E46 AIRBAG kto powiec co to za blad?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam

pali mi sie kontrolka poduszek w E46 (1.8 beznyna) komputer wykazuje blad nr 7 i 21 czy ktos jest w stanei pomoc co to za bledy? bede wdzieczny...

a czym go kolego testujesz, jaki program lub jaki interfejs
pzodrawiam

witam u mnie kiedys w e46 zapaliła sie kontrolka air bagu i dowiedziałem sie ze to wina słabego akumulatora poprostu byłem pod namiotem słuchałem kilka dni radia bez odpalania i akumulator osłab i zapaliła sie kontrolka air bagu niestety bezsensu bo trezba nawet po wymiania na nowy bądź naładowaniu pojechac gdzies i wykasować bład ale mojemu koledze zapaliła sie kontrolka air bagu bo przerwała mu sie mata która jest pod tapicerka siedzenia pazażera lub kierowcy która jest odpowiedzialna za wystrezlenie poduszek podczas wypadku. pozdrawiam marcin

Cytat:
2006-11-28 17:00:45, maartiness pisze:
mojemu koledze zapaliła sie kontrolka air bagu bo przerwała mu sie mata która jest pod tapicerka siedzenia pazażera lub kierowcy która jest odpowiedzialna za wystrezlenie poduszek podczas wypadku

to samo ma moj kolega w coupe 323 z 99...

no moze byc mata zajetosci miejsca pasazera, ktorys napinacz, albo tasma pod kierownica

witam
nie wiem dokładnie co to za błedny ale na 95% jest to mata siedzenia.U mnie było to samo. Była zepsuta mata siedzenia od pasażera a zepsuła sie od tego że na myjni mocno ruszyli siedzeniem.Przy wymianie w servisie bmw powiedziano mi że to częsta usterka w e46 jest to spowodowane wadą fabryczną.wymiana to 700zł wraz z montażem.
pozdrawiam

I myslicie ze po roku to dalej autora watku interesuje?

Cytat:
2006-11-30 16:18:28, mibhell pisze:
I myslicie ze po roku to dalej autora watku interesuje?

heh

Ponur śmiejesz sie z własnej głupoty ??