Gmail.com - ktos korzysta?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ktos korzysta?jest zadowolony?moze moglby wyslac mi zaproszenie?bo moje wp zaczyna mnie draznic
dzieki

daj maila na priv

Cytat:
2005-11-29 11:54:40, iampinki pisze:
ktos korzysta?jest zadowolony?moze moglby wyslac mi zaproszenie?bo moje wp zaczyna mnie draznic dzieki

a to tam potrzebne jest jakies zaproszenie? to cos jak grono?

Jeśli ktoś potrzebuje zaproszenie to walić na PW, mam tego od groma. Zadowolenie z poczty gmail jest dwojakie, instalując mały programik zyskujemy prawie 3 giga dodatkowego dysku (coś w stylu dysku sieciowego), ale niestety są kłopoty z odbiorem poczty przez nietoperza.

Jak działa taki programik? Oto opis:
GMail Drive tworzy w systemie dodatkowy napęd, korzystający z przestrzeni dyskowej, jaką daje nam skrzynka pocztowa Google. Po instalacji w oknie Mój Komputer pojawia się dodatkowy dysk, który ma pojemność równą pojemności konta GMail (aktualnie jest to ok. 2,6 GB). Wystarczy kliknąć, zalogować się (wpisując swój login i haslo z poczty GMail) i można kopiować dowolne pliki. Zaletą wirtualnego dysku jest to, że nie jesteśmy uzależnieni od pojemności naszego dysku, w razie awariii komputera, możemy szybko odtworzyć dane zarchiwizowane wczesniej na serwerze Google. Uwaga! Aby korzystać z oprogramowania należy posiadać konto pocztowe na serwerze GMail.

Będą chętni to wrzucę na serwer.

[ wiadomość edytowana przez: Adamo8 dnia 2005-11-29 19:43:21 ]

no i juz korzystam z gmail
mam nadzieje ze google lipy nie odwali, i nie okaze sie za jakis czas ze trzeba placic albo polowa funkcji jest dostepna tylko za oplata...
pzdr
arek