Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-18 23:54:02 No fakt, było ekstra
Na następny zlocik jestem moim Asterixem będe jako obserwator bo mi się maleństwo dociera A więc W najbliższą niedzilę (25. 05. 2002) spotykamy się pod Osowskim Geantem i jedziemy pojeździć na 400m Mam nadzieje że będzie frekfencja taka jak była, albo lepsza Pozdrawiam adam P.S. GSI jak możesz to zostaw ten wątek podwieszony, aby zamieszczać informacje o 3miejskich zlotach. [ wiadomość edytowana przez: potryk dnia 2003-05-18 23:55:27 ] |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-19 07:58:19 gieroy będzie dobrze, niepękaj
Zajac_11 z opowieści Bartka wynika że nieźle ta twoja Ascona ciągnie Oby ten POXIPOL co Kirsztain zastosował do zlepienia twojej głowicy wytrzymał Niemoge się doczekać na wyścig Bartka z tobą |
Mec Pełnoprawny Klubowicz Astra H Gdynia | 2003-05-21 23:07:32 i ja się pisze na to spotkanie na 100% pod geantem o 18:00 a gdzie pozniej jedziemy??
|
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-22 09:04:48
Pojedziemy kawałek dalej na Osowe, tam gdzie było 1 spotkanie |
Mec Pełnoprawny Klubowicz Astra H Gdynia | 2003-05-22 22:36:50 to dobrze bo myślałem ze dalej naprzykład do borska a tam to bym chyba nie pojechał ale do osowy no pewnie że tak |
zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2003-05-23 16:40:35 panowie a co powiecie zeby zaprosic tez michala i jego honde a takze kolegow z renault 5
????? |
Suchy_Astra Opel Astra Gdynia | 2003-05-23 17:13:36 Chetnie bym sie zjawil w niedziele na osowej ale nie wiem jak z paliwkiem bedzie. Jak co to milej zabawy albo do zobaczenia.Licze na LONG'a(wsparcie,towazystwo). |
zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2003-05-23 18:01:30 gsi zrozumialem i poinformowalem zainteresowane osoby moze sie pojawia ja ascone juz grzeje i mam zamiar wygrac z seniem bartka ))) |
Bartek RegionAdmin Monza Gdańsk | 2003-05-24 13:43:31 Jestem jak najbardziej za zwłaszcza że Renówka towarzyszyła nam odzawsze... tylko zając nieprzegnij. Miejsce niejest "przystosowane" do przyjęcia dużej liczby aut i wogóle psy szczekają tam dupami. 10 fur i byłoby ok. Ja wydaje ostatni pieniążki na wchę i odłączam instalacje gazową... niestety niezdążyłem wyregulować składu miesznki ale i tak dam radę (muszę to sobie wmawiać a tak naprwdę Zajączku to jestem mocno niepewny swego )
Oczywiście gdyby pogoda była nędzna to chiba damy spokój. |
zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2003-05-24 20:44:49 sluchajcie
ja bede na pewno ale wyskoczylo mi cos i moge sie spuznic jesli nie bedzie mnie pod geantem to nie czekajcie na mnie puzniej niz do 18:15 i jedzcie na miejsce ja dojade na pewno poprostu mam prace w sopocie i moge troche dluzej zabawic ale jak tylko zkoncze to podnam moje 115 konne stadko na miejsce bo bartkowi nie odpuszcze wiec do zobaczenia |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-24 22:55:27
Bedziemy czekać nawet do 18.30 |
Bartek RegionAdmin Monza Gdańsk | 2003-05-25 11:42:26 Zając tylko daj radę... dziś jestem tylko zwz. na Ciebie bo z czasem u mnie krucho.
Jest sliczna pogoda i wogóle więc napewno się dziś spotykamy. muszę jeszcze tylko podjechać i pomierzyć dystans. dozobaczyska.. niech ktoś weźmie jakiegoś cyfraka |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-25 12:57:23 Ja o 18.00 będe, a ze mną przyjedzie zglebiony Kadet |
zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2003-05-25 22:10:40 i po spotkaniu
niestety nie pokazalem ze potrafie i dostalem ciegi od senia i jestem pelen podziwu dla tego potworka z 3 litrowym silniczkiem mimo iz jechalismy prawie jak rowny z rownym to jednak on jest LEPSZY,przegralem 10 zl za ktore mam nadzieje bartek wypije moje zdrowie jako godnego przeciwnika ja juz jego jako wygranego wypilem ale za to pokazalem klase jak startowqalem z peugotem 405 z silnikiem 1,8 16V i dostal odemnie o ponad jedna dlugosc ascony bo udalo mi sie przed niego schowac jak zobaczylem ze cos z naprzeciwka jedzie ogulnie bylem bardzo krutko ze wzgledu na to iz mialem prace i nie moglem szybciej dolaczyc ale i tak bylo warto czekam na nastepne spotkanie pozdrawiam i czekam na relacje innych uczestnikow zjazdu |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-25 22:32:37 Było extra!!!!
Tylko Ja niestety niemogłem startować co mnie bardzo boli , ale jak mi się dotrze silnik to na bank wystartuje i nawet z zajacem wystartuje (może i przegram, ale co mi tam). Do następnego spotkanie!!! |
Bartek RegionAdmin Monza Gdańsk | 2003-05-26 14:59:28 Cóż było przyjemnie. Jak zawsze Hondy niedały ciała. Czy ktoś powstrzyma te szlifierki??? Mój borze przecierz z tym niema nawet co startować. Miałem wczoraj przyjemność oglądnia niezwykle ponętnego tyłka czrwonyej Prelude przez całe 400m
Tak Zając wpiłem twoje zdrowie. "Czarny scenariusz" tzn. 2 Specjale Chciałbym zaznaczyć że scig z uwzględnieniem zakładów bukmacherskich odbył się na wyraźną prośbę Zajca... szczerze to jest mi aż głupio. Następny spot zostanie poprzedzony ankietą. Było nas trochę mało co tu dużo mówić tylko 5 OPLI, 3 HONDY i 1 FORD. Łącznie sporo jak na kameralne spotkanie ale martwi tak mała ilość aut zpod znaku Błyskawicy w porównaniu do gości. Do następnego |
zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2003-05-26 17:53:54 bartek
glupio to powinno byc mi bo bylem za bardzo pewny swego i utarles mi nosa wiec tera nie bede sie wychylac za bardzo dopuki nie wszczepie sobie 2,0 16V od kadetta GSI i dopiero wtedy bede jeszcze raz prubowac narazie pozostane jednym z wielu szarych uzytkownikow drog i nie bede sie za bardzo wychylac no chyba ze czasami cos mi odbije a tak na powaznie to tez uwazam ze powinno byc nas troche wiecej trzeba cos z tym zrobic bo to wola o pomste do nieba wkoncu takie spoty nie odbywaja sie co tydzien tylko raz na jakisz czas i koledzy z okolic mogli by sie pofatygowac wydaje mi sie ze przejechanie powiedzmy nawet 50-80 km w jednym kierunku to nie jest az tak duzo zeby nie mozna bylo raz na jakisz czas sie wyrwac i spotkac pozdrawiam i czekam na next zlot |
Bartek RegionAdmin Monza Gdańsk | 2003-05-27 00:28:02 Chłopaki kto może skołować pachołki??? Albo gdzie można takowe kupić to zrobimy zrzutę. Myślę, że można by zrobić coś na kształt tego co dzieje się w białym Stoku dla odmiany. Parking pod renkim albo Geantem (ta nieużywana część, gdzie czasami grają na rolkach w hokeja) albo na PG.. miejsce się znajdzie w każdym razie. Co wy na to???
------------ Panzer Division Senator [ wiadomość edytowana przez: Bartek dnia 2003-05-27 00:30:21 ] |