Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Georgio Olesnica | 2006-01-10 21:38:49 Witam!!!
Moja Audi 80 majaca od 15 lat (bo to rocznik 1990) posiada 4 glosniki (dwa w tyle na polce i w desce rozdzielczej). Tylne sa osobne dwudrozne nie sa az tak zle ale przednie to masiakra. Wymienilem odtwarzacz na SONY CDX-S2220. Na razie mysle o wymianie przednich i zamontowaniu w drzwiach (z tym bedzie problem bo nie mam pojecia ale chyba zalatwie to w CCA). Mam problem w doborze ale raczej zeby to byly glosniczki 17cm. Mysle o tych SONY XS-F1734 ze wzgledu na cene i bardzo dobre parametry (ok. 180zl). CO myslicie o tych glosniczkach moze jakies inne propozycje tylko prosilbym do 200zl Na razie nie mysle o subwooferze, ale chyba kupie go wczesniej (pasywnego) i podlacze pod moje kino, a za pol roku upchne do auta. Jezeli chodzi o subwoofer tez mam na oku SONY Np. XS-L151P5S (38cm) tylko nie wiem czy bym podolal wzmacniaczem (i kino by nie dalo rady), albo XS-L121P5S (30 cm 350W). A tak szczerze co myslicie o podlaczeniu pod kino subwoofera? Pozdrawiam i licze na odp. Ps.: Sorki za tak dlugi list, ale nie chce wam pozniej suszyc glowy kilka razy wole to zalatwic za pierwszym razem. Pozdro! |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2006-01-10 22:02:28 jezeli to maja byc głosniki na przod to zrezygnuj z nich. Tak ogolnieto ja te serie sony bym odradzał... Poroponuje sie rozejrzec za jakims systemem... chociazby:
jezeli musowo sony: Sony Blaupunkt Magnat Mogłbym wkleic tu jeszcze wiele linkow z roznymi ststemami do 200zł Ale nie chce ci odbierac tej przyjemnosci Popatrz na allegro, jezeli cos ci sie spodoba to wklej tu link a my doradzimy Przejdz sie tez do najblizszego zakladu zajmujacego sie car audio, cos Ci doradza i zaproponuja i jezeli nie masz doswiadczenia w tej dziedzinie to radze kupowac własnie u ludzi zajmujacych sie tym profesjonalnie, wtedy wiesz ze bedzie to sprzet pewny na 100% a i posłuza zawsze rada podczas montazu a w niektorych zakładach nawet za darmo załoza kupiony u nich sprzet. Napewno system zagra lepiej niz te sony współosiowe ale nie ma co sie oszukiwac, szału za ta cene nie zrobi [ wiadomość edytowana przez: Vyzn-R dnia 2006-01-10 22:09:12 ] |
arsen Car-Audio PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-01-11 10:07:05 w drzwi głosniki wsadzic nałatwiej to poprostu przełozyc tapicerke od nowszego audi które ma juz kieszenie na głosniki |
Ali-En Car-Audio Mercedes C36 AMG Opole | 2006-01-12 10:41:38 Jezeli maja ta sama impedancje to nie bedzie problemu. Sam tak zrobilem ale specjalnej poprawy niezauwazylem. Poprostu moc kina domowego nie jest taka duza i za bardzo nie chcial uciagnac suba. |