Klip z WOŚPu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Strzala.Cos tam zmontowalem na szybko bo czasu teraz mam malutko i wogole juz na kompa nie chce mi sie patrzec
KLIK KLIK [24MB]
Pozdrawiam.

sciagam! mam nadzieje ze ujales nasz taniec ;p

Generealnie fajny ale mogles troche dłuzszy zrobic.
pozatym zero zastrzezen póki co

Już zasysam, myśle że zoom'o sie postarał pozdro

Filmik super niektóre ujęcia są naprawde profi i mógłby być troche dłuższy ale ogólnie jest spoko, gratulejszyn

Nietety umnie cos takiego wyskoczyło
File Transfer: Unavailable
Unfortunately, the link you have clicked is not available.

The file has most likely exceeded its allotted bandwidth or has been removed by the original sender or a recipient.

Poradzcie cos albo a iny serwer wrzudcie

Tak teraz jest cuś nietak, albo zoom usunął go z serwera albo coś padło samo pozdro

Kurde zoom naprawiaj !

albo niech ktos mi go wysle na maila to umieszcze na interku rzez@o2.pl

Cytat:
2006-01-31 11:08:09, Pingu pisze:
Kurde zoom naprawiaj ! albo niech ktos mi go wysle na maila to umieszcze na interku rzez@o2.pl

zaraz ci prezes go wyśle

no wlasnie ja tez mam problem z otworzeniem tego moze dajcie tego klipa na inny erwer albo niech mi ktos wysle kaskadere@o2.pl
z dory dzieki

Proponuje sendspace, w miare dlugo sie utrzymuje. Kto sciagnal niech wrzuci, bo az mnie ciekawosc zzera co tam ciekawego MC Lebiedz zapodal ;]

Próbowałem wysłać do prezesa ale coś sie zrypało ale zamieszczam teraz na dwa serwery zobaczymy na którym sie szybciej załaduje

no wkoncu ktos zaczyna dzialac

Niestety coś jest nietak, załadowałem plik na sendspace i jak sie załadował to strona mi sie zamknęłai żadnego link-u nawet niedostałem

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-01-31 13:31:11 ]

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-01-31 13:31:36 ]

Zoomik pamietasz moze jak cie porwalo kilku panow z T4?? To pomysl sobie co sie z toba stanie jak szybciutko czegos nie zrobisz z tym klipeczkiem nieto zebym ci grozil ale jak nie zadziala to klopociki beda

[ wiadomość edytowana przez: Burger dnia 2006-01-31 17:51:35 ]

Mi w ogole sie nic nie ukazuje do sciagniecia.Otwiera sie jakas strona i to wszystko...nic na niej nie ma.

Jakby film można było sciągnąć to by tam pisało coś w stylu Download File lub Download Now a teraz ktoś usunął filmik z serwera i lipa dla,niektórych ja naszczęście zdążyłem go zassać próbowałem go zamieśić na innym servie ale niestety nic z tego niewyszło, właśnie zgrałem wszystkie filmy jakie mam związane z ktsw na płytce DVD (jest tam również ten klip) jak ktoś by chciał to pisać do mnie pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-01-31 16:36:35 ]

Dragster ... zaladuj ten filmek na http://www.yourfilehost.com/ ..... i daj link do sciagniecia tutaj.

Jak zaladujesz plik to zaznacz ... I have read and agree to the TOS ... i wpisz tam jakas ksywe.

[ wiadomość edytowana przez: _ToMi_ dnia 2006-01-31 16:45:52 ]

No niestety tomi ta strona coś szwankuje albo ja mam za wolny internet o ile wiem czuczu ma też klipa to niech on go zamieści na servie

[ wiadomość edytowana przez: Dragster_13 dnia 2006-01-31 17:43:27 ]

EASY BEJBE
Jak bede w domu to zapodam to na inny server.