Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2003-12-09 07:53:30 scoodie możesz mi przesłać te materiały to zamieszczę je na stronie, a jak mam nie zamieszczać to też przyślij to chętnie obejżę.
pozdrawiam grupę lubelską - maryjan |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-09 19:27:37 ok ok. tylko ze mam urawne glowy na uczelni i nie dam rady nigdzie na sztywke skoczyc w tym tygodniu. z tego co wiem to Czenko tez niewesolo z czasem stoi wiec musicie byc cierpliwi
przesle na 100% |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-10 18:56:33 A ja już zdjątka widziałem i powiem że całkiem całkiem. Fajne ujęcia chopaki! Może ja je prześlę maryjanowi, co? Muszę mieć Twoją zgodę scoodie |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-10 19:27:45 wysylaj smialo wszystkim zainteresowanym
wiecie co Wam jeszcze powiem. obejrzalem te filmiki kilka razy i stwierdzilem ze nie ma sie czym zachwycac. nie wiem co sadzi Czenko na ten temat ale gdybym zobaczyl to samo w czyims wykonaniu to stwierdzilbym ze mial ktos fantazje ale nic nie pokazal. podszedlem do tego bardziej krytycznie i zaczalem sie wstydzic gdzieniegdzie ja za kolkiem siedze. podoba mi sie tylko 5 sek z calej mojej jazdy :/. postanowilem wiec nie wysylac moich pseudo wyczynow. jak nakrecimy cos konkretnego to sie pochwale. wymysle jakis uklad choreograficzny (ort?) i postaram sie go zrealizowac. poki co jestem niezadowolony. za kolkiem jest fajnie, ale jak sie pozniej oglada to widac jak na dloni wszystkie bledy - nie jestem mistrzem kierownicy bo inaczej ogladalibyscie mnie w barburce . nie jestem tez calkowita niedolajda ale musze poprawic jeszcze pare rzeczy zanim sie bede "szczycil" moja jazda. wiem ze narobilem smaku kilku osobom i przepraszam za to. jesli Czenko znajdzie troche czasu i bedzie chcial pokazac swoja jazde to poogladacie jego "wypociny" (nie ma co ukrywac - cieplo jest jak sie tak kolkiem kreci i co chwila macha wajcha od biegow i od recznego ) |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-10 20:31:30 A żebyś wiedział żę wyślę!!! Maryjan, jak Ci się widzą? |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-10 22:26:22 puscilem do maryjana jeszcze kilka innych fotek mojej asci i Czenko'wej gwiazdy. takze teraz tylko poczekac az maryjan sie z nimi upora.
THX 4 HELP GUYS |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2003-12-11 08:47:17 właśnie się dobrałem do kompa zaras wstawię jakieś fotki |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2003-12-11 12:22:04 no to zamieszczam kilka zdjęć, które dostałem w prezęcie od spóźnionego gwiazdora
ps. sory,że tak długo musieliście czekać, ale niestety oprócz zabawy muszę jeszcze pracować jak chcecie to mogę jescze zamieścić resztę zdjęć pozdrawiam |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-11 16:14:35 No i proszę! A ja już tą Asci jeździłem!!! |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-11 18:18:46 thx maryjan.
ja tez |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-12 16:30:35
Chodzi Ci o moją omesie |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-12 22:46:08
tez |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-16 10:11:37 WITAM BRAĆ KLUBOWĄ REGIONU LUBELSKIEGO
jako ze musze sie rozstac z moim "ukochanym" modemem i nie wiem kiedy cos tu naskrobie juz teraz zapowiadam ze na styczen (oby snieg byl) planujemy z Czeno jakis spocik zrobic. Mam nadzieje ze dam rade pogodzic kase i nauke i stawie sie. w kazdym razie cieszylbym sie gdybyscie jakos zakrecili sie kolo tego tematu pod moja nieobecnosc. postaram sie zagladac i przy kazdej mozliwej okazji cos napisac. |
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2003-12-16 10:49:01 no to trzym się
może zacznij korzystać z kawiarenki internetowej, nie zapomnij zamiescić info o spocie jeżeli takowy będzie, może dam radę się pojawić |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-16 22:14:00 Trzymaj sie! I zapukaj częściej do czenko. No do panny też skocz Niby poproś o herbatkę czy coś, aby była długo zajęta w innym pomieszczeniu a Ty szybko www.opelklub.pl/forum dyskusyjne/grupy regionalne/lublin.....spotkania okp i wpisuj na mase co u Ciebie
Tymczasem Wesołych Świąt i Miłej Zabawy Sylwestrowej, co prawda niezbyt pomyślnie zaplanowanej jak dla Ciebie (chodzi mi o wyjazd o 8 rano 1 stycznia), ale i tak wszystkiego miłego! |
warpi VW Golf MK2 Międzyrzec Podlaski | 2003-12-16 22:53:48 szkoda ze modem znika a z nim kolega scoodie ale oczywiscie nie na stałe wiec niema sie czym martwic wiemy ze bedziesz starał sie wpadac na forum najczesciej jak tylko sie bedzie dało.
POZDRO i Wesoły swiątek i sylwka miłego bez KACa |
wolniak Opel Omega B 2,5 tds Łuków | 2003-12-17 20:51:46 Zauważyłem Cie scoodie na gg, ale ciekawy jestem co napiszesz, chyba nie omieszkasz???? |
Czenko Opel Astra 3D Świdnik | 2003-12-17 21:14:35 no juz napisalem tylko jako czenko bo kuzwa nie moge wylogowac kolegi no i pisze jako on
pozdro PS. wczoraj skminilem "nowego" kolege do grupy regionalnej. jezdzi kadettem D GT (1.8 115KM). udziela sie bardziej na forum kadettow D ale na regionalne spoty bedzie przyjezdzal. wymienilismy sie numerami komorek wiec kontakt jest scoodie |
scoodie RegionAdmin Viki B CDX Lublin | 2003-12-18 15:59:51
wybacz steve pomylke. pozdro 4 all |