Koszulki Lady - Strona 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam przepraszam za tak długa nie obecność ale szkoła i brak kompa chciałbym sie dowiedzieć jak z tymi koszulkami

też jestem ciekaw co dalej z tymi koszulkami....
pozdrawiam

Bedzie logo w formacie cdr beda i koszulki.

DEx

Zanim zapytasz co inni mogą zrobić dla ciebie zastanów się, co ty możesz zrobić dla innych!!!

!!!!

o prosze, koszulki

o bede musiał zamówić zarabista

Dex - spoytaj Kacpra97 - on powinin miec te loga w tym formacie.

Już pytałem nie ma...ale zgłosiła się do mnie jedna osoba co może przerobić dobrej jakości logo jpg na cdr. Dlatego teraz będę szukał chociaż jpg....będę musiał napisać list do admina on powinien to mieć.

DEx

Trzeba sobie przypomniec kto robil wczesniej koszulki. Ktos musi to miec

Ok dzięki uprzejmości kolegi Kruchego problem rozwiązany. W przyszłym tygodniu podam wam ceny i propozycje.

Pozdrawiam

DEx

no to czekam na wiadomości

Witam!

Oto moja oferta. Ceny sa cenami brutto i NIE zawierają przesyłki.

Markowa koszulka Slazengera o gramaturze 180. Cena z logiem na piersi 45zł

Tańsza alternatywa. Gramatura 150. Cena z logiem na piersi 38zł.

Która koszulkę wolicie i czy wam się podobają?

DEx

ja bym wolał tą 1wsza ale jak coś to sie do ciebie zgłoszę bo na chwile obecną nie mam 60zł

Tak naprawde dla mnie jest bez różnicy którą, obie formy są bardzo OK Dex mam pytanie czy będą jakieś wersje dla Pań ??

Myślałem o tym, ale to zdecydowanie zawyży koszta. Sam chętnie bym swojej taką kupił, ale pewnie w klubie znajdzie się chętnych 10 pań a przy takiej ilości to nawet nie wiem, czy oni realizują zamówienie, a wtedy ubędzie 10 koszulek z zamówienia na te unisex przez co one też podrożeją. Jednym słowem...moim zdaniem nie warta gra świeczki.

DEx

A może koledzy namówią swoje Panie na takie koszulki i zrobie sie więcej chętnch

Martin nie kombinuj

DEx

Cytat:
2010-03-11 21:31:13, mwarchalowski pisze:
Martin nie kombinuj DEx

Ja tylko chce żeby Panie należące do klubu nie czuły sie mniejszością walcze o równouprawnienie hehe

To ja pasuje, bo te wzory mi w ogole nie graja - wole zwykle t-shirty. Szkoda. Maybe next time.

Jak dla mnie oba wzory sa wporzadku zdaje sie na decyzje wiekszosci kolegow

Ja bym wziął koszulke ale za jakiś miesiąc 2 góóóóóóóóra