Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Robert-wilk Daewoo Espero/ Dodge ... Warszawa | 2005-12-02 22:41:06 Jak dostaniesz emaila pt "Biblia Zakonnikow" obojętnie od kogo nie otwieraj go.
Jest to 100% wirus, który kasuje cały dysk twardy . Podaj to dalej swoim znajomym. UWAGA BARDZO WAŻNE i powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom... Gość wysyła linki na gg z adresem ( www. lola. za. pl) - dałem spacje po kropkach po to byście sobie nie kliknęli. Klikając na to wchodzisz na jego stronę, która jest zainfekowana trojanem z keylogerem w celu nasłuchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie haseł i zdalną kontrolę nad komputerem. |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-12-02 22:55:23 A chocby nawet... wiekszosc ludzi ma poionstalowane po 15 antywirów... firewalli... i innych dupereli... do mnie jak chce sie cos dostac.. najpierw pyta o pozwolenie... nie pamietam kiedy mialem wirosa powaznego.. zdazaja sie zwykle robaki... nic pozatym |
Amissu BMW e36 Sosnowiec/Będzin | 2005-12-02 22:58:31 robaki... ??
widzę że kolega Czarek ma Neostrade... polecam łatki - działają !! [ wiadomość edytowana przez: Amissu dnia 2005-12-02 22:58:52 ] |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-12-02 23:00:26 niet.. CHELLO i do tego XP wraz z SP 2 i dwa FIREWALLE+ troche rozumu (ale za mało) daje niezasyfiony komputer |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-12-02 23:11:25
Najbardziej mnie smieszy fakt.. iz poprzedni komputer skladany u fachowca.. psuł sie srednio co 2miesiące... obecny kupiony gotowy zestaw z syfmarketu od 1.5 roku działa bezzarzutu... nieformatowany dysk... zadnych problemów.. tylko myszki nie wytrzymują dłuzej niz 5 miesiecy |
Amissu BMW e36 Sosnowiec/Będzin | 2005-12-02 23:13:12
jejjjj... to co Ty wyprawiasz?? za dużo "klikasz" myszką... |
Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2005-12-03 00:51:04 Ja z kolei od niedawna łączę się z netem bezprzewodowo. Wireless router sobie siedzi w jednym pokoju a ja śmigam z laptopem po całym mieszkaniu, nawet siedząc na tronie mogę przeglądać forum
Ale podczas pierwszych testów z technologią bezprzewodową miałem przez jakieś 2 godziny nieszyfrowany dostęp do mojej sieci... Efekt - totalny pad 2 komputerów. KOmpy zaczęły wariować, więc odpaliłem antywira i sie załamałem - 16 różnych trojanów... Podejrzewam że któryś z moich sąsiadów też ma kartę wireless i mi władował potężną dawkę badziewia... Format c: dzięki norton ghost postawilem oba kompy na nogi w ciągu godziny, ale mam nauczkę - NIGDY nie łączcie się z niezabezpieczoną siecią wireless lan. |