Sprzedam maluszka po tuningu od A do Z - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a co to za silnik i osprzet? i jaka cena

w silniku nowy rozrząd (sportowy wałek, koła zębate, łańcuszek, szklanki popychaczy), pierścienie (nominalne), wszystkie uszczelki wymienione na nowe, świece, nowe zawieszenie silnika, to ma;d;d

hmmm jaki w ogole masz tam walek ? glowica tylko scieta ? robione kanaly itp ?

jak dla mnie maluch grubo przesadzony generalnie dla mnie maluch nie nadaje sie do robienia z niego lanserskiego auta z wypasnym audio, neonami, stroboskopami etc bo niestety jest po prostu za brzydki na to.... taka prawda...jak maluch to tylko full klasyk albo rajdowka poobijana

co do silnika to aktualnie skladam i wychodzi mnie to 600 z groszami. (nowy walek, glowica zrobiona tj plan, kanaly, prowadnice, gniazda itp, szklanki, uszczelki, rozrzad, modyfikowany gaznik, strumienica etc)

co to ma byc???
przed chwila widzialem ten sam tekst ale napisany przez krauzera....
chyba musze sie leczyc....

wałek jest świątka typ 385, pisząc osprzęt miałem na myśli modół z cewką, no te rury zasysające powietrze powietrze też dożuce - gratis :p

Napisałem że zrobienie takiego samego silnika to koszt około 600zł, niepisałem o jakimś super wysilonym i wymiana wszystkich części oprócz bloku. Ja miałem dobra niezmeczona serie wsadziłem do tego wałek świątka za 300zł + stoczenie i wyważenie koła 40zł, planowanie głowicy 40 zł pozostaje 220 zł na olej wymiane rozrzadu komplet uszczelek i szklanki!! Według mnie starczy bo i tak mnie to wyszło.Wszystko robiłem sam tylko planowanie głowicy i stoczenie z wyważeniem koła zajeli sie inni.

nikt nic nie zaproponował za ten silnik czyli mam rozumieć że na niego też chętnych nie ma

Cytat:
2005-04-28 15:59:53, waco pisze:
(...) race jestes na tej fotce? ktory brzydal to ty?

Pewnie ze jestem, a myslisz ze kto maske trzyma? Czy na prawde tak zupelnie nie widac tej indywidualnosci? Tylko ja mam czarna koszule i jasna marynare

seryjnych silnikow w calosci nikt nie chce, rozloz, porob atrakcyjne fotki wszystkie osobno a skoro jest nowe to na bank w sumie sprzedaz za w miare dobre pieniadze.

a mi sie ten malec bardzo podoba,wyglada wypas,sraj na wypowiedzi typu zrob go na klasyka,malec "klasyczny" wyglada oblesnie,stary parch,a komentarze typu......klasyk jest najlepszy .,Masz wypas malca,napewno znajdziesz kupca,ale nie na tym forum.Nawet jezeli bylby idealny to i tak kazdy sie doczepi......nikogo na tym forum nie stac na zakup malca w tej cenie.

Cytat:
2005-04-30 10:08:22, mufaz pisze:
a mi sie ten malec bardzo podoba,wyglada wypas,sraj na wypowiedzi typu zrob go na klasyka,malec "klasyczny" wyglada oblesnie,stary parch,a komentarze typu......klasyk jest najlepszy .,Masz wypas malca,napewno znajdziesz kupca,ale nie na tym forum.Nawet jezeli bylby idealny to i tak kazdy sie doczepi......nikogo na tym forum nie stac na zakup malca w tej cenie.

Ciekawe tylko za czym ludzie się bardziej będą oglądać, za "starym parchem klasykiem" czy tą Twoją plaściurową dresiarską Hondą oklepaną jak Golf II . Idź sobie badlooka popraw bo Ci się skrzywił

Cytat:

Za to ciebie stac

Cytat:
2005-04-30 10:56:17, Bukson pisze:
Za to ciebie stac

Opinie pań mnie nie interesuja.

Może juz wystarczy? Kto nie jest zainteresowany wystawionym autem niech sobie da spokuj, to jest giełda a nie HP

Cytat:

pobładziłes ... nie mam słów ... ... moze jakies dresiarskie pokrewieństwo :| ?

"apropo" malucha ... sorry ale wyglada oblesnie :/

a włozenie 12 tys w błoto ... bo włąsciwie nic z tych pieniedzy nie uda ci sie odzyskac ... :/ nawet jakbym miał po szyje pieniedzy to i tak w ten sposob bym ich niewykorzystął ... szkoda ze nikt nie doceni nakładu pracy jaki wlozono w to autko ...

to się jeszcze okaże... czekam na aktualizacje na BLUEBOXie i mi sporo osób mówi żebym wysłał fotki na tuning.pl , a tak na marginesie to do tej pory mi go wszyscy chwalili że ładnie wygląda, że nigy nie widzieli tak dopracowanego malucha, ale są gusta i gusteczka. Nie wszystkim musi się podobać to samo a wręcz byłoby źle gdyby zaistniała taka sytuacja. Jednak jest to przykre jak człowiek 2 lata poświęca aby dopracować auto a potem ktoś mówi że wygląda "badziewiarsko" ale dziękuje za te opinie jeśli są szczere bo spodkałem się też z zazdrośnikami. Takie mam zamiłowanie i następne auta też będe "tuningował", a maluszka jeszcze kiedyś kupie a raczej samo nadwozie i po zrobieniu będzie należał do grupy najszybszych i najładniejszych maluszków i basta....

zeby nalezal do najszybszych to trza jakiegos centrala i to minimum 1.4

no coz... najszybszy nie bedzie na 100% a czy najladniejszy? patrzac na tego pomaranczowego tez mi sie nie wydaje...

ja myślałem o 1,8 turbo