Wakacje-Wyjazdy-Spotkania

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaczynają się wakacyjne wyjazdy, Toyotki będą jeździły po Polsce i może niektórzy z Nas będą chcieli skorzystać z okazji i poznać koleżanki i kolegów klubowych z innych miejscowości?

Kto chce mógłby podać zaplanowane wyjazdy.
Może będzie okazja i chęć się spotkac?

Ja planuję tydzień w sierpniu(jeszcze nie wiem który) -Trójmiasto, pierwszy tydzień września-Zakopane.

A tak to siedzę w wawie

Pozdrawiam.

ja bede prawdopodobnie od polowy lipca tj. od 15-tego w naszych tatrach, kogos tam ciagnie w tym czasie ?

A ja od dziś na 2 tygodnie bede krązył w okolicach Bełchatowa i Zduńsiej Woli.

Ja od 18 do 29 będę we Władysławowie!
Pozdro.

witam wszystkich.może kogoś ciągnie na mazury w ostatnim tygodniu lipca,ja będe nad Śniardwami-super miejsce (niestety tylko po namiocik,bo domki trzeba rezerwować dużo wcześniej)ale bezpiecznie i tanio

pozdrawiam

ja narazie nie planuje zadnego wyjazdu , jedynie bede najprawdopdobniej w Boszkowie nad jeziorem koło Leszna co dwa tygodnie w weekend

Ja jeszcze nie wiem co bede robil

My byliśmy ostatnio w Kazimierzy Dolnym i Puławach.

Widać że wakacje i pusto na forum, ale może ktoś na Grunwald się wybiera w sobotę 16-go???

Cytat:
2005-07-12 13:55:35, Jackal pisze:
My byliśmy ostatnio w Kazimierzy Dolnym i Puławach. Widać że wakacje i pusto na forum, ale może ktoś na Grunwald się wybiera w sobotę 16-go???

Kazimierz piekne miejsce i niedaleko Lublina

A moze ktos bedzie od tej soboty i przez najblizszy tydz. krecil sie w poblizu Szczawnicy , Pienin ?

Cromm super masz miejsce na urlop
pieniny są super

widok z Sokolnicy na spływ kajakowy kilkaset metrów w dół miodzio

no ale ja nie nadaje siena razie w żadne góry ucze się od nowa chodzić wiec nawet nie planuje w tym roku urlopu

na ten weekend wypadam do ustki

pierwszy tydzien sierpnia uderzam na Mielno...

Cytat:
Widać że wakacje i pusto na forum, ale może ktoś na Grunwald się wybiera w sobotę 16-go???

Ja niestety nie. A chetnie bym pognębił krzyżactwo

Za to moja toyotka będzie tam w okolicy i namawiam jaj kierowniczkę żeby nałożyła troche drogi...

Witam!
Od Soboty Dąbki ale tylko do piątku potem mazury.

Pozdro z nad morza!!!

Jutro wyjazd w gory, ten i przyszly tydzien bede sie krecil po polskich i slowackich tatrach. Niestety nie Carinka, jade z rodzinka, jeszcze nie mamy zadnego planu. To pozdro

pierwszy tydzien sierpnia gdzies na morzem jeszcze nie zdecydowane..

Polecam dąbki i mogę dać namiary na kwatery.

Pozdro.

mowisz od dabkach zachodnio pomorskich? daj mi pw z linkiem strony czy cos.. foty foty

Ja wale na pare dni do Wladyslawowa potem(koniec lipca) na Mazury na Festiwal do Mragowa
Pozdro_Strato