| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2005-08-08 17:34:56 Witam
Sytuacja wygląda następująco: Zadzwoniłem do Inter-Teamu w Łodzi na Miedzianej... Pytam się o kilka gratów, człowiek podaje mi ceny. Ja kulturalnie, że teoretycznie mam zniżki u nich, podaję mu numer klienta. A on na to, że za długi... Poza tym powiedział, że każdy z oddziałów ma swoich klientów z przypisanymi im numerami... Czy ktoś z Was spotkał się z takim zdarzeniem?? Na stronbie klubowej stoii jak wół, że we wszystkich punktach mamy bonusy... Pzdr Grande |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2005-08-08 18:20:54 "Panom" w Łodzi nie chce się zadzwonić do centrali w W-wie i sprawdzić czy jest taki klient. U nich niestety inaczej jest niż w Inter - Carsie. Niby mamy rabat we wszystkich filiach, ale filie muszą dzwonić do centrali i sprawdzać czy klient jest faktycznie w bazie danych i z jakim rabatem.
Dzwoń jeszcze raz, podaj ten numer, niech sobie go sprawdzą w W-wie na ul. Myśliborskiej i wprowadzą u siebie z odpowiednimi rabatami pod SWOIM (nowym) NUMEREM !!!!. Reasumując: mamy rabat w IT, ale robiąc po raz pierwszy zakupy na LOB w danym oddziale musicie poprosić o sprawdzenie nas w centrali (podając nazwę naszego klubu) i zarejestrowanie w tym oddziale pod nowym numerem. Głupia rzecz. Podany numer klubowy obowiązuje tylko w W-wie na Myśliborskiej. Więc filie w Łodzi, Katowicach itp. będą miały nas zarejestrowanych pod innymi numerami [ wiadomość edytowana przez: kuba dnia 2005-08-08 18:24:08 ] |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2005-08-08 19:10:08 Mniej więcej tak to wygląda...
Zadzwoniłem do Inter-Car-su a tam niespodzianka... tzn jest tak jak powinno. Zszokowała mnie tylko różnica cen pomiędzy tymi firmami. IT za zew. gałkę prawego koła firmy TRW krzyknął 87zł przed rabatem a w IC 62zł. Po rabacie wychodzi jakieś 48zł.... KUJWA prawie o połowę taniej!! Ps.: Jak w IC podałem numer klienta to facet zaczął się brechtać... Zobaczył kto jest pod tym numerem.
Pps.: IT w Łodzi biorę na siebie. Trzeba im wyprostować światopogląd!!
Pzdr Grande [ wiadomość edytowana przez: Grande dnia 2005-08-08 19:12:02 ] [ wiadomość edytowana przez: Grande dnia 2005-08-08 19:13:02 ] |