Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-09-22 15:42:15 Fajny spocik i fotki |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-09-30 08:28:56 Kolejny spot odbiędzie się prawdopodobnie w sobotę 02.10.2004 tym razem w Międzybrodziu. Jak pogoda dopisze to szykuje się ognisko a jak pogoda nie dopisze to nie wiem co będzie. Więcej info u Pigletta.
Pozdro: Madzik |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-01 07:31:40 Pozwoliłam sobie skopiować wypowiedź Pigletta z nowego forum dotyczącą dojazdy do Międzybrodzia To pisał on
|
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-04 14:49:43
Hej Noan! Mnie nie było bo zachorowałam nagle i niespodziewanie na grypę ale był Pigletto, Alan i Luke. Poproszę aby i tu zamieścili zdjęcia. Gwiazdkę sprzedałaś?? Wow ale widzę, że przywiązałaś się nie tylko do marki ale też do modelu fajnie - gratuluję!! No to czekamy kiedy się nią pojawisz na spociku Zrobię se zdjęcie Trzeba znowu zebrać ekipę - napisz kiedy mniej wiecej by Ci pasowało - coś się skombinuje Pozdrawiam madzik [ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2004-10-04 14:53:28 ] |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-10-04 16:21:50 Było fajnie choć bawiliśmy się tylko w pięć osób. Upiekliśmy sobie kiełbaski, pooglądaliśmy troszkę najbliższą okolicę i poświeciliśmy (co poniektórzy) w nocy latarką w telefonie szukając drogi do... eee... ;P
Na noc zostałem ja, Alan i jego towarzyszka Agnieszka - było spokojnie kilka fotek tutaj: zdjęcia |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-18 11:20:37
Sielan a właśnie w czwartek szykuje się spot w Katowicach. Jakbyś mógł to zapraszamy tylko jeszcze tak dokładnie to nie wiadomo o której ale chyba coś o 17.00 na parkingu Geanta. Jeśli zaś chodzi o wycieczki rowerowe to na śląsku nie ma za bardzo gdzie pojeździć no i jeśli idzie o mnie to nie nadaję się na takie coś |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-10-19 22:12:25
Jak spocik wogole bedzie to dopiero w ten czwartek, a skoro mowisz ze listopad spędzisz na ślasku to mysle ze sie coś uda wspólnie wykombinować Co do tras rowerowych w Beskidach to troche ciężko mi powiedziec bo sam mało jeżdżę ale jeśli chcesz to zapytam kolegi który się tym pasjonuje gdzie można się wybrać o tej porze roku. Generalnie np. w okolicach Bielska można troszkę pojeździć po górach. Zależy jakie trasy Cię interesują - jak długie i w jakim terenie. Fajnie jest np. pojechać sobie rowerkiem na górę Żar w Międzybrodziu - można nawet tam przejechać przez przełęcz Przegibek z Bielska ale to już troszkę dłuższa trasa. |
pysiak TOYOTA DRIVER Toyota Carina E i SY ... Częstochowa | 2004-10-19 22:47:48
Czyli w czwartek 21-10-2004 r. o godz. 17? Bo akurat będę od mniej więcej 16 w Katowicach, więc może mógłybym się z Wami zapoznać? |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-20 07:55:31
Prawdopodobnie będzie - tz. ja będę w okolicach Katowic ok. 17.30 więc jak możesz to podskocz - pogadamy chetnie zobaczę tą rysę |
pysiak TOYOTA DRIVER Toyota Carina E i SY ... Częstochowa | 2004-10-20 10:48:54
OK. Mam nadzieję, żę nic mi nie wypadnie. Czyli rozumiem że spocik ok godz. 17,30 na parkingu koło Geanta. Pytanie zasadnicze - Geantem przyautostradzie, tym niedaleko praktikera, go sporta i feu verta Czy dobrze rozumiem? W którym mijscu parkingu widzicie się najczęściej? |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-20 10:55:01
Tz. Pysiaku jest tak, że koledzy coś przebąkiwali o spocie ale jak to będzie tego nie wiem Ale ponieważ mam umówiona wizytę u lekarzaw Piotrowicach to moge podjechać i tak liczę, że do 17.30- 18.00 powinnam się wyrobić. Może ktoś jeszcze będzie - prawdopodobnie Luke Hondą i więcej nie wiem. Jak masz ochotę to podjedź a jakby nas nie było to zaczekaj. Tak, to Geant przy drodze tam gdzie GoSport i inne sklepy. My się spotykamy właśnie pod GoSportem przy charakterystycznym białym płocie. Zagladnij na: http://www.republika.pl/nane - na galerie - tam są zdjęcia ze spotów |
pysiak TOYOTA DRIVER Toyota Carina E i SY ... Częstochowa | 2004-10-20 10:58:59
Git stronka!! Oglądałem już wcześniej. Ale dlaczego to strona "wkurzonej Madzi?" Na wkurzoną to tam nie wyglądasz! |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-20 11:03:18
Hehe to nie ja tą nazwę wymyśliłam gdybyś mnie dobrze znał to uznałbyś, że strona słusznie się nazywa a tak w ogóle to z powodu tego zdjęcia przez które wchodzi się na strone |
Sielan TOYOTA DRIVER Yaris 1.4 D-4D Szczecin | 2004-10-20 19:02:17
Interesuja mnie traski tak do 50 km. W listopadzie dzien jest krotki, a warunki meteo moga sie czesto zmieniac. Poza tym nie chcialbym zabladzic Dzieki za odzew! zapomnialem dodac, ze wole raczej bezdroza, drogi polne, lesne, sciezki. Asfalt jest do bani [ wiadomość edytowana przez: Sielan dnia 2004-10-20 19:59:53 ] |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-22 08:58:52 Spocik był, poznalismy kolegę Pysiaka z Częstochowy i jego Carinkę Śliczne autko i jeszcze śliczniejsza rysa... Potem każdy mógł się przejechać Hondą Luka Oj fajna maszyna ale to nie Toyota
Mam nadzieję, ża Pysiakowi spodobały sie nasze śląskie spoty i będzie nas częściej odwiedzał bo przecież pojawia się teraz w Katowicach. Co do kwestii Carinki to poczekam aż się "trochę" zestarzeje i ją później odkupię - nie potrzebuję jakiś wymyślnych bajerów Czekam też na fotki - mam nadzieję, że Pigletto je tu już tradycyjnie zapoda Pozdro dla wszystkich! |
pysiak TOYOTA DRIVER Toyota Carina E i SY ... Częstochowa | 2004-10-22 09:23:02 Witam!
Pierwszy raz byłem na spocie i muszę przyznać, że było bardzo fajnie - takze moi Panstwo , tak latwo sie mnie nie pozbedziecie, teraz wykorzystam kazda okazje zeby sie z Wami spotkac. Mam nadzieje ze uda sie szybko kolejny spocik zorganizowac w ktorym bede mogl wziac udzial. Humorek Pysiakowi poprawil sie na tyle, ze udalo mie sie do Czestochowy za 45 minut zajechac..... Fajnie bylo! Pozdrawiam wszystkich! Przepraszam za ortografie, ale cos polskie litery nie dzialaja... Musze to jakos naprawic, a mam na takie problemy najlepszy sposob - WOJTEK CHODZ NO.....!!!! |
Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2004-10-22 10:52:46 Mam już fotki od Alana. Postaram się wrzucić wieczorem |