Pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poradcie jaki wybrać SUBWOOFER i WZMACNIACZ do forda mondeo?.Mogę przeznaczyć na to tylko około 800-900zł. Wiem że za tą kase to niebędzie nic rewelacyjnego ale niestety na więcej mnie nie stać.Chciałbym żeby to wmiare dobrze grało i był dobry bass

Czy może lepiej wymienic glośniki w drzwiach bo mam chyba seryjne tak zwane jajka.I jest słaby bass. A chciałbym żeby troszke masowało plecki .Więdz co wybrać głośniki czy sobwoofer?. Pozdrawiam i czekam na odp. zgóry dziękuje

Jajka w drzwiach seryjnie?? Watpie... pewnie masz 16.5

Zalezy co chcesz osiagnac? Tylko bassssssss czy poprawe calego pasma brzmienia.

oj mi sie cos wydaje ze one seryjnie miały wlasnie miejsca na owale w kazdym razie pare fordow tak ma

Głośniki ,,jajka'' mam napewno bo sprawdzałem ale niewiem jaki mają rozmiar. Chciałbym żeby był dobry bass.Właśnie się tak zastanawiałem raczej nad kupnem subwoofera bo te głośniki co mam wmiare dobrze grają ale brak im basu. Ale jak Myślicie a jak bym wymienił głośniki w drzwiach to by troche dudniło w środku?. I najwarzniejsze pytanie jakie to mają być modele (głośników, lub subwoofera i wzmacniacza) cena bez zmian około 800-900zł

Z jajek nie ma za duzo basu wbrew opinii. Jak chcesz dudnienia to tylko sub i wzmak. Sub raczej Basreflex bo glosniejsze a na tym Ci chyba zalezy? Wazne czy nowy czy uzywany sprzet?

Raczej nowy sprzęt.A jakiej marki(w miare tanie) dobre są sub i wzmacniacze, co pelecacie?

Za ta kwote mozna skompletowac calkiem sympatyczny zestaw Np. na przod glosniczki powerbass bk6 do tego wzmacniacz np Baupunkt GTA 4100, lub na sam bas GTA 2 LM lub CARPOWER HPB-602 i do tego skrzynie np CS 1200B albo Hertz ES 250 oczywiscie najlepiej BR jezeli ma byc glosno i mysle ze jak dobrze poszukasz to w 1000zl sie zmiescisz a bedziesz mial kompletny zestaw

Gdzies widzialem jeszcze ze mozna bylo dostac rabat jezeli sie kupi wzmacniacz i skrzynie blaubunkta.

Czyli skrzynia tak np. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80892187. A wzmacniacz taki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80290563. jeszcze jedno pytanko jaki do tego potrzebny by był kondensator?

o widze ze kolega zmierza w dobrym kierunku Jezeli instalacja jest dobze połozona na odpowiednich przewodach to kondenstator nie jest wymagany

No to juz chyba wszystko wiem , jakbym cos jesszcze nie wiedział to się odezwie. Wielkie dzięki