Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DJ_DAR3K Łada Samara Kraków | 2005-07-03 00:15:30 witam forumowiczow !!
biore sie porzadnie za samarke, no i pozdejmowalem drzwi i prawe nadkole z blotnikiem ...... prog od spodu jest zjedzony :p narazie to oczyszczam wszystko z tego syfu... dziura w podlodze jest no i nie obejdzie sie chyba bez spawarki [?] troche jeszcze przy uszczelkach bylo rdzy ale bez porownania duuuzo mniej niz od spodu, pytanie czym to zakonserwowac ?? jak narazie mam cortaina jakiegos do tego syfu, ale jeszce przydalby sie jakis podklad (jaki ?? nazwa ?) no i cos elastycznego jakie tam wlasnie bylo takie czarne cos jak guma :p (co to ? nazwa ?) gdy sciaglem blotnik przy laczeniach tez jest cos czarnego niby to jak silikon ale nie bo sie caly czas klei... nie wiem czy to gdzies dostane, wie ktos moze co to ?? |
DJ_DAR3K Łada Samara Kraków | 2005-07-03 12:49:59 blachogum no dobre tylko gdzie to dostane ? w kazdym sklepie z lakierami itp do auta ? znany to jest srodek ?
no i kto doradzi czym to PORZADNIE ZAKONSERWOWAC ?? |
DJ_DAR3K Łada Samara Kraków | 2005-07-04 14:45:07 hmmmm.......
co do tych progow w mojej ladnej to: dzis odwiedzilem castorame no i zakupilem odrdzewiacz (butelka 0,75L) no i chyba przeczyszcze to wszystko i zaleje tym, pozniej CORATANIAN F na to podklad UNIKOR (czerw tl.) i kupilem AUTO SMAR (czarne i smierdzi , pisze na opakowaniu ze tworzy powloke asfaltowo gumiasta) zakonserwuje tym..... tylko pytanie czym matowic poszczegolne warstwy??(CORATANIAN F --> UNIKOR --> AUTO SMAR (pare warstw)) papier scierny i rozcienczalnik ? |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-07-04 15:04:01 polecam stary sprawdzony i wszedzie dostepny bitex... |
DJ_DAR3K Łada Samara Kraków | 2005-07-04 21:15:12
z tego co slyszalem bitex lubi pekac..... |