Mój Caddy`lak :] - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Lipa i szkoda troche bo kupe roboty wsadziles w auto,nic dodac nic ujac nic wiecej sie nie liczy jak czas spedzony przy samochodzie ... jeszcze najbardziej to boli ze siedzisz przy aucie od podstaw ,skladasz go , jezdzisz z mysla o najlepszych osiagach i wlasnego Lansu, a taki ktos kto nie umie jezdzic pozbawia cie radosci i niestety skazuje na dalsze trudy grzebania przy autku,widac ze sie napracowales i szkoda naprawde ,bo to sie liczy najbardziej czas jaki mu poswieciles.

jak to czytam to sie wzruszam

no jeszcze trzeba poczekac zanim autko bedzie w pelni sprawne ale przynajmniej jest wartobo naprawde fura łada i szybka z tego jest pozdro

No co moge napisac chyba wszyscy widzieli co sie dzialo na ostatnim streecie (pieknie blekitne kopcenie z rury wydechowej) myslalem ze to pierscienie bo glowica byla cala po remoncie u pukalaka a co sie okazalo po rozebraniu silnika? ze to glowica jest winna taki zajebisty remont zrobil mi pukalak ze jest jeszcze gorzej niz przed remontem

do gazu znim............ nie ci zwóci koszty remontu i do nowej doeby ja zawiez lub gdzies indziejpozdro

Cytat:
2007-06-25 16:57:00, Rapcio pisze:
No co moge napisac chyba wszyscy widzieli co sie dzialo na ostatnim streecie (pieknie blekitne kopcenie z rury wydechowej) myslalem ze to pierscienie bo glowica byla cala po remoncie u pukalaka a co sie okazalo po rozebraniu silnika? ze to glowica jest winna taki zajebisty remont zrobil mi pukalak ze jest jeszcze gorzej niz przed remontem

norma, czemu sie tu dziwic

A co jest nie tak w glowicy, ze kopci ? Jedyne co moze to spowodowac to uszczelniacze. Ja nie mialem zadnych problemow z rzeczami robionymi przez niego.

tomeq prowadnice wymieniał na nowe docierał zawory i nowe uszczelniacze.

Ostatnio slyszalem cos o innej głowicy ze tez nienajlepsza robote komus zrobił.

ja natomiast poza czasem realizacji nei mam zastrzeżeń ostatnio nawet dobrze robote robi

ja i tak bym do niego nie dał i koniec kropka

dlatego ciagle zmieniasz auta

Cytat:
2007-06-27 17:37:05, skarap pisze:
dlatego ciagle zmieniasz auta

Zmieniam dlatego autka bo tak lubie a nie przez to ze cos z nimi było pozatym do pukalaka nie jezdze i nie bede jezdził

[ wiadomość edytowana przez: Marek dnia 2007-07-01 11:20:52 ]

nie chciałbym nikogo obrażać ale który z was jest mechanikiem i ma pojęcie o głowicach i obróbce ich, Pukalak zjadł zęby na tej robocie i wie co robi jak by tak każdemu pieprzył robotę jak mówicie to nie przyjeżdzali by do niego ludzie z całej okolicy i wszyscy mechanicy ze stalowej. Najpierw gość zarżnie bezmyślnie silnik a potem szuka winnych w mechanikach czy pukalaku (nie mówię akurat o tym VW caddy) . Najatwiej zwalić winę na kogoś

Nudzi mi sie to wkleje jakies aktualne fotki no moze nie aktualne bo caddy jest u blacharza i sie robi to co zepsulem
Duzo osob pyta co to mam za felgi... sa to alufelgi STEFFAN BCW 14 cali z przodu 8J ET15 oponki 195/45 a z tyłu 9J ET10 oponki 225/40

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2007-07-06 20:01:28 ]

A co do głowicy to zawiozłem ja do pukalaka i stwierdzil ze wszystko bylo zrobione na cacy... a ja mu mowie to jakim sposobem dzieje sie cos takiego ze jak zaleje zamkniete zawory nafta to leje sie z nich jakby dziure mialy dokladnie tak samo bylo przed remontem wiec chyba cos nie tak ? a zawory mialy byc wszystkie dotarte... no nic obiecal ja sprawdzic w poniedzialek pojade i zobacze co powie... pewnie ze wszystko jest ok
Przy okazji wymieniam tez pierscienie... mam nadzieje ze jak to wszystko zrobie to łykne te wszystkie CRXy hihi
PozdroVWka

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2007-07-06 20:15:01 ]

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2007-07-06 20:20:42 ]

Widziałem w czoraj przez okno w godzinach nocnych jak caddy jechał na lawecie w strone garazu.
Czyżby Caddy już normalnie wyglądał bez zadnych zagięć ??

to my specjalnie w nocy przewozilismy zeby nikt niezobaczyl nowego zestawu ospojlerowania od neodesign a tu rzeszowiak cala noc w oknie siedzial :/

:/