wyjazd a nie mozemy dostac sie do auta |