Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2005-12-12 21:16:22 Dużo większe niż 10 cm z przodu, jeśli ma to grać porządnie to system a nie coax, jeśli ma sie zmieścić 16,5 cm midbas to do wyboru są dwie opcje - panel bądź półpanel (nakładka).
Podarować sobie te głośniki na tył Milion razy lepiej przeznaczyc fundusze na wytłumienie drzwi przednich niz na te "śmieszne miejsca" ... Sony czy Pioneer? eeee to prawie jakby ktoś spytał czy wole wino musujące czy szampana - oczywiście ze Pioneer. Radio raczej takie, które działa przede wszystkim, które ma gwarancje i nie jest kradzione. Radio do 100 zł? Tyle to chyba nawet nie stoi ten Denver z Biedronki nad którym sie w jakimś postcie rozczulaliśmy. |
bobson20 elbląg | 2005-12-12 22:44:04 nie no pomylilem sie za 1000zl a jesli glosniki w drzwi to soprany oczywiscie na podszybiu?? myslalm tez o zbicu skrzynki jakies dobrejdla glosnikow z tylu? |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2005-12-12 23:29:16 genialna pomyłka
to człowieku za 1000 odpuszczaj sobie Pioneera (o tym sony juz nie wspominam puszczam ten zart w niepamiec) i Alpine`a ładuj do auta! Tak, w drzwi 16,5 cm średnioniskotonowe, a na podszybiu wysokotonowe. Co do tyłu- podarowałabym sobie na jakiś czas. Załadować pożądny system na przód, paneliki, wytłumienie no i Alpinka (mmmm.... ), a następnie pozostaje rozkoszować sie dźwiękiem z 16,5 cm-trowych głośników! A różnica pomiędzy tym co fabryka dała (a fabryka nas nie rozpieszcza ) a tym co sam sobie mozesz sprezentowac to mniej wiecej różnica taka jak między Freddim Krugerem a Papą Smerfem |
bobson20 elbląg | 2005-12-13 09:10:46 a jaki moze być koszt wytłumienia drzwi, i takich paneli a moze jakis namiar gdzie to mozna kupic?? |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2005-12-13 10:51:35 Koszt wytłumienia (pełnego wytłumienia drzwi) to 280,00 - 330,00 PLN
Koszt panela prostego - nakładka to 200,00 - 250,00 Koszt panela drzwiowego złożonego (np. połączony z oryginalna kieszenia na stałe) to 350,00 - 500,00 Wykonac mozna np u nas w firmie - w Max Car Audio w Bydgoszczy, odradzam kupowanie materialow i robienie tego typu prac na wlasna reke, bo pozniej drozej wyjdzie poprawianie niz to pozorne zaoszczedzenie. Nie wiem skad jestes wiec ciezko mi doradzic jaki warsztat wybrac, jesli kuj-pom. to zapraszam serdecznie do nas Z przyjemnością podeśle zdjęcia przykładowych paneli wykonanych w naszym warsztacie. (Ceny które podalam są cenami detalicznymi brutto z cennika Grudzień 2005 firmy Sp. Z o. o. Max Car Audio Bydgoszcz) [ wiadomość edytowana przez: Ania-MaxCarAudio dnia 2005-12-13 10:52:44 ] |
bobson20 elbląg | 2005-12-13 19:17:45 jestem z elblaga a to jest warmińsko mazurskie. chetnie bym zobaczyl te panele i czy ceny to za komplet czy za sztuke?? moze znasz jakis zaklad w elblagu? |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2005-12-13 21:01:58 ceny za komplet oczywiscie!
niestety w elblagu nie ma dobrej firmy car audio. mam propozycje, ale prosilabym odezwac sie na maila badz gg jesli jestes zainteresowany. pozdrawiam! |