[126] Galeria nieco innego klasyka;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Skończyłem prace nad karoserią:

Silnik dostanie narazie tylko to (po lewej i prawej), na resztę muszę dopiero zarobić

Teraz rusza remont następnego, fotki niedługo!

Gratulacje.

Sprzęcior miodny

Maluszek bardzo ladny , na pewno bedzie budzil szacunek dla tworcy. Mozna wiedziec jakie masz w nim fotele?

aleeee Ładny........ gratuluje

POdoba mi sie ale woallbym miec tego co czeka na remont nie wiem czemu ale kupa pracy w niego poszla. co to za zbiorniczek w bagarzniku ?? spryskiwacz ??

O fotelach nie wiem nic, po prostu stare kubły... Zbiorniczek od spryskiwacza jest jak najbardziej, bardzo wygodny w użyciu!

calkiem wpyte

cycus ino poszerzenia ciut za szerokie

Cytat:
2005-08-05 19:53:19, PG pisze:
calkiem wpyte

Tu sie zgodze

Ale i tak ogolnie wyszedl miod i orzeszki

piekny brak slow
pytanka male
1: jakie to felgi
2: jakie nadkola dales na poszezenie??

naprawde piekny

mnie się kiedyś obiło o uszy, że są to całkowicie pierwsze bimarco

gratulacje i respect piękna maszyna (szczena mi opadła)

super, niezły lakier :]

Cytat:
2005-08-05 21:04:06, czechu pisze:
piekny brak slow pytanka male 1: jakie to felgi 2: jakie nadkola dales na poszezenie?? naprawde piekny

AD1: Indianapolis 5.5x13 ET05
AD2: Ręcznie klepane z arkusza blachy 1mm

Ładnie. Czy lakier ma inny odcień niż ten poprzedni ?? Z przodu auto wydaje mi się ciut za szerokie i za wysokie, ale wnętrze miodne, wspaniałe. Ogólnie dopracowanie konstruckcji EKSTRA.

Odcień ten sam, inna cyfrówka po prostu, tu wyszedł czerwony a nie koralowy. Przód mało jeszcze usiadł, ale nic nie wożę w bagażniku, resor na prosto jest na razie, mam nadzieje że będzie niżej.

To zawieszenie było obniżane po raz kolejny?? Pamiętam, że było nisko.

baaaaardzo ladny!!!
gratulacaje

boombastik!!!

malec jest poprostu piękny,ja mam pytanko co do foteli,czy one są bardzo ciężkie??pytam bo mam podobvne tylko że w skaju i napewno szersze i teżnie wiem co to jest,jeździły w kancie kiedyś tam ale w moim 127 mieściły sie na styk,może ktoś ma jakieś foty starych kubłów??są podobne do pierwszych bimarco ,mają przelotki na pasy(3x),,,wracając do tematu,jeśli silnik będzie śmigał tak jak buda wygląda to re5pect