Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-12-30 14:12:26 A w Rzeszowie od 3 dni pada deszcz ![]() A jeśli idzie o atak zimy to chyba nie jest jeszcze tak źle jak to było w styczniu 2002r. ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-12-30 14:20:51 W Szczecinie również sporawo śniegu, ale już jutro ma być odwilż i byle szybciej. JAK ja LUBIĘ ZIMY,,,,,brrrrrrr,,,,,,w fuj !!!
Ponoć Małopolska (czytaj Kraków) całkiem fajowo zasypany ![]() |
![]() Esperynek Klubowy Weteran Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2005-12-30 14:23:27 Kinga, jeśli można się spytać, to co Ty tyle czasu na tym zachodzie siedzisz? ![]() ![]() |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-12-30 14:23:27
Czy to wyglądało podobnie? ![]() ![]() |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran ![]() gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-12-30 14:48:20
Pamiętam, pamiętam - wracałałem z Sylwestra z Władysławowa mamy micrą na letnich oponkach.... ![]() HARDCORE!!!! P. |
markij 1.5 GLX 16V Łódź | 2005-12-30 15:39:56
A co Ty opowiadasz - ZIMA jest najfajniejszą porą roku. Można się poturlać w śniegu albo wrzucić dziecko w zaspę bez wielkiego ryzyka urazu. ZIMA jest SSSSSUUUUPPPPEEEEERRRRRR!!! A masz śnieżką!!! Wszystkiego najlepszego w nowym roku 2006. Pozdrawiam. |
![]() Amissu BMW e36 Sosnowiec/Będzin | 2005-12-30 16:14:59 Sosnowiec zasypany... nie wiem jak całość ale Zagórze prezentuje się kiepsko...
widze tylko tyle co z okna, bo z domu nie mam zamiaru wychodzić... ogólnie mówiąc - MASAKRA!! jest biało... aż za bardzo... w okolicy było już kilka stłuczek lecz niestety mój aparat zamiast zrobić zdjęcie przez okno - widzi odbijającą się firankę... ![]() ![]() ![]() sąsiedzi masowo odśnieżają sobie wyjazd z parkingu na ulicę... ale przez trawnik ![]() ![]() ![]() śmiesznie to wygląda... braciszek (krzychu_ch) jest twardy i pojechał do pracy Esperakiem... mam nadzieje, że relację z podróży zobaczymy wieczorem... ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i życzę spokojnej podróży na sylwestrowe bale ![]() ![]() |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-12-30 16:20:32 tak wyglądało u mnie ok 12.00.. teraz jest jeszcze gorzej.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2005-12-30 16:59:25
no i widzimy kto sie tu zneca nad dziecmi ![]() ![]() ![]() kolber ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: patrykowski dnia 2005-12-30 17:01:05 ] |
![]() Esperynek Klubowy Weteran Skoda Octavia 1,4 TSI Częstochowa | 2005-12-30 17:43:30
To ja się również zapisuję do "Internetowego Klubu Lubiących Zimę" ![]() ![]() |
![]() Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-12-30 20:21:16 A jak to w moim fachu bywa.. musiałem obskoczyc pare hurtowni... ochojec, chorzów, katowice, dom(wyprowadzic szczekusia na spacer) w sumie ok 90kilosów... i MUSZE sie pochwalic... tylko dwa razy stanąlem w sniegu ![]() ![]() P.S. Serdecznie chciałbym pozdrowic panów z duuuzych samochodów z pługami- wielkie poklony!! I niektórych kutafonów z TIR-ów... zostawiających swoje "autka" na drogach, tarasując ruch(przy kopalni "Wujek" ![]() |
![]() Michal-500 Clio Sosnowiec | 2005-12-30 23:03:39
Spoko jest, ja to lubię taką pogodę, dobrze że mi nie szkoda esperaka to wyciskam z niego ile wlezie w takich warunkach., właśnie na trasie się zdołałem do 100 km/h rozpędzić (zero ruchu - śniegu na drodze po kostki), zaspy po bokach metrowe - więc w razie jakichś cudów by się niewiele stało -trochę wgnieceń przy tej ilości nie zrobiłaby mi różnicy ![]() |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-12-30 23:10:18 Ja nie wiedzieć po co, wybrałam się autkiem do pracy.Na miejsce tam gdzie zawsze parkuję (chodnik) nie dało sie ni cholerki wjechać. Jak zawszę kupę samochodów, tak dzisiaj ani jednego ![]() ![]() ![]() |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran ![]() gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-12-30 23:50:28
...czyli ok. 800 metrów...??? ![]() Biedny ten Twój esperaczek... ![]() Pozdr. P. |
![]() Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-12-30 23:52:31
nie przecieka.... ![]() idealnie spełnia swoją rolę....... pozostałem 3 garaże murowane mam zajęte więc postawiłem tymczasowy na zimę dla esperaka, tymczasowy bo nie było czasu postawić murowanego ![]() musze jeszcze tylko drzwi zrobić bo mi lampki zaśniezyło i kawałek maski ![]() |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-12-31 00:47:20
Biedny, nie biedny, ale samochód jest po to by nim jeździć ![]() ![]() |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2005-12-31 01:37:12 Mnie dzisiaj coś odbiło...
Po Powsińskiej w śniegu po kostki waliłem miejscami 100 km/h ![]() Warunki ekstremalne, raz na długim łagodnym łuku samochód zaczął myszkować na boki, dwie lekkie kontry, utrzymywanie nogi na gazie i poszedł jak po sznurku. Potem w Piasecznie jeździłem godzinę po Piaseczyńskich drogach wchodząc w zakręty na rękawie. Super sprawa - Michelin Pilot Alpin 2 rządzą ![]() Jeżdżę juz Corollką juz ponad pół roku i powiem Wam że to bardzo PRZYJEMNY dla kierowcy samochód w dosłownym tego słowa znaczeniu. |