KJS Tychy – 26.06.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto startuje z TGR bo Ja napewno auto juz prawie gotowe
Zna ktos moze juz ułozenie tras jakie wogule pruby będą i gdzie ??. Wiem narazie ze bedzie 12 prub

To pierwszy start nowym autkiem juz sie doczekac nie moge zapraszam wszystkich do kibicowania

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-06-20 00:18:27 ]
[ powód edycji: ;) ]

A wiec tak: prob bedzie 12. Jedna proba bedzie u gory na parkingu na targu ( tak jak rok temu), pozniej mamy chyba minute na dojazd do dolnego parkingu (tam gdzie byla II el. MT). Trzecia proba to lodowisko (chyba kogos powalilo ze znowu jest ta proba) i czwarta to Technopark ( chyba jedyna sensowna). Tylko te proby nie sa w takiej kolejnosci jak napisalem .

A co do startu to my startujemy na 100%

Pozdrawiam

Jednak bede w weekend w Tychach, wiec bede robil za fotografa
Albo moze nakrece jakies przejazdy i zrobie filmik

Będe wam kibicował Ziobero!!! i wszystkim pozostałym!!!

będę tylko oglądał - marta/ziober czadu!!!

nie dziekujemy damy z siebie wszystko ale szkoda ze tylko my startujemy z TGRu:/

pozdrawiam

No to Panowie i Panie do boju autka wypucowac reczny ,podciągnąc do baku nalać i RURA heheheh spotykamy sie jutro na STARCIE i na MECIE oczywiscie

No i mam prube zaczołem od drugiego czasu na technoparku brakło setne sekundy do pierwszego miałem szanse do 6 pruby potem z odcinka na odcinek STRATA . A zaczeło sie tak na 3 prubie walnełem blacha w dziure udezenie poszło na szkrzynie-wyciek oleju . 3 nastepne odcinki autko szło jak buza ,na 7 prubie miałem juz problem ze wzuceniem biegu ,nie mówie juz o recznym którego nie miałem od 3 przejazdu,na 9 odcinku auto odmówiło posłuszenstwa-zgasł silnik strata 20s a potem jeszcze przejechałem mete ,na 10 to juz mnie pchali na PKC bo nie chciał odpalic tam miałem juz tylko 2 biegi 1i2 to juz tylko walczytłem o dojechanie do mety ale DOPING TGR-u i wszystkich innych MNIE USKRZYDLAŁ i udało sie ukonczyc kjs

Pozdrowienia dla wszystkich któzy mnie wspierali no i za te brawa czyłem sie super DZIEKI dla WAS
Foty wkrutce na mojej stronce

no to byl ciezki napewno dla nas kjs. niestety nie byl on szczesliwy ale meta byla. na dwoch probach poszedl nam zabierak:/ jednak postanowilismy dojechac do mety bylo ciezko ale zabawnie z drugiej strony. dziekujemy wszystkim za kibicowanie i pomoc.
gratuluje wszystkim

pozdrawiam

Fajne widowisko było.
Gratulacje dla wszystkich - ciesze się że Ziober z Martą dojechali do mety na naszym zabieraku polecam się na przyszłość hehe
Pozdrówki