Czesci BMW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Zna ktos moze adres lub nr tel do jakiegos sklepu motoryzacyjnego w Radomiu ktory bylby niezle zaopatrzony w czesci do BMW i ceny bylyby przystepne?
Konkretnie chodzi mi o amorki na przod.
U mnie w okolicy w sklepach sa SACHS w cenie 450zl za sztuke , ALKO po 330zl za sztuke , Bilsteina nie mozna dostac a KAYABA kosztuje tyle co SACHS.
Moj mechanik moze mi zalatwic po znajomosci z jakiejs hurtowni SACHS za 385zl za sztuke i chyba na to sie zdecyduje chyba ze gdzies w Radomiu bylby BILSTEIN.
Pozdrawiam.

Cytat:
2005-08-15 11:09:08, Gregor pisze:
Witam Zna ktos moze adres lub nr tel do jakiegos sklepu motoryzacyjnego w Radomiu ktory bylby niezle zaopatrzony w czesci do BMW i ceny bylyby przystepne? Konkretnie chodzi mi o amorki na przod. U mnie w okolicy w sklepach sa SACHS w cenie 450zl za sztuke , ALKO po 330zl za sztuke , Bilsteina nie mozna dostac a KAYABA kosztuje tyle co SACHS. Moj mechanik moze mi zalatwic po znajomosci z jakiejs hurtowni SACHS za 385zl za sztuke i chyba na to sie zdecyduje chyba ze gdzies w Radomiu bylby BILSTEIN. Pozdrawiam.

na allegro sa bilstein po 270zl

no wlasnie czemu nie poszukasz na allegro? tam pewnie znajdziesz tanio....

bilsteiny są w lublinie ale nie sądzę by byy tańsze od sachsów. mnie też czeka zmiana amorów z przodu. w sklepie zaprzyjaźnionym normalna cena sachsów do mnie to 485pln, dla mnie po obniżce około 360pln. znalazłem jednak na necie po 165pln za sztukę. w przyszłym miesiącu wymieniam bo w tym poddałem naprawie już całe przednie zawieszenie i opony z tyłu, a na paliwko też musi troszkę zostać kasiorki aha jakby ktoś był zainteresowany to opony michelin pilot 225/60 15 kupiłem po 100pln za sztukę z bieżnikiem około 8mm.
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2005-08-15 21:09:11 ]

Dzieki za odpowiedzi.Chyba poszukam rzeczywiscie na Allegro. Ewentualnie skorzystam z propozycji mojego mechanika ktory moze zalatwic nowe z hurtowni troche taniej.
Pozdrawiam.

Podlaczam sie pod temat, choc zagadnienie inne..

Zalozmy ze: kocham swoje e34 nad zycie (tak w istocie jest) i ze mam duzo srodkow finansowych (tak chcialbym zeby bylo). W zwiazku z tym chce miec swoj stary samochod, tylko ze jak nowy..

Zalozmy ze: jade do ASO BMW i chce wymienic w nim absolutnie wszystko, silnik, skrzynie, cale zawieszenie, cala instalacje elektr. wszystkie czesci ruchome i nieruchome, kable zlaczki, tapicerke.. slowem ze starego ma zostac tylko gola buda, odnowiona i wymienionymi czesciami tak, zeby wygladala jak w '93 kiedy wyjezdzala z fabryki...

Czy to jest wogole mozliwe? Tzn. czy BMW produkuje jeszcze te wszystkie czesci (duze i male), tak zebym mogl je dostac zamontowane i tylko "pozrywac metki" ?

Takie mam marzenie

pozdrawiam

Cytat:
2006-01-06 14:01:44, pi3s pisze:
Zalozmy ze: jade do ASO BMW i chce wymienic w nim absolutnie wszystko

Kup nowy samochód, taniej cię to wyniesie. Widziałem kiedyś podsumowanie cen w ASO wszystkich części z których zbudowany został samochód i była to kwota wielokrotnie przekraczająca cenę sprzedaży nowego samochodu. Jednym słowem, na częściach zamiennych oryginalnych jest niesamowita przebitka.

Na początku tego roku wymieniałem u siebie amorki. W sklepach ceny Bilsteinow oscylowały w granicy 1500-1600pln za koplet.
Suma sumarum kupiłem u kolegi, który otworzył sklep i specjaliszuje się w częściach do BMW i za wszystkie zapłaciłem 960pln

Ja sie podczepie do tematu, jakiej firmy polecacie czesci zamienniki do bmw ? chodzi mi dokladnie o koncowki drazkow i stabilizatorow do e36, wiem ,ze jest kilka firm produkujacych zamienniki jaka jest najlepsza ?

Niedawno zakladalem nowe lączniki stabilizatorów. Byly to zamienniki wyprodukowane przez jakas polską firme MOTOTECHNIKA. Za sztuke placilem 30zl. Z tego co wiem to firma ta specjalizuje sie w produkowaniu części zawieszeń.
Pozdrawiam

Cytat:
2006-05-15 17:20:45, ZABA pisze:
Ja sie podczepie do tematu, jakiej firmy polecacie czesci zamienniki do bmw ? chodzi mi dokladnie o koncowki drazkow i stabilizatorow do e36, wiem ,ze jest kilka firm produkujacych zamienniki jaka jest najlepsza ?

tylko leamforder!!!!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: hz10 dnia 2006-05-17 22:40:25 ]