| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Conrad_V6 Signum 3.0 V6 CDTI S ... Białystok | 2004-10-01 17:01:28
Haha, ciekawe, czy użytkownicy Fiatów też muszą takie zabiegi stosować |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-10-02 11:23:37 Tak sobie przeglądam te posty i po prostu płakac się chce, że mamy takie problemy. Jaki zasrany helmut zawracałby sobie dupę taką bzdurą, po prostu wymieniłby na nowe albo....................sprzedał Polakowi samochod. Kiedy to qrewskie dziadostwo się skończy. |
Conrad_V6 Signum 3.0 V6 CDTI S ... Białystok | 2004-10-02 11:51:31
Janusz, nie martw się, ekonomiści liczą, że jeszcze tylko jakieś 45-50 lat |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-10-02 14:13:32 No to się bardzo cieszę, będę to oglądał już z gory wtedy, a do poruszania się używał anielskich skrzydeł |
![]() kalafior grabiarka na rope gdzies daleko | 2004-10-02 14:50:09
Optymista ... ja tam bede to ogladal od spodu ... jak wiekszosc ...
|
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2004-10-02 17:11:57 O nie , ja na pewno nie będę leżeć, założe sobie do skrzydeł specjalny, anielski gassssss |
ckk Omega MV6 Warszawa | 2004-10-04 16:05:02 Janusz Popatrz z innej strony. Inni jeżdżą matizami, pandami i podobnymi - wymieniają na nowe. My jeździmy omegami ... i płuczemy.
|
Conrad_V6 Signum 3.0 V6 CDTI S ... Białystok | 2004-10-06 21:16:32 A ja dzisiaj wymieniłem palniki na nowe philipsy i jestem narazie usatysfakcjonowany. Razem z ponadmiarowym podniesieniem światełek efekt świecenia jest conajmniej zadowalający Res, kiedy robimy drugi test światełek. Moje teraz dla odmiany świecą białym światłem, a nie jak wcześniej żółto-fioletowym. Ale nie jest to jednak taki niebieski kolorek, jak u Ciebie |
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2005-02-16 16:24:52 Witam!
Mam pytanie odnosnie lampek soczewkowych helli. Moge je kupic doslownie za grosze od kolego z tym, ze sa od wersji angielskiej. Jak wiadomo tam maja na odwrot tzn. doswietlana jest lewa czesc jezdni, a nie prawa tak jak u nas. No i moje pytanko brzmi czy jest mozliwosc ustawienia soczewki tak, aby nie oslepiac kierowcow jadacych z naprzeciwka. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-02-16 19:17:40 Myślę, że najlepsze wyjście to jeździć cały czas lewą stroną , oj Bull Terier, cosik mi się widzi, że jak było w szkole o symetrii osiowej i środkowej to akurat byłeś chory i w domu zostałeś, , inaczej byś o to nie pytał |
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2005-02-16 20:10:10
oj Janusz nie chcialbym sie chwalic ale na te tematy to chyba wiem troszke wiecej niz statystyczny LOB'owicz (bez obrazy drodzy LOB'owicze), a tak na marginesie to bylo na matematyce, a nie na fizyce Wiec wracajac do mojego pytania to chcialbym sie dowiedziec czy da sie ustawic te soczewki tak aby swiecily poprawnie dla ruchu prawostronnego ?? |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-02-16 20:37:08 A gdzie ja napisałem że to fizyka?? jakbyś się przyjrzał ryflowaniu szyb, nie zadawałbyś tego pytania, u nas ma asymetrycznie oświetlać prawe pobocze, tam lewe, a skoro wiesz więcej od statystycznego Lobowicza, to tym bardziej dziwię się tak postawionemu pytaniu |
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2005-02-16 20:58:17
rzeczywiscie moj blad zwracam honor
to jak swieci w UK i u nas w europie to wiem, a zadalem pytanie "Wiec wracajac do mojego pytania to chcialbym sie dowiedziec czy da sie ustawic te soczewki tak aby swiecily poprawnie dla ruchu prawostronnego ??" i chyba nie o taka mi odpowiedz mi chodzilo. P.S. jakbys przeczytal uwaznie to bys sie dowiedzial ze wiem wiecej od statystycznego lobowicza nt matematyki, a nie nt ryflowania szyb w reflektorach samochodowych. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-02-16 21:04:32 To teraz będzie z fizyki, snop światła generowany przez żarówkę i odbłyśnik jest "regulowany" ryflowaniem szyby, to chyba zanyka temat jak sądzę,
|
Bull_Terrier Omega B Szczecin | 2005-02-16 21:16:48 hmm... wydaje mi sie ze zarowka jest tylko zrodlem swiatla, a za wiazke odpowiada soczewka, a nie szyba, ktora jest przeżroczysta i nie posiada zadych ryflowań. |