Wreszcie dorobilem sie tlumika :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W końcu nadszedł czas na wymianę wydechu więc wydałęm z ciężkim sercem troche pieniędzy i w końcu mam fajny tłumik. Kupiłem sobie końcowy tłumik firmy montii motosport i jestem na razie zadowolony z tego jak wygląda Poki co auto stoi jeszcze u mechaniora bo robią mi jeszcze srodkowy tlumik, wiec o osiągach nie bede sie wypowiadal , ale niespodzoiewam sie jakis fajerwerków. Mam tylko nadzieje ze na dluzszy czas bede mial spokój z układem wydechowym. A oto fotki:

a co ze srodkowym?? zostaje seria czy jakas zmiana??

bardzo jest glosny czu da sie w srodku wysiedziec? robiles moze na ul. Lindego 1 w Krk?

Robilem go na ulicy Żółkiewskiego , koło ronda grzegórzeckiego. Nie jest zbyt głośny bo ja wole mimo wszystko docenic dobry dzwięk audio niż ryk wydechu Wpadnij kiedys na spota to zobaczysz jak chodzi ... ewentualnie zagladnij jutro do wątku o głosie tłumika bo postaram sie go nagrać

Cytat:
2005-12-06 23:03:58, ViKInG23 pisze:
Robilem go na ulicy Żółkiewskiego , koło ronda grzegórzeckiego. Nie jest zbyt głośny bo ja wole mimo wszystko docenic dobry dzwięk audio niż ryk wydechu Wpadnij kiedys na spota to zobaczysz jak chodzi ... ewentualnie zagladnij jutro do wątku o głosie tłumika bo postaram sie go nagrać

ile Cie wyszlo za ostatni razem z montazem?

Tłumik - 290 zlotych
montaz - 60 zlotych

nagrales moze jak gada?