Oto z czym walczę teraz :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto auto które przechodzi drobny remont przodniej lewej strony

Jest to oczywiście Carinka z 1992 roku o pojemności 1.6 , z pełnym wyposazeniem elektrycznym bez klimy , szyberdach itp. , przywieziona z niemiec kilka dni temu , auto poprostu zostało uszkodzone w niemczech i niemcy do sprzedazy zrobili je tak na odp...... , na masce lakier wyglądał tak jak by sie zwarzył zaraz po pomalowaniu , na drzwiach spekana szpachla , a błotnik coprawda nowy ale ktoś malował go farbą podkładową i zapewne była za gęsta poniewaz wyszedł baranek , błotnik juz ładniutki lezy zapodkładowany i czeka az zostanie pokryty juz lakierem nawierzchniowym

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-10-13 15:59:19 ]

Moj kolor

Zycze przyjemnej zabawy , ty bedziesz lakierowal Sterciu ?

Juz wiem co jest powodem lekkiego baranka na gornej powierzchni mojej klapy Ah to parciarze Pozdro

sobie ja robisz czy komuś ?????

Cytat:
2005-10-13 17:11:49, rsuhy pisze:
sobie ja robisz czy komuś ?????

sprzedałem ją kumplowi i teraz razem doprowadzamy ją do stanu uzywalności bo na przeglad trzeba jechac jak najszybciej , najprawdopodobniej jutro albo w sobotę

Cytat:
Zycze przyjemnej zabawy , ty bedziesz lakierowal Sterciu ?

nie dziekuje , co do lakierowania to ja tylko zapodkładuje , reszte to juz lakiernik zrobi

Słowa uznania bo robota jest naprawdę wymagająca poświęcenia, wiem coś o tym

Sterciu
Podziwiam za zapał i upór.

wow ale masz robotę jednak wierzę, że się uda

ale kaszanke ktos odwalił. wyglada jakby ptaki nasrakały
czekamy na efekty

oto dalsza fotorelacja

dzis jeszcze planuje połozyc z dwie warstwy podkładu na masce i pózniej zabrac sie juz za ostatni element do zrobienie czyli drzwi
przez jakiś czas bezdzie auto jezdziło w takich kolorkach jak na zdjęciach czyli maska , błotnik i drzwi będą czerwone dopuki doputy kolega nie kupi lakieru a narazie musi poopłacac auto a wiec szybko to nie nastąpi , , max za miesiąc a wtedy autko trafi juz do lakiernika fachowca

Co to za podkład, ten czerwony ?

Cytat:
2005-10-14 21:18:19, looqasch pisze:
Co to za podkład, ten czerwony ?

podkład Motip`a , drogi ale wydajny i dobrze kryje a poza tym nie malowaliśmy go białym podkładem poniewaz lakiernik stwierdził ze jak czerwonym sie go prysnie to mniej lakieru bedzie musiał nałozyc pozniej tego ostatecznego juz , własnie wróciłem z garazu , drzwi juz sa doprowadzane do stanu uzywalności , błotnik juz założony , jutro drzwi sie dokończy i poskłada auto do kupy i na przgląd

Cytat:
2005-10-14 23:31:48, sterciu pisze:
jutro drzwi sie dokończy i poskłada auto do kupy i na przgląd

hola hola, nie tak szybko trzeba by jeszcze umyc

Cytat:
2005-10-14 23:38:47, CzapCzap pisze:
hola hola, nie tak szybko trzeba by jeszcze umyc

mycie to bedzie juz sama przyjemnośc , mam nadzieje przegląd przejdzie bez problemów , zapewne umyje sie ją jutro juz po robocie

blizej konca niz poczatku , juz tylko uzbrojenie zostalo i wyregulowanie drzwi i na przegląd a za jakieś 1,5 miesiaca malowanko pod kolor

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-10-16 18:24:53 ]

Ten dwu kolor co raz ładniejszy

Ladna ladna . Widze na niej Sterciowe alusy

A mozeby tak caly samochod tym podkladem wymalowac

Cytat:
2005-10-16 20:10:03, CzapCzap pisze:
Ladna ladna . Widze na niej Sterciowe alusy A mozeby tak caly samochod tym podkladem wymalowac

Alusy 3 sztuki są moje jedna została dokupiona na allegro , wysztskie pomalowane i akurat pasują do tego auta ,

mysleliśmy wsumie zeby go podkładem wymalowac bo napewno lepiej by sie świecił niz teraz

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-10-16 21:38:58 ]

oto kolejna fotka , zostało tylko poprzykrecac oslony od dołu , klamke w drzwiach założyc i lustoerko przykręcić i auto gotowe do jazdy jest

Kurcze ale łyso bez tego lusterka wygląda. Jak tak na szybko spojrzałam to przód skojarzył mi sie z Hyundaiem Pony mojego ojczulka

niezly tuning lusterek brak,teraz kolej na klamki