Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2005-08-26 15:22:42 Temat troche umarł moze ktos ze swoją zagazowaną Toyką cos wniesie w temat ?
pozdr. |
looqasch T E L E T U B I Ś 2x Mitsubishi Galant ... .... | 2005-08-26 23:47:41 Ja nie pomogę bo mam na gaźniku a instalka Landi |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2005-08-27 17:15:35 Widzialem elementy montowane w pugu 605 w firmie Fugazi i smierdzialo to niechlujstwem i amatorszczyzna.Instalka Landi a samochod nie chcial jechac,rozwalili troche elementow bo strzelalo i tyle.Koles musial w koncu sprzedac cala instalke i ja oczywiscie kupilem.Najgorsza instalacja nawet jesli bedzie super zalozona sprawia z czasem klopoty.Zaczyna pojawiac sie plywanie obrotow,gasniecia na wolnych,przepaly,itp.Z tego co wymieniales na I miejscu wybieralbym Landirenzo i Lovato,BRC mozna sobie odpuscic bo za duzo z nim problemow na dluzszą mete.Najwazniejsze zeby dostac parownik i kompa Landi lub Lovato,pozostale elementy nie maja juz takiego wplywu na komfort jazdy. |
carinus TOYOTA SPEC Lexus IS 200+UAZ 469 lubuskie /Belgia | 2005-08-28 16:03:34 Od wielu osob slyszalem ze Landirenzo jest odpowiednikiem mercedesa wsrod samochodow.Mialem klopoty z regulacja swojego reduktora z racji wiekszej wydajnosci niz jest potrzebna ale nie moge nic zlego o nim powiedziec a tylko polecic.Jezeli ktos ma zamiar dostrajac instalacje w/g wlasnych potrzeb to dobrze jest zalozyc model reduktora w osobna regulacja wolnych obrotow. |