Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | 2005-06-07 12:56:56 ja tez nie wierze. i zawsze patrze na lapy |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2005-06-07 18:54:28 Ej ej ej ej
PANOWIE!!!!!!!! Nie wszyscy są tacy jak myślicie!!!!!!!!!!! A już napewno nie Ja! I znam wielu fachowców którzy są uczciwi!! Pozdro. |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2005-06-07 23:02:30 To co ten Twój mechanik umie zmienić olej i klocki???
Regulacja to głównie luzy zaworowe! Pozdro. |
Kacpig Toyota Carina E Ostrów Wielkopolski | 2005-06-07 23:06:41 Panowie nie traktujcie wszystkich jednakowo, znam paru naprawdę dobrych |
gladiator TOYOTA DRIVER TOYOTA ZS/ZPL | 2005-06-09 22:42:17 mechanik to mechanik zawsze bedzie chciał zarobić i basta ja tam im nie ufam i sam wiekszość robie albo najpierw wywiad robie a potem moge dac do naprawy jak wiem co i za ile.
A z tym serwisem to fakt tez słyszałem jak klienci ciagneli samochody do salonu i przypieprzył, oczywiscie wyklepali pomalowali i sprzedali. Drugi przypadek to sam widziałem na własne oczy jak VW pasaty nowe wiezli koleją do salonu brut syf a do tego w jednym siedział brudny ochroniaż i pilnował transportu, kanapka na pułce w nowym aucie termos itp. a potem ktos kupi i mysli ze nowe hi hi hi |
Kacpig Toyota Carina E Ostrów Wielkopolski | 2005-06-13 07:54:21 Mój mechanik jest szefem i mechanikiem, zatrudnia także paru pracowników i jest fachowcem, który zna się na rzeczy. |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2005-06-14 07:04:07 Ja na mojego mechanika tez nażekac nie mogę - to spoko gościu choć jego mocnym punktem jest Citroen . |
Spro-ket TOYOTA DRIVER Rolka E9 1,3 sedan Wawa | 2006-01-17 01:22:35 Tymbardziej że (po polsku) mało sie chwali a częściej narzeka
Ja na swojego nie narzekam bo nie mam możliwosci czasowych i warunkowych do grzebania. Więc świadomie powierzam w jego ręce (i jego pomocników) rolkę przy przeglądach. Narazie jest ok - więc mogę tylko pochwalić |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2006-01-18 21:42:09 Chlopy ale to taka nasza chyba narodowa mentalnosc ze nie przykladamy sie a z dokladnoscia i precyzja roboty czesto jestesmy na bakier liczy sie kasa i tyle...oczywiscie nie zawsze ale baaardzo czesto
Kierowcy ktorzy jezdza po Polsce ciagnikami siodlowymi czesto mowia ze nasz serwis to tragedia, dlaczego w Niemczech naprawia praktycznie wszystkie usterki w Altrosach, DAF-ach czy MAN-ach a po wyjechaniu z serwisu auto chula az milo a w POlsce to zawsze sa jakies problemy albo jak zrobia jedno to nie zrobia drugiego.... Przyklad moze glupi ale w ciagu 2 lat widzialem tylko w jednym warsztacie klucz dynanometryczny ktorym dokrecali swiece, daje sobie reke uciac ze w wiekszosci serwisach pewnie nie wiedza zeby ustawic zaplon trzeba spiac zlacze diagnostyczne np. TE! i E1 w wiekszosci przykladaja lampe i patrza. Mozna mnozyc, moze jest to objaw zboczenia ale ja nie trawie niechlujstwa i amatorszczyzny, jesli czegos nie wiesz nie zabieraj sie za cos.... Sadze ze nawet w ASO jest moze 1 dobry mechanik a reszta to zmieniacze opon i oleju, plynow itp. |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-01-18 22:35:38 Mentalność mentalnością ale nie wolno grzebać wszystkich.
A z resztą walę to! |
Spro-ket TOYOTA DRIVER Rolka E9 1,3 sedan Wawa | 2006-01-19 01:09:42
Też coraz częściej takie odnoszę wrażenie
Super konstruktywna uwaga [ wiadomość edytowana przez: Spro-ket dnia 2006-01-21 15:35:07 ] |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2006-01-19 06:46:10 Wiesz Spro-ket bo przykro coś takiego czytać.
Więc teraz mam to .............................. |