Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maku Miłośnik FSO atu 1.6 GLI Będzin | 2005-12-15 00:01:26 ponieważ poprzedni temat chwilowo znikł, lecz za radą Pagana przywracam go
prosze tutaj wpisywać namiary na ciekawe szroty w okolicy Katowic, Sosnowca. podobny wątek był tu, lecz tyczył się głównie sprawy 3d i coupe z niego pozwalam sobie wkleić teksty:
Ziaro czy ten koło "HK" to jest przy drodze prowadzącej do głównej bramy huty ( bo to duzy zakład jest)?? dwa są w Wojkowicach Komornych, jadąc od Będzina za pierwszym kościołem w prawo, potem odchodzi brukowana droga w lewo, jest tu nawet znak że "900m w lewo auto-złom", a kolejny to nie skręcając w lewo jakieś 500m dalej przy drodze |
MARKHEIM (S) Miłośnik FSO 4 Warszawy i Mary Ce ... Milówka | 2005-12-15 07:56:26 Bardzo dobry szrot, posiadający częsci chyba do wszystkich typów starszych samochodów znajduje się w Wilkowicach /k. Bielska, ul Rolnicza 2.
Jednym słowem praktycznie wszystko tam znajdziesz, sam nieraz kupowałem tam części, nawet do Warszawy. |
michur [ WHITE RUINA ] ////wrocław/słupsk/// | 2005-12-15 16:24:20 hej.a wie ktos cos o szrotach w okolicach wroclawia?
pzdr/ |
Mikry Miłośnik FSO 3xRWD, FWD, valve free Łódź | 2005-12-15 20:40:44
Wprawdzie nie Wrocław ale nieopodal - Cieśle koło Oleśnicy, szrot przy głównej trasie naprzeciw stacji BP (może już pod inną marką). 2 hektary terenu, sporo samochodów (w tym i zabytki w stylu Peugeota 404, VW 411 itp.) a do tego w miarę przystępne ceny. W ubiegłym roku leżał tam na przykład komplet błotników i innych nowych blach do Borewicza. |
malusi FSO1500 Gliwice | 2005-12-15 22:39:05 ja znam pare szrotów na śląsku ale nic tam ciekawego nie ma(3d i coupe) a jak kogoś coś innego interesuje tro prosze pytać chętnie odpowiem |
MichalSW Miłośnik FSO FSO Polonez Caro Plu ... Kielce | 2006-03-15 21:29:22
A dużo samochodów w Wojkowicach stoi? Jak z wejściem na teren? Mozna sobie pochodzić i pooglądać? Czasem tamtędy przejeżdżam, więc chętnie zajadę. |
Grzech Miłośnik FSO Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2007-04-07 16:16:54 Odświeżam temat, by wkleić adres do "centrali złomowisk w Polsce" - firma się nazywa AMBIT i oferuje sprzedaż wysyłkową. |
automysz Tarnów | 2014-05-30 13:42:37 W serwisie szroty.pl są aktualne dane do wielu auto złomów i można tam również zapytać o daną część. |
wawa111 Kielce | 2014-08-22 09:22:38 No teraz już pochodzić po szrocie i poszperać ciężko, a i daleko trzeba jeździć ja już wolę kupić używkę np w takim sklepie http://www.auto24parts.com mniejsze koszty i towar pewny. |
wiktor-hardej toruń | 2014-10-28 19:44:07 ja chciałbym polecić Auto szrot Kapral-Car w okolicach Bydgoszczy/Torunia. Moim zdaniem to jedno z najlepszych miejsc tego typu - mają zarówno używane części samochodowe jak i całe samochody na sprzedaż, a do tego można u nich oddać auto do kasacji..... I wszystko w rozsądnych cenach- mogę polecić. |