U nas to potrafią... policjanci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Policja w Polsce potrafi KLIK KLIK

mam nadzieje ze tego nie było a jak było i nie zauwazylem to niech mod usunie

Niezle , nawet sam nie wiem co mam powiedziec...

zeczywiśie zawrotna predkość 30 km/h top policja pewnie do pościgu używali hulajnóg albo rolek ze niemogli go dogonić

-------------------------------
alfa racing ride with me

10 latek chyba by na rowerze dogonił. ale " Tu jest Polska stary , tu wszystko jest mozliwe :

jak przeczytalem sam naglowek to mnie zatkalo a co dopiero po przeczytaniu calego artykulu normalnie szok a do naszego klubu sie czepiaja i nas zawsze lapia

spoko ale nasi policjanci zanim zalapia co jest grane zawsze jest zapuzno zeby co kolwiek zrobic
po prostu cioliki sa z nich buahahahahahahahahaha

potwierdzam ze policja jest powolna..... najgorsze jest to ze jest tam gdzie byc nie powinna a tam gdzie powinna to jej sie nie spieszy

Cytat:
2005-06-13 18:18:20, kaskader pisze:
normalnie szok a do naszego klubu sie czepiaja i nas zawsze lapia

Ja bym tam mogl troszke popolemizowac z tym lapaniem .
A serio to do policji to czasami potrafia odbebnic kawal dobrej roboty i chwala im za to :].

gallus mam prosbe zebys pomodlil sie za to zeby jeszcze przez trzy tygodnie zabardzo sie nie starali i nie odbebniali swojej pracy
mam w tym swój interes a inaczej bezpieczenstwo

Az takich wplywow to ja nie mam . A co do Twoich wlasnych spraw to zycze powodzonka

Chłopaki przeciez jest napisane 30 km/h.
A policja swoje niestety .

Cytat:
2005-06-13 22:50:44, _Gallus_ pisze:
Ja bym tam mogl troszke popolemizowac z tym lapaniem . A serio to do policji to czasami potrafia odbebnic kawal dobrej roboty i chwala im za to :].

w moim przypadku odbebnili wchodzilem na przejscie dla pieszych na zielonym i jak juz bylem prawie przy chodniku zmienilo sie na czewone i jestem teraz 250 zeta w plecy

Cos dziwnie, ja zawsze 50 dostaje . A tak serio to nie chodzi tutaj o rozmowy w toku i wypominki , sa rozne sytuacje, zle i dobre, nie mozna niczego uogolniac

Cytat:
2005-06-14 15:36:59, _Gallus_ pisze:
Cos dziwnie, ja zawsze 50 dostaje .

to teraz uwazaj bo zmienili taryfikator pponoc i ja dostalem teraz minimum

stecyk w twoim przypadku nie przyjalbym mandatu..... masz prawo do zejscia z jesdni jesli nie zdarzysz na zielonym. a 250 to stanowczo za duzo //......