Mój CRX:) - Strona 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2007-10-03 19:48:36, MAJER pisze:
hehe ja wiem który ten szary crx ten co miał przemek "Gruby" jka narazie najszybszy crx w okolicy pozdro

Czyli aktualne/byłe? Auto Torby No to szykuje sie ciekawy pojedynek

gratulacje majer nowego autka na zdjatka wyglada super powodzeniach w dalszych planach oby sie wszystko powiodlo......i tak jak wszyscy pisza dbaj o to cacko :] pozdro

pielegnuje go cały czas wiec bez obaw jest w dobrych rekach

specjalnie pojechałem do warsztatu aby obadac czy był uderzony itp wiec po dogłebnych ogledzinach wyszło ze crka jest Cnotą nie była bita jednie co na 100% była malowana .Ogólnie autko jest oki zrobłem juz nia przez 2 dni 400km i wszytko chodzi jak w szwajcarskim zegarku.Naprawde aż miło najchetniej to bym z niego nie wysiadał tylko ciagle jezdził pozdro
troszke odmuliłem wywaliłem seryjny dolot i załozyłem ten z Mtuning ,i jak reka odjac odrazu całkiem inczej pracuje silniczek chociaz wydech seryjny z 3 tłumiczkami.. dzwiek stozka jak zasysa powietrze i jak sie wkreca na obroty jest wspaniały chodzi jak VR6jutro zapodam foty pozdro
ziomy w koncu mam jakies foty moze nie sa idalne ale jak na wies do bedzie

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2007-10-24 21:30:59 ]

W końcu Majerku dorobiłeś sie porządnego CRX. Jest naprawde piękny, ładnie sie prezentuje. I fajnie sie w nim spi podczas trasy. Hehe. Trzymaj go tak w wizualu i dłubaj silnik. Powodzonka Ziom.

No powiem ze ładny. Fele niezle.
Pozdr.

dzieki chłopy w przszłosci fele 17 itp bedzie

autko bombowe taka czerwona rakieta :]

autko ladne ladniutkie a w realu prezentujesie jeszcze ladniej :]

ale już gdzieś przednia rejestracje zagiąłeś

to nie ja tylko wandal jacys co zazdroszcza autka

Powiem wam szczerze fura jest na h... :poklony: :poklony: :poklony: zarabiscie jestem z niej zdowolony powoli drobne mody sie porobi ,na czasie zakładam kolektor 4-2-1 od marfiego i potem reszte układu wydechowego tez od marfiego.Szukam sportowych sprężyn -60mm lub -80mmale ciezko cos zanlesc :razz: W planach też jest dobry zestawik z suszarka ale to juz dalsza perspektywa ... pozdro
wczoraj BYŁA PRZYMIARKA FELG posadzilem mojego rexa na felach 17 wrzucam foteczki

Ale wyjebiaszcza fura. W końcu masz furaka który ładniuśko sie prezentuje.

Tamte stare alu lepsze Juz widze ze Naitop macza w tym palce

tmte zoomik sa do sprzedania

Powiem ze fajnie wygląda na tych 17" Naitopa

MÓJ NOWY NABYTEK

[ wiadomość edytowana przez: MAJER dnia 2008-02-17 12:01:30 ]

No kolektor całkiem, całkiem Coś mi sie obiło o uszy ze CRX jest uziemiony przez jakaś usterke ?

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7290978 to samo autko ?

dokladnie tylko juz ozastalo ponieszczone okropnie przez nastepnych wlascicieli i co gorsze wogole nie jedzie zal az mnie sciska