Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-06-25 01:34:47 cewke to masz OK, ten bym stawial na czujnik przepustnicy.
aaa, a sprawdzales te rozne smieszne wezyki od podcisnienia? Mi raz tez auto przestalo jechac, jak przy myciu komory spadl mi jeden z krocca.... |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-06-25 12:35:18 Moja rada (mialem i mam jeszcze podobne problemy). Sprawdz jeszzce raz samodiagnaa co pokaze. U mniue tez gasnie przy hamowaniu, tez mi falowaly obrty tez byla mulowata. No mialem juz wsumie chyba wszystkie z opisanych objawow. W tej chwili czesc tez mam. Wedlug kolejnosci jak ja bym postapil :przeczysc przepustnice (to jest wlasnie poczatek tego aluminiowego gdzie sie nkalada gumowa rura) posprawdzaj przewody i swieczki. Moze byc walnieta cewka, przeplywomierz, sonda lambda. U mnie troche sie poprawilo po wymianie uszkodzonej sondy ale jeszcze cewke mam nieszczegolna (ma przebicie). Ja przy swojej sporo robilem sam ale powiem Ci ze wsumie kilka rzeczy za duzo pewnie zroblem nie znajac sie zbyt dokladnie na tym ustrojswie |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2005-06-25 12:37:34 A miernikiem da się sprawdzić przebicie cewki?? |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-06-25 12:43:44 Tak u mnie blad sie nie wyswietla ale diagnosta pomierzyl ja i powiedzial ze to jej wina. |